Resim yok ya canim ondan zipzipin bas harfi var resim bulmam gerekiyor
Renk içimi kapattiii zaten kapaliydiResim yok ya canim ondan zipzipin bas harfi var resim bulmam gerekiyor
Ne kadar pahali oyle yaaTelevizyonumuz bozuldu yapımı için en az 1500 TL tutar dediler. Şöyle bana uygun fiyatli ama güzel bir televizyon önerir misiniz
Ahhh ahhh hep oyle simdiki tvler parçaları cokkk pahali bizimki beko masallahi var hemde 82ekranTelevizyonumuz bozuldu yapımı için en az 1500 TL tutar dediler. Şöyle bana uygun fiyatli ama güzel bir televizyon önerir misiniz
küçücük parçaları 750tl den basliyo canimNe kadar pahali oyle yaa
Garantisi bitmis. Aldığımız Bosch bayisiydi dediler artık burda servisi yok şuraya gidin. Gittik panel yanmis dediler en az 1500 TL tutarmis parçaNe kadar pahali oyle yaa
Ben de böyle güvenilir çokta pahalı olmayan birşeyler bakıyorum.Aman aman maşallah diyelim de bozulmasınAhhh ahhh hep oyle simdiki tvler parçaları cokkk pahali bizimki beko masallahi var hemde 82ekran
Bayaaaa oldu Arkadaş şoka gelen tvler varya onlardan aldı saglam cikti halaa kullaniyo şans isiBen de böyle güvenilir çokta pahalı olmayan birşeyler bakıyorum.Aman aman maşallah diyelim de bozulmasın
Kesin firmalar bozulacağı zamanı ayarlıyor. Tam garantisi bitmiş tv bozuldu. Ben de 300 500 tutar sanıyordum çok cahilim cooookküçücük parçaları 750tl den basliyo canim
Kesinlikle sans işi yaa en yakın arkadaşım a101 de çalışıyor ona sordum bozulduğu zaman yapılır ama çok ugrasirsin dedi o daBayaaaa oldu Arkadaş şoka gelen tvler varya onlardan aldı saglam cikti halaa kullaniyo şans isi
çokkk beklersinnnKesin firmalar bozulacağı zamanı ayarlıyor. Tam garantisi bitmiş tv bozuldu. Ben de 300 500 tutar sanıyordum çok cahilim cooook
Bilindik markalarda maşallah havada ucuyooo fiyatlariKesinlikle sans işi yaa en yakın arkadaşım a101 de çalışıyor ona sordum bozulduğu zaman yapılır ama çok ugrasirsin dedi o da ☹
Bizim televizyonu alali 9-10 yil oldu ama cok kullanmiyoruz hepimizin elinde telefon var surekliGarantisi bitmis. Aldığımız Bosch bayisiydi dediler artık burda servisi yok şuraya gidin. Gittik panel yanmis dediler en az 1500 TL tutarmis parça
@sportie ablacım izne ayrıldığı için bugünden itibaren spor puanlarını ben tutacağım
Grup sonuçlarınıda haftalık yapalım diye karar vermişken artık kilo yanında spor puanlarınıda bakacağız yenilenlerede ceza olacakherkes yavaştan spora başlamalı artık kilolar güzel güzel verildi artık hedefler daha da ileri alındı yavaş yavaşta incelmeye başlayıp fitleşelim herkes kendi sporunu yapabilir Ama isteyenler olursa küçük Bi kaç fikir vereyim diyorum yaparım diyen olursa haftalık videolar atar program yaparız
Genel sporlar bakarsak leslie ve yürüyüş var hedeflerde bel inceltme karın gitsin gibilerde vardı
1.
Eki Görüntüle 2675844
2.Eki Görüntüle 2675845
3. Eki Görüntüle 2675846
4. Eki Görüntüle 2675848
En kolaydan en zora kadar karın egzersizleri bu 4 videodan birini kendi kondisyonunuza göre seçerek yapılan sporların yanına bölgesel olarak ekleyelim eklemek isteyenlere her hafta bütün bölgeler içinde videolar eklerim çok güzel incelmeler alacağımıza eminim
4 Eylül hedeflerin yanına yarından itibaren ölçüleride alalım bence sporlarıda artık düzene oturtalım 4 Eylül de tekrar ölçüleri aldığımızda farkı çok net göreceğizölçüler konusunda da hemfikir olursak alıp beni etiketleyebilirsiniz hepsini özenle tutacağım sonra hep birlikte toplu Bir rapor tutarız
Bugünden itibaren sporları bekliyorum etiketlemeyi unutmayın etiketlenmeyince gözden kaçırabilirimHaydi fit olmaya
Zipzip- @Felicio @leydii18 @PAPATYAM @hasbeenandgone @Bonus @selensu82 @sudem34 @donashippo @Visneli_Turtam @Mayamca @Hedef 55 kilo @yet07 @sudal @Bal0ncuk @Burcuelif26 @Orjinalisim @Lili 38 E Elif_Eylul @retro_hippo @gizemlicadiii @Gulumse25 @Kmsl Hnd @safsular @asysss @Yarenzzzz @snglmlk @Tesnim1989
Herkesi etiketledim sanırım
Aslinda oylede ben genede aciyorum iste ses olsun diyeBizim televizyonu alali 9-10 yil oldu ama cok kullanmiyoruz hepimizin elinde telefon var surekli
Bende bu resme cok alistim degisince tuhaf hissediyorumGüzel olmus
Bi ara bende oyle yapiyordum simdi kulaklikla cozum buldumAslinda oylede ben genede aciyorum iste ses olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?