Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi ki öyle yapmışlar iyi ki böyle merhametli olmamıza vesile olmuşlar. Ayyy onları ben de hep balık zannederdim Benim babamda evde kedi bakilmasina sonuna kadar karşı biriydi hep çok sever ama dışarda olmalı görüşünde. Rahmetli anneannemin de kediler vardı annem de kedilerle büyümüş bizi de kedilerle büyüttü babami da ikna etti evlerinde de minikleri var artık

Yakın olsaydık seve seve

Sadece 100 gram artıymışsın mesajini buldum canim moral bozmak yok
Sabah 2. Tartışılımda WC den sonra 60,1 gelmiş ve de çok sevinmiştim bildirdiğim için düzeltme yapmamıştım maalesef +400 deyim haftalik olarak +geçmeyeceğim ama -1 kg hedefim var ve az sürem var

Sabah 2. Tartışılımda WC den sonra 60,1 gelmiş ve de çok sevinmiştim bildirdiğim için düzeltme yapmamıştım maalesef +400 deyim haftalik olarak +geçmeyeceğim ama -1 kg hedefim var ve az sürem var
canim regl den dolayıdır sıkma canını
Selamsssssss

Kahvemi içtim yürüyüşümü yaptım geldim
ohh miss.... selam....kızı napıyorsun canım oda yürüyor mu seninle...bebek arabasina mi atıyor sun?
Leyla bence sen yağ yaktın sporla hücreler şu an su tutuyor...cumaya en az 600 gram gitmiş olacak .
Sen zaten eskiden de kalıcı olsun 700 olsun derdin
Belki stres yaptın 1 kilo diye.
WC sorunu oldu mu?

Canım sadece Leslie yapmıştım o da bana çok hafif zaten umarım ödemdir önce sevinip sonra oyuncağı elinden alınmış çocuk gibiyim 60,1 görünce çok sevinmiştim

Bebek arabasında durmuyor canım kendini atmaya çalışıyor r

Şuan annemdeyim zaten o bakıyor

Menüm
Sabah 1 tam buğday ekmekli tost
zeytin peynir
Domates salatalık

Ara bir küçük armut

18:00

Salata (hepsini yiyemedim)
bir kase kadar yoğurt

Dünkü menümde böyleydi akşam yine salata ile gecistirdim biraz hızlandırmam lazım kilo verme işini

20 dk plates
2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…