dünkü menümü yazayım hemen
sabah
2 kuru kayısı
öğlen
kabak yemeği, yogurt, şeftali
(cnm çok tatlı çektiği için tuzlu oldugundan yemegi az yedim bir de şeftali yedim bu yuzden)
ara
armut
akşam
patlıcan yemeği
cacık
salata
yogurtlu kabak
dün bence biraz fazla kaçırdım ama şükür tartıda 76 yı gördüm :))))))))))
yarından sonra haftalık tartılıcam ama :)
evet nazcım biliyorum ama tatlı istegimi kırmak için yaptım bu defa.
Bu arada montide maden suyu serbestmi?
günaydın fıstıklar...dün geceki şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısından sonra sersem gibi geldim işe...hiç bişi fayda etmedi ya,geçmek bilmedi,sanırım ceryanda kaldım onun etkisi...neyseki biraz daha iyiyim
günaydın 6.takım çıtırlarıopuyorumnanaktan
gününüz herzamankinden daha güzel olsun...bu sabah çok güzel başladım güne,şu anda 40 beden pantolunumun içindeyimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kızlar, ben de 7 yıl once evlenirken 59 kiloydum. dogum yaptım 92 oldum(( sonra 82 ye düştm ama tekrar emzirme doneminde 87 oldum. nisandan beri ara ara rejim yapıyorum ve 3 haftadır da monti. şu an 76,5 kg. oldum. çok mutluyum :))))))))
hoşgeldin nazoooo menülerin yine süper canım .
Sağolasın canım. Zaten senin menülere diyebilecek bişi yok. Tek kelimeyle kusursuz ve harika. Bir takım kaptanına yakışır şekilde. :lepi: Şeniz
İnşallah canım. Böyle azmettikten sonra senin elinden kurtulamaz. :teytey:Hepimiz mezun olucaz. Kimse okulu uzatmasınnnnnnn. :hooray:
İnşallah canım. Böyle azmettikten sonra senin elinden kurtulamaz. :teytey:Hepimiz mezun olucaz. Kimse okulu uzatmasınnnnnnn. :hooray:
nazzomm teşekkür ederim ...iyi sayılırım canım:teselli:
bu arada menülerinde aktiviteleride her zamanki gibi 10 numara..:lepi:yarın kesin 6 lı rakamlardasın...sen git canım bende peşinden geliyorumyerimseniben
nazlım bu sefer mezun olucaz,yeter bu kadar alttan aldığımız dimivereliniortak
nazzomm teşekkür ederim ...iyi sayılırım canım:teselli:
bu arada menülerinde aktiviteleride her zamanki gibi 10 numara..:lepi:yarın kesin 6 lı rakamlardasın...sen git canım bende peşinden geliyorumyerimseniben
nazlım bu sefer mezun olucaz,yeter bu kadar alttan aldığımız dimivereliniortak
evet kirazım bu sefer mezun oluyoruz. kaçamaksız montide 3. haftam bitiyor bu hafta . canım bazen tatlı . çikılata istiyor . kendi kendime yeter nazlı bugüne kadar yediklerine say neden bu halde olduğunu zannediyorsun bu sefer o çeneni tutta kurtul şu kiloların diye kendimi motive ediyorum . ve ondan sonrada canım hiç birşey istemiyor .
6 lı rakamlar beni çok heyecanlandırdı kirazımm. Yarın çok mutlu olucam inşallah. Bundan sonrası daha güzel olacak. 9 lardan 8 lerden 7 lerden kurtuldum çok şükür. :lepi: Seni de peşimden bekliyorum. Senin için rezervasyon yaptırdım bile. Şeniz
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis işte bu nazlım harikasın
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktaninş.canım yarın hepimiz mutlu oluruz...ben eminim 6 lardanda sağlıklı bi şekilde kurtulacaksın...bende seve seve geicem peşinden canım
bu arada kızlar 6.takımın adını azimli hatunlar takımı olarak değiştirelim,maşallah hepimize
değiştirelim olur canım . kızlar yarın ki toplantı sonucunda işten tamamen nezaman ayrılacağımız belli olacak . benim için dua edin olur mu ? ALLAH hakımda hayırlısı neyse onu nasip etsin . evde kalmayı hiç istemiyorum sıkıntıdan kafayı yerim yoksa . ben evime alışamadım hiç kendimi sığıntı gibi hisediyorum evi içinde . kaynanam ne zaman bir iş yapmaya kalksam ben yaptım sen yapma diyor . evi otel gibi kullanmış gibi hisediyorum ve buda eve alışmamı engelliyor . kaynanam belki çalışıyorum diye bana bişey yaptırmak istemiyor ama ben bu durumdan çok rahatsızım .sizce ne yapmalıyım .
nazlıcım hakkında hayırlısı olsun bitanem...uzun süre çalışan biri için eve alışmak zor,bende kendimi bazen çalışmayım ev hanımı olayım derken buluyorum ama eminim 2 gün dursam patlarım...eve alışman konusundada kendine biraz zaman ver canım,kayınvalidenle birlikte oturmanın dezavantajı işte,evi benimsiyemiyosun,ama oda sen çalıştığın için bişi yaptırmak istemiyodur
Canım çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl oldun?
Ve harika haber gelmiş dün senden. süprizzzzz 40 beden pantolonun içine girilmiş. hihoyyyt Harikasın. :lepi: Ben de 38 beden giyebiliyorum arada. Kesime göre değişiyor. kaydirigubbakcemile5
Canım hoşgeldin. :1hug: İnşallah sen de sağlıkla kurtulursun fazla kilolarından.. Ve bebeğini güzel güzel büyüt inşallah. Benim de 8 aylık oğlum var. Ben tüp bebekle hamile kaldım. Tedavi öncesinde biraz fazla kilom vardı. Aşılama edavilerinde ve tüp bebek tedavisinde de üzerine bindi. Hamilelikte de alınca 100 kilo ile doğuma girmiştim. Takıma girdiğimden beri 11 kilo verdim 7 haftada.İnşallah hep beraber vericez bu kiloları. Bu yolda başarılar arkadaşım. Şeniz
değiştirelim olur canım . kızlar yarın ki toplantı sonucunda işten tamamen nezaman ayrılacağımız belli olacak . benim için dua edin olur mu ? ALLAH hakımda hayırlısı neyse onu nasip etsin . evde kalmayı hiç istemiyorum sıkıntıdan kafayı yerim yoksa . ben evime alışamadım hiç kendimi sığıntı gibi hisediyorum evi içinde . kaynanam ne zaman bir iş yapmaya kalksam ben yaptım sen yapma diyor . evi otel gibi kullanmış gibi hisediyorum ve buda eve alışmamı engelliyor . kaynanam belki çalışıyorum diye bana bişey yaptırmak istemiyor ama ben bu durumdan çok rahatsızım .sizce ne yapmalıyım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?