hoşbuldum canım çok tşk.ederim..
inşallah canım ya çok istiyorum inan ki kurtulmayı bu kilolardan.
bu kez baya bir başarılı görüyorum kendimi.
en azından çok azmediyorum, ben de uygun olmayan tüm ikramlıkları geri çeviriyorum, kimsenin ısrarına da ikna olmuyorum.
zaten şimdilik kilo vermem de fena gitmiyor. umarım ben de sizin kadar başarılı olurum.
allah bağaşlasın cnm oglunu. sen de baya kilo almışsın ama maşallah ki çok güzel kilo vermişsin. darısı başıma inş. :)) optum çook
canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun. anladıgım kadarıyla kayınvalidenle birlikte yaşıyorsun. birlikte yaşamak çok zor bir durum ama kayınvaliden iyi biri sanırım. seni düşündügü için iş yaptırmıyor ama tabi sen de kendini rahatsız hissediyorsun. birlikte yaşamanın verdigi zorluklar bunlar. umarım herşey en kısa zamanda gönlünce olur.
hoşbuldum canım çok tşk.ederim..
inşallah canım ya çok istiyorum inan ki kurtulmayı bu kilolardan.
bu kez baya bir başarılı görüyorum kendimi.
en azından çok azmediyorum, ben de uygun olmayan tüm ikramlıkları geri çeviriyorum, kimsenin ısrarına da ikna olmuyorum.
zaten şimdilik kilo vermem de fena gitmiyor. umarım ben de sizin kadar başarılı olurum.
allah bağaşlasın cnm oglunu. sen de baya kilo almışsın ama maşallah ki çok güzel kilo vermişsin. darısı başıma inş. :)) optum çook.
ancak gelebildim bugün çok yogundum kızlar
kirazcım ve nazoo dilerim 6 lı rakamları görürsünüz kızlar bende hemen peşinizden gelirim çünkü bıktım artık bu 7 lerden kaydirigubbakcemile5
nazcım gerçekten sen zor olanı başarıyorsun tatlım.kayınvaliden iyi niyetle yaptıgına hiç şüphem yok ama işte buda senin o evde kendini misafir gibi hissetmene sebep oluyor.belki şimdi bir dönem evde olursan ki inşallah dilerim Allahtan enkısa zamanda işbulursun o dönemde eve alışamama durumun ortadan kalkar ve şer gibi olan bu işten ayrılış dönemin senin için hayırlı bi duruma dönüşür tatlım.
bugün reglimin 4. günü bakalım bu durum yarın basküle nasıl yansıyacak bugün yeşilçay form çayı falan içiyorum ki belki biraz fayda ederde yarın tartılınca reglinin zararını görmem :Saruboceq:
bakalım bende çok merak ediyorum yarın ne olacak . ama karnımda inanılmaz bir şişlik var ve gaz sorunu yaşıyorum . inşallah tartıda yarın hepimiz güzel rakamlar görürüz.
inşallah canım ben çizelgemdeki rakamı görsem bile bu hafta bana yetecek yeterki artı olmayayım :Saruboceq: bugün ögle yemeğinde barbunya vardı akşama ne yesem acaba dengelemek için
bakalım bende çok merak ediyorum yarın ne olacak . ama karnımda inanılmaz bir şişlik var ve gaz sorunu yaşıyorum . inşallah tartıda yarın hepimiz güzel rakamlar görürüz.
izin verse evi benimsiycem ama izin vermiyorki neye elimi atsam sen bırak kızım ben yaptım diyor . bir gün söyledim ama ben bu durumdan çok rahatsız oluyorum . bişey yapamıyorum evde dedim . ama yine değişen bişey olmadı aynı şekilde devam etti . çalışıyorum diye yaptırmıyor biliyorum ama ben rahat edemiyorum . zaten ben içine kapanık bir yapıya sahibim . düşüncelerimi kolay kolay dile getiremem eşim eve gelene kadar sıkıntıdan patlıyorum . sağolsun kaynanam bizi hiç yanlızda bırakmaz sürekli bizimle oturur .
Günaydın kızlar,hayırlı cumalar olsun herkese inşallah..
Eveeet bildirimimi büyük mutlulukla yapayım 81 kg.yum. 1kg. vermişim.kaydirigubbakcemile2
hesaplama doğru dimi?
82/81/1/1.22 %
sağol nazcım canım benim...
sen ne alemdesin var mı bir değişiklik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?