Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sudem yeni paket al kendini özletme lütfen ❤❤❤
1-2 gune alirim ... mecbur
Canım sadece Leslie yapmıştım o da bana çok hafif zaten umarım ödemdir önce sevinip sonra oyuncağı elinden alınmış çocuk gibiyim 60,1 görünce çok sevinmiştim ❤
canim hergun Ayni olmuyor bak pazartesi ye göre 300 gram gitmiş....halbuki beslenme aynı spor aynı ...fark olur sakin motivasyonu düşürme ..bide sen pijamalı tartiliyordun....oda etkiler....hep aynı şeyi giy.. gerekirse ince bir gecelik kullan sadece tartı için giy çıkar...
Bebek arabasında durmuyor canım kendini atmaya çalışıyor r

Şuan annemdeyim zaten o bakıyor
guzelmis canim...arada dinlenmek iyidir...

Merhaba
Sabah (08.00)
- 500 ml maydanoz suyu, 1 ceviz
Kahvaltı (11.30)
- 1.5 yumurtadan soğanlama, 1 dilim peynir, 1 zeytin, salatalık, domates, 1 çy erik marmelatı
Ara (16.00)
- filtre kahve, 1 kf leblebi
Akşam (19.30)
- 4 kaşık kavurma, 1 kase salata, 1 dilim karpuz
Ara (20.30)
-sade Türk kahvesi
Gece (22.00)
- 3 kaşık yoğurt kürü
Su: 2.5 lt
Spor: 15 dk koşu, 90 dk cardio+bölgesel, 10 dk yoga
Toplam: 650p
Bugün dizlerim tutmadı titriyor kaslarım hala Küre başladım birde bugün menüde Her şeyi yazdım fazla yemişim gibi geldi

Selam kizlar araba alım satım işlerimiz vardı o yüzden pek giremedim eşimle karın gerdirme ameliyatıni düşünüyoruz kısa olmayı düşünüyorum göğüs ameliyatı oldugum hocaya gidip gün alacağım tahlilleri filanda yaptiricam Eylül sonu gibi düşünüyoruz hayırlısı olur inşallah hakkimda

Menümü de vereyim de gidip yatcam inşallah
Sabah 09.00 1 avuç badem
09.30 1 bardak çay
13.00 yarım kase çorba, 2 adet tavuk şiş, 1 porsiyon yoğurt
15.00 bir çay daha
17.15 1 tabak semiz otu yemeği, 1 kase kocaman salata ton baliksiz yine aklıma geldi ama markete gitmek zor geldi Felicio su çok içtim bugun rahat 3 olmuştur. Sizlere iyi geceler diliyorum bugün çok yoruldum da. Spor yok Zipzip- N Nidsalii

Hayırlı olsun canım

Bugün kü menümü paylaşayım
Zipzip- N Nidsalii
Diyeti abarttığım bir gündü
Spor olarak
45 dk Leslie 180p
15 dk bölgesel karın 90p
7000 adım 105p
Toplam 375p

Eklentiler

• DC85FF6F-38A5-4F81-B7D1-E8C952A63741.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 20
  • 6B7EA817-CBC2-4A05-8A2C-2070CE1D0F8B.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 17
  • D48A667F-2AB7-4D19-B114-A5A0D88D4264.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 20
Hayırlı olsun canım
Sağol birtanem başka çocuk düşünmedigimiz için ve sarkiklar beni mutsuz ediyor diye bakalım böyle bir sürece giricem dişlerimde çürüğum var 2 tane önce onlari yaptırayım da gidip gün alıp hazirlikliklara baslicam

Bence çok güzel ve önemli bir karar almışsınız dr iyi araştırmak lazım onun dışında çok sevindim senin adına

Merhaba hanımlar. Ben geldiiimmm.
Bugünkü menüm.
Benim sabahım ve öğle yemeğim bir oluyor.
Biraz yumurta
Peynir
Zeytin ezmesi
Az miktarda patlıcan, kabak kızartma
Domates tava.
Öğle
1 kepçe kuru fasulye
Ekmek hiç yok.
3 , 5 lt su.
10000 adım yürüyüş tempolu. iyi geceler.

Sağol canım taze fasulye,bulgur pilavı,ciğer tava

Sana bisey diyimmi hayvan hic sevemiyorum yani elimi deydiremem alerjim varrr sadece karşıdan seviyorum
Bende aynısı uzaktan seviyorum maalesef kedi köpek özellikle ,eşim eve kuş aldı zor alıştım sonra ölünce üzüldüm çok , alışkanlık yaptı

Afiyet olsun canm kızartmayi ekmeksiz mi yedin eğer öyleyse menun iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…