Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

okudum canım..aynı anda yazmışız..nazcım kilo azalınca normal azar azar vermeler.tabi biraz spor yaparsan mutlaka katkısı olur herhalde son kiloların çözülmesinde canım...

günaydın fıstıklar

bendende bu hafta 700 gr cık gitmiş...72,1 kilom...kurtulamadım 72 den...sempatiksalakcinni

bu arada dünki menümüde vereyim

kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri,dommates,salatalık,biber

öğle
1 tabak kuru fsulye (etsiz)
salata,yoğurt

ara
1 elma

akşam
1 tabak patlıcan yemeği
salatalık,biber,yoğurt

3,5 litre su,1 şişe maden suyu

nevroşum,nazlım tebrik ederim...nazlıcım 600 gr mı küçümseme bence,verecek kilon azalınca normaldir böle olması,ama spor yapsan eminim çok daha güzel olucaktır

nevroşum,nazlım tebrik ederim...nazlıcım 600 gr mı küçümseme bence,verecek kilon azalınca normaldir böle olması,ama spor yapsan eminim çok daha güzel olucaktır

bunada şükür kirazım evet artık spora başlamalıyım . eşim bana söz vermişti her akşa yemekten sonra beraber yürüyecektik bide evin yakınlarında park varmış ordada spor aletleri varmış oraya götürecekti ama bir türlü fırsat bulamadı . neyse ben bugünden itibaren sıkıştırayım eşimi

kirazım bu hafta khena ve özgeyi listeden çıkarıcam . paylaşım ikisindede sıfır . edoras ablam tatile gitti sanırım . ne zaman geleceği belli değilmiş gelene kadar listeden geri dönmek üzere ayrıldı yazsak mı acaba . olmadı süre zarfında listeyi etkilememiş olur . ne dersin .eylülde bu hafta hiç uğramadı . hepsi kaçakları oynuyorlar . eylülün kardeşinin düğünü vardı galiba

günaydınlar herkese dün yediklerimi yazayım hemen

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık

öğlen
peynirli omlet
1 adet domates
1 adet salatalık
1 kase yoğurt

ara
1 şeftali

akşam
1 şeftali
1 armut

akşam canım hiç bir şey istemedi öğün atlamamak için meyveyle geçiştirdim .

günaydın kızlarrrr

12.05.2010 başlangıç --- 81,50
1.HAFTA --- 79.80
2.HAFTA --- 77.60
3.HAFTA --- 76,20

dün 76 çıkmıştım, bu sabah + 0,2 fazla çıktım. neden farketti anlamadım ama umarım geçici bir durumdur...

canım sağolasın,seninkide az değil şekercim 700 gr gayet güzel bence. 72 senin direnç kilon belki de bazı yerlerde takılıyo vucüt arkası patır patır gidecek...kaydirigubbakcemile2

dünkü menümü yazayım

sabah
2 kuru kayısı

kahvaltı
1,5 dilim tb ekmek
1 domates
1 salatalık
2 kk peynir

öğlen
ton balıklı salata
1 bardak ayran

akşam
2 kaşık patlıcan yemeği
2 kaşık yogurt
(yemiş olmak için yedim, canım birşey istemedi)

1 armut (tatlı istegi yüzünden yedim yine yemek üstüne, sanırım reglim yaklaştı)

tamam nazlıcım...khena en son cuma girmiş kk ya,mazerette bildirmedi,ama özge kk ya giriyo diğer topiklere de yazıyo,bize uğramıyo bencede çıkaralım,sonuçta kurallarımız var,kimsenin hakkı yenmesin..

tebrik ederim canım çok güzel kilolar vermişsin . inşallah devamı gelir . 0,2 lik kısmida kafana takma arada böyle şeyler olabiliyor canım .

tşk.ederm nazcım..evet kilo verdim ama artışlar can sıkıcı. zaten bu yuzden bugunden itibaren haftaya cumaya kadar tartılmıycam bakalım :)

yarın kızımın diş buğdayı olacak. bugun kardeşlerim ben de. ikramlıkları hazırlayıp evi toparlıycaz biraz. pek giremeyebilirim kızlar. şimdiden iyi ve kaçamaksız hafta sonları size. çook opuyorum..

merhaba kızlar hayırlı cumalar kilo veren herkesi canı gönülden tebrik ediyorum opuyorumnanaktan veremeyenlerde haftaya fazlasıyla verebilmelerini diliyorum :Saruboceq:

hayırlı olsun canım . ikramlardan kaçırmak yok . yoksa oklavalarımızla seni bekliyor olacağız burda klava:klava:

nazcım çok tebrik ederim 59 direnç kilonu kırıp 58 li rakamı görmüşsün harikasın tatlım :lepi:

canım uafk artışa canını sıkma su tutmuş bile olabilir vücudun, mutlaka geçicidir.
kızının diş buğdayı da hayırlı olsun mutlulukla geçirin inşallah gününüzü , kolaylıklar diliyorum canım

kirazcım haftaya inşallah 72 lere birlikte veda etmek nasip olur bööhh geldi bana kaç haftadır 72 görmekten kafamçokkarıştı

merhaba kızlar hayırlı cumalar kilo veren herkesi canı gönülden tebrik ediyorum opuyorumnanaktan veremeyenlerde haftaya fazlasıyla verebilmelerini diliyorum :Saruboceq:
sanad hayırlı cumalar canım, sıkma kendini montiyede yazdım, haftaya toparlayacaksın bak gör..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…