günaydın fıstıklar...dün geceki şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısından sonra sersem gibi geldim işe...hiç bişi fayda etmedi ya,geçmek bilmedi,sanırım ceryanda kaldım onun etkisi...neyseki biraz daha iyiyim
bu arada dünki menümüde vereyim
kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri,salatalık,biber
öğle
1 tabak yumurta salatası
1 kase yoğurt
ara
2 küçük şeftali
1 elma
akşam
tavuk sote
bol yoğurtlu marul salatası
ara
1 elma
3,5 litre su,1 şişe maden suyu
herkese merhaba kızlar güzel bir gün diliyorum hepimiz için opuyorumnanaktan
saol narincim,bu sıcaklar çok fena vuracak gibi ya
kızlar pek bi sessiz bu sabah burası,nazlımda gelmemiş,en erken o gelirdi,bişimi oldu acaba
kıyamam saba tatlım yaa ne zor şeydir o baş ağrıdı iyi bilirim..çok geçmiş olsun..umarım en kısa zamanda geçer de günün geri kalan kısmı iyi geçer opuyorumnanaktan
günaydın kızlar opuyorumnanaktan hepimiz için çok güzel bir gün olur umarım
saol narincim,bu sıcaklar çok fena vuracak gibi ya
kızlar pek bi sessiz bu sabah burası,nazlımda gelmemiş,en erken o gelirdi,bişimi oldu acaba
ŞenizŞenizŞenizŞenizHOŞGELDİN CANIM BENİMM
ben geldim canım . santaldeki arkadaşım geç kalmıştı onun yerine baktım gelene kadar
kızlar dün istediğim gibi yürüyüş yapamadım hemen domatesleri atmadan :tomato:sebebini söyleyeyim planım dışında bir misafirlik olayı ortaya çıktı bende saat 23:00 de giysi odasının ücra köşelerine attıgım yürüyüş bandımı tek başıma sürükleye sürükleye salonun baş köşesine getirdim.anladımki ben hiçbir zaman sabahları uyanıp dışarıda sabah serinliğinde yürüyüş yapamayacagım.bundan sonra akşamları artık bacagımdaki siyatiğimi çok azdırmadan yarım saatte olsa yürüyüş yapmaya çalışacagım.:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?