Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

menün güzel canım . Hatanın sende farkına varmışsın öğünlerin yanında meyve yemiyoruz . Yemekten sonra en geç 3 saat sonra meyve yiyebiliyoruz montide

Canlarım merhaba. Dün uğrayamadım ne işyerinden ne de evden. Hemen eksik olan iki günlük menümü ve aktivitelerimi yazayım. Sonra geçmişi okurum. Bir işim çıkarsa en azından menülerimi yazmamış olmayayım.

27.07.2010

Kahvaltı : Evde - 07:30

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
1 dilim tam buğday ekmeği
Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta
10 gr siyah zeytin ezmesi

Öğlen : İşyerinde - 12:30

1 tabak yoğurtlu semizotu

Ara : İşyerinde - 16:00

2 minik armut

Akşam : Evde - 19:30

Yarım tabak ciğer sote
1 kase yoğurt
1 kase salata

Gece : Evde - 22:00

1 elma

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1100

Aktiviteler :

1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

2-Koşu bandında elimde 1.5 kg ağırlıklarla 75 dk tempolu yürüyüş yaptım. guclubacismile

28.07.2010

Kahvaltı : Evde - 07:30

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
2 dilim tam buğday ekmeği
Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : İşyerinde - 12:30

Yarım porsiyon piliç şiş
1 kase salata
1 bardak ayran

Ara : İşyerinde - 16:00

2 adet etiform bisküvi
1 bardak light süt

Akşam : Evde - 19:30

1 tabak bamya
1 kase yoğurt
1 kase salata

Gece : Evde - 22:00

1 şeftali

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1100

Aktiviteler :

1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

2-55 dk pilates yaptım. bayanssulusmile

Canım çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl oldun?

Ve harika haber gelmiş dün senden. süprizzzzz 40 beden pantolonun içine girilmiş. hihoyyyt Harikasın. :lepi: Ben de 38 beden giyebiliyorum arada. Kesime göre değişiyor. kaydirigubbakcemile5

Canım hoşgeldin. :1hug: İnşallah sen de sağlıkla kurtulursun fazla kilolarından.. Ve bebeğini güzel güzel büyüt inşallah. Benim de 8 aylık oğlum var. Ben tüp bebekle hamile kaldım. Tedavi öncesinde biraz fazla kilom vardı. Aşılama edavilerinde ve tüp bebek tedavisinde de üzerine bindi. Hamilelikte de alınca 100 kilo ile doğuma girmiştim. Takıma girdiğimden beri 11 kilo verdim 7 haftada.İnşallah hep beraber vericez bu kiloları. Bu yolda başarılar arkadaşım. Şeniz

Sağolasın canım. Zaten senin menülere diyebilecek bişi yok. Tek kelimeyle kusursuz ve harika. Bir takım kaptanına yakışır şekilde. :lepi: Şeniz

sağol canım . inşallah bu sefer monti amca sayesinde mezun olucam burda . kendimi okadar çok adapte ettimki . bütün ikramları rahatlıkla geri çevirebiliyorum ve gittiğim yerlerde bana uyan bişey varsa yiyiyorum bu sefer kararlıyım mezun olucam ve verdiğim kiloları geri almamak için dikkat edicem .

İnşallah canım. Böyle azmettikten sonra senin elinden kurtulamaz. :teytey:Hepimiz mezun olucaz. Kimse okulu uzatmasınnnnnnn. :hooray:

nazzomm teşekkür ederim ...iyi sayılırım canım:teselli:

bu arada menülerinde aktiviteleride her zamanki gibi 10 numara..:lepi:yarın kesin 6 lı rakamlardasın...sen git canım bende peşinden geliyorumyerimseniben

nazlım bu sefer mezun olucaz,yeter bu kadar alttan aldığımız dimivereliniortak

evet kirazım bu sefer mezun oluyoruz. kaçamaksız montide 3. haftam bitiyor bu hafta . canım bazen tatlı . çikılata istiyor . kendi kendime yeter nazlı bugüne kadar yediklerine say neden bu halde olduğunu zannediyorsun bu sefer o çeneni tutta kurtul şu kiloların diye kendimi motive ediyorum . ve ondan sonrada canım hiç birşey istemiyor .

