- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
nevroşum,nazlım tebrik ederim...nazlıcım 600 gr mı küçümseme bence,verecek kilon azalınca normaldir böle olması,ama spor yapsan eminim çok daha güzel olucaktır
canım sağolasın,seninkide az değil şekercim 700 gr gayet güzel bence. 72 senin direnç kilon belki de bazı yerlerde takılıyo vucüt arkası patır patır gidecek...kaydirigubbakcemile2nevroşum,nazlım tebrik ederim...nazlıcım 600 gr mı küçümseme bence,verecek kilon azalınca normaldir böle olması,ama spor yapsan eminim çok daha güzel olucaktır
kirazım bu hafta khena ve özgeyi listeden çıkarıcam . paylaşım ikisindede sıfır . edoras ablam tatile gitti sanırım . ne zaman geleceği belli değilmiş gelene kadar listeden geri dönmek üzere ayrıldı yazsak mı acaba . olmadı süre zarfında listeyi etkilememiş olur . ne dersin .eylülde bu hafta hiç uğramadı . hepsi kaçakları oynuyorlar . eylülün kardeşinin düğünü vardı galiba
günaydın kızlarrrr
12.05.2010 başlangıç --- 81,50
1.HAFTA --- 79.80
2.HAFTA --- 77.60
3.HAFTA --- 76,20
dün 76 çıkmıştım, bu sabah + 0,2 fazla çıktım. neden farketti anlamadım ama umarım geçici bir durumdur...
yarın kızımın diş buğdayı olacak. bugun kardeşlerim ben de. ikramlıkları hazırlayıp evi toparlıycaz biraz. pek giremeyebilirim kızlar. şimdiden iyi ve kaçamaksız hafta sonları size. çook opuyorum..
günaydın kızlarrrr
12.05.2010 başlangıç --- 81,50
1.HAFTA --- 79.80
2.HAFTA --- 77.60
3.HAFTA --- 76,20
dün 76 çıkmıştım, bu sabah + 0,2 fazla çıktım. neden farketti anlamadım ama umarım geçici bir durumdur...
canım uafk artışa canını sıkma su tutmuş bile olabilir vücudun, mutlaka geçicidir.yarın kızımın diş buğdayı olacak. bugun kardeşlerim ben de. ikramlıkları hazırlayıp evi toparlıycaz biraz. pek giremeyebilirim kızlar. şimdiden iyi ve kaçamaksız hafta sonları size. çook opuyorum..
nazcım çok tebrik ederim 59 direnç kilonu kırıp 58 li rakamı görmüşsün harikasın tatlım :lepi:
sanad hayırlı cumalar canım, sıkma kendini montiyede yazdım, haftaya toparlayacaksın bak gör..merhaba kızlar hayırlı cumalar kilo veren herkesi canı gönülden tebrik ediyorum opuyorumnanaktan veremeyenlerde haftaya fazlasıyla verebilmelerini diliyorum :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?