Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

teşekkür ederim nevracım bende can sıkıntısı moral bozukluguyla daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum hatalarımın farkındayım bu defa bunları tekrar etmeyeceğim inşallah yerimseniben

bu arada kızlar dün akşam şeytanın bacagını kırdım ve yürüyüşe başladım benim bacagımda siyatik var bu yüzden fazla yüklenemiyorum sonra 3 gün spor yapıp 3 ay bırakmak zorunda kalıyorum.dün yarım saat yürüyüp arkasındna 50 tane mekik çektim zemuszemus

hadi bakalım canım gazan mübarek olsun devamı gelir inşallah ................

kızlar bu da bugünün menüsü

2 tam buğday ekmeğe beyaz peynirli tost, domates,çay
tavuk ızgara,salata,yoğurt yada ayran
acıkırsam 1 şeftali
akşama semizotu yemeği,yoğurt
1 şeftali 1 elma yiyeceğim inşallah...

hadi bakalım canım gazan mübarek olsun devamı gelir inşallah ................

inşallah nazcım inşallah benden kilo olarak fazlalar benden zayıf duruyorlar buda vücudumun gevşek ve sarkık olmasının sonucu kilo veremesemde sıkılaşmak için spor yapmam şart oldu

kızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere...iyi haftasonları...

benimde kilom 58,9 kızlar . ben artık gram gram verebiliyorum . ve sanırım artık spora başlasam fena olmayacak

Nazcım tebrik ederim 59dan kurtulmuşsun ama psikolojik olaran 58,9 görmek bile güzel..ben de geçen hafta hafta boyuncaki kilomdan fazla gelmiştim ve size de diyet yapmama rağmen kilo almışım gibi gösteriyor diye dert yanmıştım..sabah tartıldım veee 64.8 diyor..bu psikoloji çok güzel 65.0da çok mutsuz olurdum opuyorumnanaktan

kirazcım seni de tebrik ederim 700 gr iyi gitmiş yine de geçen hafta fazla gitmişti ya vücut kendini korumaya almış olabilir..ben 3 hafta boyunca 65.5-66 arasında kalmıştım..çok kötü bu takılmalar ya aman seninki çokopuyorumnanaktan takılmadan gitsin ii canım

yaaa kızlar kilo bildirimimi 65 diye mi yapsam şimdi yine tartıldım 65.1 diyor..daha birşey yemedim ki sadece biraz su içtim..bilmiyorumkismile

kirazcım haftaya inşallah 72 lere birlikte veda etmek nasip olur bööhh geldi bana kaç haftadır 72 görmekten kafamçokkarıştı

inş.narincim...ben 73 ü görmeden 72 yi gördüm,o yüzden normal diyorum ama bu kilolarda genelde bende takılırım...hafyata kıralım bunu canımyerimseniben

:lepi::lepi:nevracım kahvaltını arada yumurtalı yapmayıda dene değişiklik olur canım..ben bazen domates,peynir,yumurta zeyin le omlet yapıyorum,yanınada yeşillik,çokta tok tutuyoa.s

bende seni tebrik ederim fıstığımalkisalkisalkisalkisalkisalkisnihayet kurtuldun 65 ten,bu demektir kilo vermeye başladın,birde sana tavsiye canım eğer kilon çok tıkanırsa 2 gün protein ağırlıklı beslen mutlaka fark olucaktır...bu aeben ablamın yöntemiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yaaa kızlar kilo bildirimimi 65 diye mi yapsam şimdi yine tartıldım 65.1 diyor..daha birşey yemedim ki sadece biraz su içtim..bilmiyorumkismile

ilk tartıldığın kilonu baz alalım canım,su etki etmiş olabiliryerimseniben

kirazz cım çoook teşekkür ederim ben de çok sevindim.kaydirigubbakcemile5..inşallah bundan sonra çok takılmalar yaşamam , dediğin yönteme bugün kahvaltıyla birlikte başlıyorum canımyerimseniben..tavsiyen için çok teşekkürler opuyorumnanaktan

Selamlarrrrrr.. buyrunnnnnnnnn Merhaba 6 lı rakamlarrrrrrrr. 69.3 kilo olmuşum kızlar. kaydirigubbakcemile2 zemuszemus bayanssulusmile

70.7 / 69.3 / 1.4 / % 1.98

Ben de kilo veren herkesi kutluyorummmmmmm. :lepi: :içelim:

Bebeğimi besleyeyim daha sonra gelirim kızlar. Şeniz

özgecim nerelerdesin senkötükedihüso2 haftadır uğramıyosun takıma,geçen hafta bildirimde yapmadın...

valla ne deseniz haklısınız
nerden başlasam ki kirazcım geçen cuma durunun mevlüdü vardı o hafta temzilğimi falan herşeyimi tek başıma yaptım inan girmeye fırsatım olmadı bu hafta çok actionlı geçti kaynanamla süper bir kavga ettik sonunda :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…