6 lı rakamlar beni çok heyecanlandırdı kirazımm. Yarın çok mutlu olucam inşallah. Bundan sonrası daha güzel olacak. 9 lardan 8 lerden 7 lerden kurtuldum çok şükür. :lepi: Seni de peşimden bekliyorum. Senin için rezervasyon yaptırdım bile. Şeniz

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis işte bu nazlım harikasın

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktaninş.canım yarın hepimiz mutlu oluruz...ben eminim 6 lardanda sağlıklı bi şekilde kurtulacaksın...bende seve seve geicem peşinden canım

bu arada kızlar 6.takımın adını azimli hatunlar takımı olarak değiştirelim,maşallah hepimize

değiştirelim olur canım . kızlar yarın ki toplantı sonucunda işten tamamen nezaman ayrılacağımız belli olacak . benim için dua edin olur mu ? ALLAH hakımda hayırlısı neyse onu nasip etsin . evde kalmayı hiç istemiyorum sıkıntıdan kafayı yerim yoksa . ben evime alışamadım hiç kendimi sığıntı gibi hisediyorum evi içinde . kaynanam ne zaman bir iş yapmaya kalksam ben yaptım sen yapma diyor . evi otel gibi kullanmış gibi hisediyorum ve buda eve alışmamı engelliyor . kaynanam belki çalışıyorum diye bana bişey yaptırmak istemiyor ama ben bu durumdan çok rahatsızım .sizce ne yapmalıyım .

nazlıcım hakkında hayırlısı olsun bitanem...uzun süre çalışan biri için eve alışmak zor,bende kendimi bazen çalışmayım ev hanımı olayım derken buluyorum ama eminim 2 gün dursam patlarım...eve alışman konusundada kendine biraz zaman ver canım,kayınvalidenle birlikte oturmanın dezavantajı işte,evi benimsiyemiyosun,ama oda sen çalıştığın için bişi yaptırmak istemiyodur

izin verse evi benimsiycem ama izin vermiyorki neye elimi atsam sen bırak kızım ben yaptım diyor . bir gün söyledim ama ben bu durumdan çok rahatsız oluyorum . bişey yapamıyorum evde dedim . ama yine değişen bişey olmadı aynı şekilde devam etti . çalışıyorum diye yaptırmıyor biliyorum ama ben rahat edemiyorum . zaten ben içine kapanık bir yapıya sahibim . düşüncelerimi kolay kolay dile getiremem eşim eve gelene kadar sıkıntıdan patlıyorum . sağolsun kaynanam bizi hiç yanlızda bırakmaz sürekli bizimle oturur .

hoşbuldum canım çok tşk.ederim..
inşallah canım ya çok istiyorum inan ki kurtulmayı bu kilolardan.
bu kez baya bir başarılı görüyorum kendimi.
en azından çok azmediyorum, ben de uygun olmayan tüm ikramlıkları geri çeviriyorum, kimsenin ısrarına da ikna olmuyorum.
zaten şimdilik kilo vermem de fena gitmiyor. umarım ben de sizin kadar başarılı olurum.
allah bağaşlasın cnm oglunu. sen de baya kilo almışsın ama maşallah ki çok güzel kilo vermişsin. darısı başıma inş. :)) optum çook

canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun. anladıgım kadarıyla kayınvalidenle birlikte yaşıyorsun. birlikte yaşamak çok zor bir durum ama kayınvaliden iyi biri sanırım. seni düşündügü için iş yaptırmıyor ama tabi sen de kendini rahatsız hissediyorsun. birlikte yaşamanın verdigi zorluklar bunlar. umarım herşey en kısa zamanda gönlünce olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…