- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
bu arada kızlar dün akşam şeytanın bacagını kırdım ve yürüyüşe başladım benim bacagımda siyatik var bu yüzden fazla yüklenemiyorum sonra 3 gün spor yapıp 3 ay bırakmak zorunda kalıyorum.dün yarım saat yürüyüp arkasındna 50 tane mekik çektim zemuszemus
hadi bakalım canım gazan mübarek olsun devamı gelir inşallah ................
kızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere...iyi haftasonları...
benimde kilom 58,9 kızlar . ben artık gram gram verebiliyorum . ve sanırım artık spora başlasam fena olmayacak
kızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere...iyi haftasonları...
yaaa kızlar kilo bildirimimi 65 diye mi yapsam şimdi yine tartıldım 65.1 diyor..daha birşey yemedim ki sadece biraz su içtim..bilmiyorumkismile
bence doğru olan ilk tartıldığın kilodur canım .
kirazcım haftaya inşallah 72 lere birlikte veda etmek nasip olur bööhh geldi bana kaç haftadır 72 görmekten kafamçokkarıştı
kızlar bu da bugünün menüsü
2 tam buğday ekmeğe beyaz peynirli tost, domates,çay
tavuk ızgara,salata,yoğurt yada ayran
acıkırsam 1 şeftali
akşama semizotu yemeği,yoğurt
1 şeftali 1 elma yiyeceğim inşallah...
kirazcım seni de tebrik ederim 700 gr iyi gitmiş yine de geçen hafta fazla gitmişti ya vücut kendini korumaya almış olabilir..ben 3 hafta boyunca 65.5-66 arasında kalmıştım..çok kötü bu takılmalar ya aman seninki çokopuyorumnanaktan takılmadan gitsin ii canım
yaaa kızlar kilo bildirimimi 65 diye mi yapsam şimdi yine tartıldım 65.1 diyor..daha birşey yemedim ki sadece biraz su içtim..bilmiyorumkismile
kızlar selam ancak gelebildim kilom 90,2zemuszemuskaydirigubbakcemile2
özgecim nerelerdesin senkötükedihüso2 haftadır uğramıyosun takıma,geçen hafta bildirimde yapmadın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?