Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu arada menümü kahvaltı eksik yazmışım farkında degilim :)))))))

sabah
2 kuru kayısı

kahvaltı
1 dilim tb ekmegi
domates, salatalık
kk kadar peynir

öğlen
kabak yemeği, yogurt, şeftali
(cnm çok tatlı çektiği için tuzlu oldugundan yemegi az yedim bir de şeftali yedim bu yuzden)

ara
armut

akşam
patlıcan yemeği
cacık
salata
yogurtlu kabak

İNŞALLAH canım . bakalım zamanla düzelir herhalde

Sağol canım. Allah herkesin yavrusunu bağışlasın. Ben vereceğine inanıyorum. Hepimiz çok azimliyiz ne güzel.

ancak gelebildim bugün çok yogundum kızlar

kirazcım ve nazoo dilerim 6 lı rakamları görürsünüz kızlar bende hemen peşinizden gelirim çünkü bıktım artık bu 7 lerden kaydirigubbakcemile5

nazcım gerçekten sen zor olanı başarıyorsun tatlım.kayınvaliden iyi niyetle yaptıgına hiç şüphem yok ama işte buda senin o evde kendini misafir gibi hissetmene sebep oluyor.belki şimdi bir dönem evde olursan ki inşallah dilerim Allahtan enkısa zamanda işbulursun o dönemde eve alışamama durumun ortadan kalkar ve şer gibi olan bu işten ayrılış dönemin senin için hayırlı bi duruma dönüşür tatlım.

bugün reglimin 4. günü bakalım bu durum yarın basküle nasıl yansıyacak bugün yeşilçay form çayı falan içiyorum ki belki biraz fayda ederde yarın tartılınca reglinin zararını görmem :Saruboceq:

kesinlikle iyi niyetinden yapıyor ama dediğin gibi kendimi o evde misafir gibi hisediyorum . bir yeri değiştirmek istediğimde çekine çekine yapıyorum . buda bende inanılmaz derecede rahatsızlık yaratıyor . zaten öyle çok konuşmayıda sevmem bana bişey sorulsa cevap veririm sorulmasa susarım hiç konuşmam .

bakalım bende çok merak ediyorum yarın ne olacak . ama karnımda inanılmaz bir şişlik var ve gaz sorunu yaşıyorum . inşallah tartıda yarın hepimiz güzel rakamlar görürüz.

nazcım aslında bazen susmak bazı olaylarda pek iyi bir yöntem olmuyor canım.benimde görümcem çok marifetli bi bayan ve çok pratik ben ona göre daha detaycı ve daha agırım oda benim evime gelince evin yönetimini ele alırdı ilk zamanlar bana batmıyordu ama sonraları gerçekten kötü olmaya başladım.ben işten gidince hemen tezgahın başına geçiyordum yorgunluktan ölsemde baktıki ben herşeyi sahipleniyorum ki normali bu orası benim evim oda kendine yavaş yavaş çeki düzen verdi.sende mesala o yapma gerek yok kızım dese bile duyma içinden ne geliyorsa yap hatta evine özel bişiyler al kendi zevkine göre mesala saksıda çiçek yada bir tablo belki bu tür objeler o evin sana ait oldugu hissini oluşturabilir çalıştıgın içinde biraz bu durum böyle oluyor canım.ben bile bazen kendi evime yabancılaşabiliyorum sabah çıkıp akşam geldiğim için

bakalım bende çok merak ediyorum yarın ne olacak . ama karnımda inanılmaz bir şişlik var ve gaz sorunu yaşıyorum . inşallah tartıda yarın hepimiz güzel rakamlar görürüz.

inşallah canım ben çizelgemdeki rakamı görsem bile bu hafta bana yetecek yeterki artı olmayayım :Saruboceq: bugün ögle yemeğinde barbunya vardı akşama ne yesem acaba dengelemek için

ben de yarın için çok heyacanlıyım ama birkaç gün içinde de regl olmam gerek bu kiloyu etkiler mi? inşallah Nazcım hepimiz güzel sonuçlar alırız da çok seviniriz..yarın büyük gün bakalım

Nazcım içine kapanık yapıda olma da sana çok sıkıntı yaratıyor canım..hadi sana bir şey yaptırmaması kaynananın seni sevmesindendir çalışıyorsun diye düşündüm ama sizi hiç yalnız bırakmıyor olması bu düşüncemi çürüttü gibi CADIARZU Allah sabır versin canım inşallah zamanla tüm bunlar düzelir ama eşinle paylaşman daha yardımcı olabilir gibi süreçte..

kızlar bugünkü yediklerim
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1/2 domates
1/2 salatalık
2 dilim peynir
Öğle
2 parça ızgara tavuk
1 kase yoğurt
Ara
2 erik
Akşam
6 eti form (ingilizce kursundaydım çok erken başladı geç saate kadar)
3 küçük eti cin (tek tek paketli olan büyüklerden değil ama arkadaşlar yerken dayanamadım klava: pişmanım)
gece
1 armut
2.5 lt su,1 bardak bitki çayı,80 dk tempolu yürüyüş

kızlar ben yatayım artık nöbetten sonra uyumadım da sabah 11.30 a kadar kilo bildirimine geleyim :lepi: yarın inşallah hepimiz için çok güzel bir gün olur

Günaydın kızlar,hayırlı cumalar olsun herkese inşallah..

Eveeet bildirimimi büyük mutlulukla yapayım 81 kg.yum. 1kg. vermişim.kaydirigubbakcemile2

hesaplama doğru dimi?
82/81/1/1.22 %

Günaydın kızlar,hayırlı cumalar olsun herkese inşallah..

Eveeet bildirimimi büyük mutlulukla yapayım 81 kg.yum. 1kg. vermişim.kaydirigubbakcemile2

hesaplama doğru dimi?
82/81/1/1.22 %

günaydın nevracığım . hesap doğru canım . tebrik ederim

benimde kilom 58,9 kızlar . ben artık gram gram verebiliyorum . ve sanırım artık spora başlasam fena olmayacak

sağol nazcım canım benim...
sen ne alemdesin var mı bir değişiklik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…