Ay kalp kalbeee karşı
Kek yiyince saat 15.00 gibi akşam yemek istemedim.Canım akşam yememişin bişey, kek yerine bi yemek olsaydı daha sağlıklı olurdu sanki
Yarınki bildirimi merakla bekliyorum canım
İyi akşamlarbugün Menü vermeyeyim hiç bişi yemedim kötü Bi haber aldık içim almıyor malesef yemek iki gündür çok bakamadım Ama spor notlarını alıyorum Ara ara bakıyorum yarında toparlar haftasonu aktif olurum
Bugun menu vereyim değişiklik olsun
16/8 menüm
13.20
3 erik posası.
2 yaş.yu.1.5 salatalık.
17.30
1 dolu tabak bamya .4 salatalık.2 ceviz.
Gün boyu bol bol şekersiz çay
1 Nescafe (şekersiz sütsüz)
1 şekersiz Türk kahvesi
1 sade maden suyu
1 yeşil çay
2 litre den fazla su
Spor yazmıştım zaten
İNŞALLAH hastalık yada ölüm değildir.İyi akşamlarbugün Menü vermeyeyim hiç bişi yemedim kötü Bi haber aldık içim almıyor malesef yemek iki gündür çok bakamadım Ama spor notlarını alıyorum Ara ara bakıyorum yarında toparlar haftasonu aktif olurum
Menü yazmayınca anlaşılıyor bizim kaçamaklarMerhaba kuzum İnt oldu geldim anca fırsat buldum
Şimdi annemlerde yim yarın yazlığa döncem arkadaşlarımla starbaksa geldim
Çok yedim ya sorma çok içki de içtim artık yrn bir arınmaya mı girsem bilemedim
Pzt i okula gidicem mi o da belirsiz hiç gidesim yok seminere
Menü yazmayınca anlaşılıyor bizim kaçamaklar
Neyse tartıda artı çıkarsam yalnız olmucam. Etiketlersin beni
Ne zaman gidiyorsun?Valla gittikçe vakalar artıyor, bizde yola çıkıcaz 8 odalı pansiyona , bodrumun köyüne gidiyoruz ama böyle şeyler duyunca da tedirgin olmuyor değil insan
Benim hırs yapmam lazım ya
Taylan Kümeli yı iki video izledim.Canım süpersin. Yarınki tartı sonucunu ayrı merak ediyorum valla
Yok canım bakanın açıklamasından sonra değişti tabi 24 ünde telafi olarak 3 hafta uzaktan başlatıyolar, önümüzdeki hafta tatildeyiz diye katılmıycak, sonra telafi olacak 2 haftaNe zaman gidiyorsun?
Oğlan okula başladı mı bu hafta 17 sinde başlayacak demiştin
Sorma tatiller çok fena oluyor ben de gidip geldim ya. Ama işin özü akşam 7-7.30 dan sonra yiyip içmezsen pek artı kalmıyor kişisel deneyimim bu yöndeGeçen cuma 57,300 düm yarında o ayar bişey olur birde regl etkisi olabilir
Asıl tatil dönüşü ne olucam şimdiden korkuyorum.
Taylan Kümeli yı iki video izledim.
Dukan atak değil tam beğendim başta on yargılı davranmış im paketimde az diye izlemiştim.
Bugün izledim protein sebze yağ hepsi var detoks içinde
Bugün biraz yumurta gününe benzer yapmaya çalıştım.
Hem if bozmadim.
Yarını bende iple çekiyorum.
5 yıl önceki kilolarıma döndüm
Sorma tatiller çok fena oluyor ben de gidip geldim ya. Ama işin özü akşam 7-7.30 dan sonra yiyip içmezsen pek artı kalmıyor kişisel deneyimim bu yönde
Karşı binamızda 20 yaşındaki gencecik kız intihar etti sabah haberi alınca kurtarmak için çabaladılar ailesi yetişemedi çok feryat figan oldu o sesler o durum içinde olunca hala atlatamadımCanım kötü haber derken
Öyle ya aynenSüpersin yılları tersine çeviriyoruz sudem
Menüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 10.00
Domates salatalık biber
1 dilim çavdar ekmeği
1kaşık çökelek
3 Zeytin
2 fincan çay
Ara yok
Öğle 14.00
3 kaşık bulgur plavinin içine 1 büyük bardak ayran koydum üzerine nane dökerek yedim
Ara yok
Akşam 18.00
Az patlıcan yemeği
1 domates
1dilim çavdar ekmeği
3 litre su
40 dk leslie 3 mile 160 puan
10000 adim 150 puan
5 dk bölgesel 30 puan 340 toplam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?