• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zipzip- Zipzip- kaptanım yarın aşılamam var.. yani artık tedavi serüvenim başlıyor
bu yüzden diyeti bırakıyorum :KK43:
iyiki sizleri tanıdım... sayenizde azmettim başardım 2 kiloda olsa :KK70:
ee şimdi ben takımdan kovuldum mu :cry::cry:
Zaten senin bu kiloyla burda olmaman lazimdi. Bir Bal0ncuk Bal0ncuk vardı geçti gitti deriz arkandan. Sen şimdi doguruncada kilo almazsin. O yüzden buraya zayıflamaya gelme sadece sohbete gel 😜😜😜 canım tebrik ederim bu arada. Dualarım seninle. ❤️

Zaten senin bu kiloyla burda olmaman lazimdi. Bir Bal0ncuk Bal0ncuk vardı geçti gitti deriz arkandan. Sen şimdi doguruncada kilo almazsin. O yüzden buraya zayıflamaya gelme sadece sohbete gel 😜😜😜 canım tebrik ederim bu arada. Dualarım seninle. ❤
canım yapım gereği gebelikte aşırı kilo alacağımı düşünüyorm
baba tarafına çekmişim :D
ama burdan bir baloncuk geçti diyemeyeceksn kovulmadım :D
hergün burdayım valla :D burda doğuracam :D :D :D çok sevdim burayı :D
saol kuzum Allah razı olsun bakalım bununla sıyırabilecekmiyim pek umudum yok
sen neler yaptın

baba tarafına çekmişim :KK70:
ama burdan bir baloncuk geçti diyemeyeceksn kovulmadım :KK70:
hergün burdayım valla :KK70: burda doğuracam :KK70: :KK70: :KK70: çok sevdim burayı :KK70:
sen neler yaptın

Hakkında hayırlısı olsun baloncuk tedavin güzel geçsin gebelik nasip olsun inş

İllaki bir maliyeti olucak ama uygun yerlerde arsa+ev istanbulda daireden daha uyguna yada anca gelicek diye biliyorum.
Biz tarla aldık , tel maliyeti on bine yakın çıktı, konte
IMG_20200708_200517.webp
yner i görüşme aşamasındayız,ama tarla boş olduğu halde sandalye alıp oturmaya gidiyoruz, güneş i batiriyoruz

Biz tarla aldık , tel maliyeti on bine yakın çıktı, konteEki Görüntüle 2676856 yner i görüşme aşamasındayız,ama tarla boş olduğu halde sandalye alıp oturmaya gidiyoruz, güneş i batiriyoruz

Doğrudur tabi gönlüne göre olsun inş. Nerde burası söylemek istersen merak ettim :)

baba tarafına çekmişim :KK70:
ama burdan bir baloncuk geçti diyemeyeceksn kovulmadım :KK70:
hergün burdayım valla :KK70: burda doğuracam :KK70: :KK70: :KK70: çok sevdim burayı :KK70:
sen neler yaptın
Canım ben ignelere devam 24 ünde yeni raporu cikarttiracagim 28 inde yeniden muayeneye gideceğim bakalım kist yok olmuş mu. Canım olmazsa bile sakın canını sıkma ben zaten aşılamayı çok gereksiz görüyorum çünkü başarı oranı doğal yolla hamile kalmanla ayni. Sen hep kal zaten bizle ❤️❤️

Canım ben ignelere devam 24 ünde yeni raporu cikarttiracagim 28 inde yeniden muayeneye gideceğim bakalım kist yok olmuş mu. Canım olmazsa bile sakın canını sıkma ben zaten aşılamayı çok gereksiz görüyorum çünkü başarı oranı doğal yolla hamile kalmanla ayni. Sen hep kal zaten bizle ❤❤
şansın bol, Allah yardımcın olsun inşallah kuzum
güzel haberlerle :dua:

900 ip nasıl atladin , sen bir kahramansin,ben yüz tane anca atlarım oda dura dura
bende 100 tane atlayıp duruyorum nefes alıp veriyorum sonra tekrar devam ediyorum bazen 50 ane atlayıp duruyorum günü geliyo bazende 200 tane atlayıp duruyorum tek sıkıntı üst bacaklarım birbirine yapışık olduğu için sinir oluyorum okadar ama azar azar olur takılınca durma devam et durursan her takıldığında o ip eziyet gibi gelir :KK200::KK200:

bende 100 tane atlayıp duruyorum nefes alıp veriyorum sonra tekrar devam ediyorum bazen 50 ane atlayıp duruyorum günü geliyo bazende 200 tane atlayıp duruyorum tek sıkıntı üst bacaklarım birbirine yapışık olduğu için sinir oluyorum okadar ama azar azar olur takılınca durma devam et durursan her takıldığında o ip eziyet gibi gelir :KK200::KK200:
Bir ip.eskittim yenisini alcam inşallah önceki yıllar atliyordum doğum hamilelik derken bırakalı üç yıl olmuştur

Ortak gelmedin ya şeker orucuna dün haber bekledim senden hep 🙈
Kız haklısın unuttum bile... Aslında kendimi hazır hissetmiyorum ya.. bu ara biraz stresliyim, ugak tefek sorunlar yaşıyorum çocuklar evde ya.. birde şeker orucuna kalkışmışmıyim dedim..

Back
X