- 19 Kasım 2019
- 53.794
- 136.566
- 698
inşallahhhhhhh bebe kilolarınıda burda vermek nasip olurAaa niye kovayim ki hem kilo alip yine geleceksin takima![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallahhhhhhh bebe kilolarınıda burda vermek nasip olurAaa niye kovayim ki hem kilo alip yine geleceksin takima![]()
Insallah caniminşallahhhhhhh bebe kilolarınıda burda vermek nasip olur![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim canimmmmmmmmmmya bunlar çok tatlıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Zaten senin bu kiloyla burda olmaman lazimdi. BirZipzip- kaptanım yarın aşılamam var.. yani artık tedavi serüvenim başlıyor
bu yüzden diyeti bırakıyorum
iyiki sizleri tanıdım... sayenizde azmettim başardım 2 kiloda olsa
ee şimdi ben takımdan kovuldum mu![]()
canım yapım gereği gebelikte aşırı kilo alacağımı düşünüyormZaten senin bu kiloyla burda olmaman lazimdi. BirBal0ncuk vardı geçti gitti deriz arkandan. Sen şimdi doguruncada kilo almazsin. O yüzden buraya zayıflamaya gelme sadece sohbete gel
canım tebrik ederim bu arada. Dualarım seninle. ❤
Biz tarlayı aldık canım şimdi tel cektiriyoz, dünde konteyner baktık, prefabrik maliyetli hemde izin gerekliymiş belediyeden
canım yapım gereği gebelikte aşırı kilo alacağımı düşünüyorm
baba tarafına çekmişim
ama burdan bir baloncuk geçti diyemeyeceksn kovulmadım
hergün burdayım vallaburda doğuracam
![]()
![]()
çok sevdim burayı
saol kuzum Allah razı olsun bakalım bununla sıyırabilecekmiyim pek umudum yok
sen neler yaptın
teşekkür ederim Allah razı olsunHakkında hayırlısı olsun baloncuk tedavin güzel geçsin gebelik nasip olsun inş
Biz tarla aldık , tel maliyeti on bine yakın çıktı, konteİllaki bir maliyeti olucak ama uygun yerlerde arsa+ev istanbulda daireden daha uyguna yada anca gelicek diye biliyorum.
Biz tarla aldık , tel maliyeti on bine yakın çıktı, konteEki Görüntüle 2676856 yner i görüşme aşamasındayız,ama tarla boş olduğu halde sandalye alıp oturmaya gidiyoruz, güneş i batiriyoruz
Canım ben ignelere devam 24 ünde yeni raporu cikarttiracagim 28 inde yeniden muayeneye gideceğim bakalım kist yok olmuş mu. Canım olmazsa bile sakın canını sıkma ben zaten aşılamayı çok gereksiz görüyorum çünkü başarı oranı doğal yolla hamile kalmanla ayni. Sen hep kal zaten bizlecanım yapım gereği gebelikte aşırı kilo alacağımı düşünüyorm
baba tarafına çekmişim
ama burdan bir baloncuk geçti diyemeyeceksn kovulmadım
hergün burdayım vallaburda doğuracam
![]()
![]()
çok sevdim burayı
saol kuzum Allah razı olsun bakalım bununla sıyırabilecekmiyim pek umudum yok
sen neler yaptın
şansın bol, Allah yardımcın olsun inşallah kuzumCanım ben ignelere devam 24 ünde yeni raporu cikarttiracagim 28 inde yeniden muayeneye gideceğim bakalım kist yok olmuş mu. Canım olmazsa bile sakın canını sıkma ben zaten aşılamayı çok gereksiz görüyorum çünkü başarı oranı doğal yolla hamile kalmanla ayni. Sen hep kal zaten bizle ❤❤
bende 100 tane atlayıp duruyorum nefes alıp veriyorum sonra tekrar devam ediyorum bazen 50 ane atlayıp duruyorum günü geliyo bazende 200 tane atlayıp duruyorum tek sıkıntı üst bacaklarım birbirine yapışık olduğu için sinir oluyorum okadar ama azar azar olur takılınca durma devam et durursan her takıldığında o ip eziyet gibi gelir900 ip nasıl atladin , sen bir kahramansin,ben yüz tane anca atlarım oda dura dura
Hepinize hayırlısı inşallahşansın bol, Allah yardımcın olsun inşallah kuzum
güzel haberlerle![]()
Bir ip.eskittim yenisini alcam inşallah önceki yıllar atliyordum doğum hamilelik derken bırakalı üç yıl olmuşturbende 100 tane atlayıp duruyorum nefes alıp veriyorum sonra tekrar devam ediyorum bazen 50 ane atlayıp duruyorum günü geliyo bazende 200 tane atlayıp duruyorum tek sıkıntı üst bacaklarım birbirine yapışık olduğu için sinir oluyorum okadar ama azar azar olur takılınca durma devam et durursan her takıldığında o ip eziyet gibi gelir![]()
Canimmmm gunaydinnn
Günaydın canım, Eylülcük nasıl oldu. Bu gece de ateşlendi mi.Günaydın herkese![]()
![]()
iki gözümün çiçeği yarın bana bol bol dua et emiCanimmmm gunaydinnn![]()
Kız haklısın unuttum bile... Aslında kendimi hazır hissetmiyorum ya.. bu ara biraz stresliyim, ugak tefek sorunlar yaşıyorum çocuklar evde ya.. birde şeker orucuna kalkışmışmıyim dedim..Ortak gelmedin ya şeker orucuna dün haber bekledim senden hep![]()