1-2 gune alirim ... mecburSudem yeni paket al kendini özletme lütfen ❤❤❤
canim hergun Ayni olmuyor bak pazartesi ye göre 300 gram gitmiş....halbuki beslenme aynı spor aynı ...fark olur sakin motivasyonu düşürme ..bide sen pijamalı tartiliyordun....oda etkiler....hep aynı şeyi giy.. gerekirse ince bir gecelik kullan sadece tartı için giy çıkar...Canım sadece Leslie yapmıştım o da bana çok hafif zatenumarım ödemdir önce sevinip sonra oyuncağı elinden alınmış çocuk gibiyim 60,1 görünce çok sevinmiştim ❤
guzelmis canim...arada dinlenmek iyidir...Bebek arabasında durmuyor canım kendini atmaya çalışıyor r
Şuan annemdeyim zaten o bakıyor
Ben daha önce kullanmıştım çiğneyip yutuyordum tadı igrencti ama çok iyi wc cikariyordu bu akşam deniycem bakalım kullanma kılavuzunda 5 gün günde 1 defa 5 gün sonra sabah akşam yazıyorOooo aci çehre çok fena birsey o yaaa
Hayırlı olsun canımSelam kizlar araba alım satım işlerimiz vardı o yüzden pek giremedim eşimle karın gerdirme ameliyatıni düşünüyoruz kısa olmayı düşünüyorum göğüs ameliyatı oldugum hocaya gidip gün alacağım tahlilleri filanda yaptiricam Eylül sonu gibi düşünüyoruz hayırlısı olur inşallah hakkimda
Sağol birtanem başka çocuk düşünmedigimiz için ve sarkiklar beni mutsuz ediyor diye bakalım böyle bir sürece giricem dişlerimde çürüğum var 2 tane önce onlari yaptırayım da gidip gün alıp hazirlikliklara baslicamHayırlı olsun canım
Bence çok güzel ve önemli bir karar almışsınız dr iyi araştırmak lazım onun dışında çok sevindim senin adınaSağol birtanem başka çocuk düşünmedigimiz için ve sarkiklar beni mutsuz ediyor diye bakalım böyle bir sürece giricem dişlerimde çürüğum var 2 tane önce onlari yaptırayım da gidip gün alıp hazirlikliklara baslicam
Bende aynısı uzaktan seviyorum maalesef kedi köpek özellikle ,eşim eve kuş aldı zor alıştım sonra ölünce üzüldüm çok , alışkanlık yaptıSağol canımtaze fasulye,bulgur pilavı,ciğer tava
Sana bisey diyimmi hayvan hic sevemiyorum yani elimi deydiremem alerjim varrr sadece karşıdan seviyorum
Afiyet olsun canm kızartmayi ekmeksiz mi yedin eğer öyleyse menun iyiMerhaba hanımlar. Ben geldiiimmm.
Bugünkü menüm.
Benim sabahım ve öğle yemeğim bir oluyor.
Biraz yumurta
Peynir
Zeytin ezmesi
Az miktarda patlıcan, kabak kızartma
Domates tava.
Öğle
1 kepçe kuru fasulye
Ekmek hiç yok.
3 , 5 lt su.
10000 adım yürüyüş tempolu.iyi geceler.
Afiyet olsun ,1 tabak corba yetti mı canm az gibi geldi bana akşam menün .Bugünkü menün
Sabah
1 tane simit
Beyaz peynir zeytin
Şekersiz çay
Aksam
1 tabak yayla çorbası
Ara
2,5 lt su
Şekersiz çay kuru kayısı
Güzel menüSabah
Menemen
İki dilim tam tahıllı ekmek
Domates
Ayran
Ara
Hurma şekersiz çay
Öğlen
Bir tabak kuru fasulye ayran
Bir incir
Ara
Bir bitter Türk kahvesi
Akşam
Bir tabak yeşil fasulye
Salata
Ara
Süt
Su çok içtim iki litreyi geciktir
Kesinlikle ekmeksiz.Afiyet olsun canm kızartmayi ekmeksiz mi yedin eğer öyleyse menun iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?