hayırlisi olsun ya ..Yok canım bakanın açıklamasından sonra değişti tabi 24 ünde telafi olarak 3 hafta uzaktan başlatıyolar, önümüzdeki hafta tatildeyiz diye katılmıycak, sonra telafi olacak 2 hafta
Okulu da yine online la açacaklar 21 eylüle kadar evden şimdilik
Ayy ya Allah affetsin .Karşı binamızda 20 yaşındaki gencecik kız intihar etti sabah haberi alınca kurtarmak için çabaladılar ailesi yetişemedi çok feryat figan oldu o sesler o durum içinde olunca hala atlatamadım
Karşı binamızda 20 yaşındaki gencecik kız intihar etti sabah haberi alınca kurtarmak için çabaladılar ailesi yetişemedi çok feryat figan oldu o sesler o durum içinde olunca hala atlatamadım
Valla İnt yoktu kuzum yoksa yazardım beni bilirsin ama bugün 36 beden bikini aldım az sıktı beni sankiMenü yazmayınca anlaşılıyor bizim kaçamaklar
Neyse tartıda artı çıkarsam yalnız olmucam. Etiketlersin beni
Valla İnt yoktu kuzum yoksa yazardım beni bilirsin ama bugün 36 beden bikini aldım az sıktı beni sankibakalım sabaha annemin tartısı a çıkıp hünerime göreceğim
Şimdiye kadar yediklerimiz daha mutlu yapmadı biziYarın tartı günü ve ben diyetteyim diye hamburger yemedim yaaa
eşimle kızım karşımda hapur hupur götürdüler
Olur mu öyle şey herkes bayıldı o videolara ve bugün yarım saat karışık bölgesel yaptımspor konusunda biraz bunalttım benaslında herkes Bi adım attı Ama bazısı bıraktı haftaya daha iyi bi katılım olacak inanıyorum ben bu hafta küçük bir özet geçicem Ama yeter diyip kovacaklar beni hadi hayırlısı
Hayırdır canım çok özel değilseİyi akşamlarbugün Menü vermeyeyim hiç bişi yemedim kötü Bi haber aldık içim almıyor malesef yemek iki gündür çok bakamadım Ama spor notlarını alıyorum Ara ara bakıyorum yarında toparlar haftasonu aktif olurum
Benim hırs yapmam lazım ya
Papatya zaten süper gidiyor
Başınız sağ olsun ne de olsa komşu gördüğün biri çok çok üzücüKarşı binamızda 20 yaşındaki gencecik kız intihar etti sabah haberi alınca kurtarmak için çabaladılar ailesi yetişemedi çok feryat figan oldu o sesler o durum içinde olunca hala atlatamadım
Sevdiğim şeyleri yiyerek zayıflıyorum ya ondan mütevellit biraz yavaş veriyorum.Canım ikinizde gayet iyi gidiyosunuz, ilk başlarken alışman biraz zaman aldı , ama maşallah şimdi aldın hızını tam gaz, keyifle takipteyim
Bende merak ediyorum yarınki sonuçları , herkese güzel eksiler dilerim
Sporları aksatmayın. Taş olucaz taş taş
Antalya’dayım. İlçe belediye başkanları ve büyükşehir başkanı da corona oldu
İyi tatiller sanada. Kendine dikkat etValla gittikçe vakalar artıyor, bizde yola çıkıcaz 8 odalı pansiyona , bodrumun köyüne gidiyoruz ama böyle şeyler duyunca da tedirgin olmuyor değil insan
Bugun menu vereyim değişiklik olsun
16/8 menüm
13.20
3 erik posası.
2 haş.yu.1.5 salatalık.
17.30
1 dolu tabak bamya .4 salatalık.2 ceviz.
Gün boyu bol bol şekersiz çay
1 Nescafe (şekersiz sütsüz)
1 şekersiz Türk kahvesi
1 sade maden suyu
1 yeşil çay
2 litre den fazla su
Spor yazmıştım zaten
Sağol cnm ama sen eminim geçersin beniBenim hırs yapmam lazım ya
Papatya zaten süper gidiyor
Karşı binamızda 20 yaşındaki gencecik kız intihar etti sabah haberi alınca kurtarmak için çabaladılar ailesi yetişemedi çok feryat figan oldu o sesler o durum içinde olunca hala atlatamadım
Canim Pazartesi okul var yaİnşallah
Yine artıyor bu meret yaa verilen sayılara inanmıyorum ben hiç
İyi tatiller sanada. Kendine dikkat et
Sen azmettin beni geçeceksin kesin ☺
Sağol cnm ama sen eminim geçersin beni
Allah rahmet eylesin ailesini düşünemiyorum yaa offff
Umarım bozmadan devam ederim. İnşallah istediğin gibi verirsin cnmCanim Pazartesi okul var yaonun telaşı bendeki salı geçer telaş...
10 kiloya tamamlamaya çalışıyor um.
Bakalım kaç olacak?
Sen çok isrikrarlisin.
Beraber verecez rakibemUmarım bozmadan devam ederim. İnşallah istediğin gibi verirsin cnm
Allah kolaylık versin
Sende çok istikrarlısın ve azimle veriyorsunCanim Pazartesi okul var yaonun telaşı bendeki salı geçer telaş...
10 kiloya tamamlamaya çalışıyor um.
Bakalım kaç olacak?
Sen çok isrikrarlisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?