- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Allah kabul etsin inşallah canimEvet ama listede değilim 12 gibi bildirim yaparim
Allah kabul etsin canım orucsan 3-4 gibi bildirim yapabilirsinEvet ama listede değilim 12 gibi bildirim yaparim
Artı olabilirsin bende artiyim napalim ölekmiiCanım benim keyifsizim uğramadım bugün ve artıydım sabah belkide bütün keyifsizliğim o yüzden di
Merhaba kuzum İnt oldu geldim anca fırsat buldumYarına gelirselensu82 ortim.....
Özledik seni toparlan gel aramızaCanım benim keyifsizim uğramadım bugün ve artıydım sabah belkide bütün keyifsizliğim o yüzden di
İyi akşamlar. Bugünün menüsü.
Kıymalı menemen.
Peynir
2 bardak çay
3 bardak mısı püskülü ve dış kabuğunun kaynatılmış suyu.
2 bardak farmasi form çayı.
2 bardak yine çay.
1 dilim karpuz.
1 ince dilim kek.
2, 5 lt su
9000 adım tempolu yürüyüş. 1saat.
Bende çok merak ediyorum banada sürpriz olacak çok dengesiz bir artı bir eksi çıkıyorumAfiyet olsun spor şahane canım , meraktayım yarınki sonucun
Antalya’dayım. İlçe belediye başkanları ve büyükşehir başkanı da corona oldu
Canım benim keyifsizim uğramadım bugün ve artıydım sabah belkide bütün keyifsizliğim o yüzden di
Ne yazık ki artıyor... O yüzden okula gidesim de hiç yok canısıValla gittikçe vakalar artıyor, bizde yola çıkıcaz 8 odalı pansiyona , bodrumun köyüne gidiyoruz ama böyle şeyler duyunca da tedirgin olmuyor değil insan
Ay kalp kalbeee karşı
Ne yazık ki artıyor... O yüzden okula gidesim de hiç yok canısı
Noldu bizim detox napiciğiz
Hosbuldum canim.Hoşgeldin canım, kilonda çok yokmuş, buraya bi kaptırırsan hemen gidiverir kilolar
Allah kabul etsin canım, akşam menünü beğendim afiyet olsun
spor konusunda biraz bunalttım benBende merak ediyorum yarınki sonuçları , herkese güzel eksiler dilerim
Sporları aksatmayın. Taş olucaz taş taş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?