Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

saol narincim,bu sıcaklar çok fena vuracak gibi ya

kızlar pek bi sessiz bu sabah burası,nazlımda gelmemiş,en erken o gelirdi,bişimi oldu acaba

kıyamam saba tatlım yaa ne zor şeydir o baş ağrıdı iyi bilirim..çok geçmiş olsun..umarım en kısa zamanda geçer de günün geri kalan kısmı iyi geçer opuyorumnanaktan

kıyamam saba tatlım yaa ne zor şeydir o baş ağrıdı iyi bilirim..çok geçmiş olsun..umarım en kısa zamanda geçer de günün geri kalan kısmı iyi geçer opuyorumnanaktan

saol canım benimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kızlar opuyorumnanaktan hepimiz için çok güzel bir gün olur umarım

günaydınnnnnnŞenizŞenizinş.dünden daha güzel bi gün olur

kirazcım bende bu sene sıcaga hiç gelemiyorum tüm gün klima çalışıyor buseferde akşama heryerim agrıyor.tansiyonum ve şekerim çok düşük zaten.Allah başka dert vermesinde bugünümüze hamdolsun binkere.hakikaten naz nerde kaldı acaba toplantısı falan mı var yine acaba

saol narincim,bu sıcaklar çok fena vuracak gibi ya

kızlar pek bi sessiz bu sabah burası,nazlımda gelmemiş,en erken o gelirdi,bişimi oldu acaba

ben geldim canım . santaldeki arkadaşım geç kalmıştı onun yerine baktım gelene kadar

kızlar dün istediğim gibi yürüyüş yapamadım hemen domatesleri atmadan :tomato:sebebini söyleyeyim planım dışında bir misafirlik olayı ortaya çıktı bende saat 23:00 de giysi odasının ücra köşelerine attıgım yürüyüş bandımı tek başıma sürükleye sürükleye salonun baş köşesine getirdim.anladımki ben hiçbir zaman sabahları uyanıp dışarıda sabah serinliğinde yürüyüş yapamayacagım.bundan sonra akşamları artık bacagımdaki siyatiğimi çok azdırmadan yarım saatte olsa yürüyüş yapmaya çalışacagım.:teytey:

çok iyi yapmışsın canım..zemuszemus

dünkü menümü yazayım hemen

sabah
2 kuru kayısı

öğlen
kabak yemeği, yogurt, şeftali
(cnm çok tatlı çektiği için tuzlu oldugundan yemegi az yedim bir de şeftali yedim bu yuzden)

ara
armut

akşam
patlıcan yemeği
cacık
salata
yogurtlu kabak

dün bence biraz fazla kaçırdım ama şükür tartıda 76 yı gördüm :))))))))))

yarından sonra haftalık tartılıcam ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…