Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Mis gibi Leslie dururken ip atlamak çok zor
değişiklik iyidir
Uzun zamandır spor yapmıyorum aslinda canim
köyde aktiftin.
Birde vucut uzun süredir aynı kiloda ya bence koruma da daha da sıkılaşmissin sindir.
2 yıl mı oldu 51 ile mezun olalı?
Kaptanım sizi de bir Leslie programına alalım lütfen bu şekil bir örneğe ihtiyacımız var ❤❤❤
Leyla nin eline düştün kurtulan a ask olsun

Ocak 2019 du canim ama iste koruyamadim o zaman da
Canim 19 ay geçmiş yani 1.5 yıl dile kolay.
Koruyamasan 75 olurdun tekrar.
Vücut çünkü en son çıktığı kiloyu hafızaya alıyor o kiloya tekrar çıkmak istiyor.
Ben diyeti bırakınca hep daha fazla sini aldım yıllar geçtikçe.
Eskiden 77 ile başlardım.
Şimdi bak 83 ile başladım.
Maksimum kiloyu çok yüksek tutmamak lazım .
Ben kendi kendime ettim.
Hamilelikte değil.
Sonradan aldım keyfi yani.
Emzirme filan de değil sırf çok yemekten 16 kilo aldım 8 yılda.

2018 de 62 den baslamistim en cok onu gordum mart ayında pandemiden once demek ki benim hafiza da 62 var :))

Spor da yapıyorum artık bugün yazacam inşallah puanlarıyla. Multivitamin takviyesi alıyorum cnm bu hafta daha önce kullandığım probiyotiğe de başlayacam. Bağışıklığı güçlü tutmam lazım
Teşekkür ederim canım. Hiç abartsız her akşam kocaman bir kase çekirdek yetmezmiş gibi fındık fıstık yerdim. Arkasına kendim bir tatlı yapmadıysam gofret çikolata Vs olurdu. Bir oturuşta kare çikolatı yerdim. Kek bana tatlı gibi gelmezsi çekirdeği komple hayatımdan çıkardım. Çikolata ise 1-2 küçük parça. Birde öğünlerimi sayı olarak 2ye düşürdüm ve porsiyon olarak azalttım. Zaten diğerlerini kesince iştahta eskisi gibi değil. Su genelde 6-8 bardak oluyor. Bir de kafamda oturttum. Krizim gelirse de kendimi çok kasmıyorum. Yemek ile psikolojik olarak savaş verirsem daha zararlı çıktığımı düşünüyorum. Kasmayınca her şey rayına oturuyor.Nacizana fikirlerim cnm
Haklısın cnm. Gitmem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…