Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hem de çok
yaa siz neden öyle diyorsunuz sevmesinmi beni
ne kadar datlu biriyim halbuki

Tatlılığına bir şey demiyoruz hem de çok tatlısın
Karşılıklı demek ki
Bu ne böyle herkes Bi sevme şeysinde
Sevgimiz gelmiş seni de çok seviyoruz bal
Sağlıklı beslenmenin kimseye zararı olacağını düşünmüyorum ek listede sağlıksız birşey yediğini görmeyelim Haftalık 100-250 gram arası versen bir zararı olmaz bence sen yine de hangi dr ilgileniyorsa bir fikir al canım

Tamam canim listen hayirli olsun bu sefer mezun olmadan listeden cikmak yok
Kaptanım 1. De olalım haftayı belirleyelim o hafta ana listedekiler çok kg versin mesala önümüzde ki cuma 1. Olalım listeye girenlere duyuralım buradan azami gayret göstersinler

3 takim listeyi paylasti bu hafta birinci olamıyoruz ama haftaya birinci olabiliriz
Bu hafta puanımız düşük biraz acaba genelde stratejimi geliştirsek bir hafta normal kg verip bir hafta aşırı kilomu vermeye çalışsak tabi yarışma kurallarına aykırı değilse

Bu hafta puanımız düşük biraz acaba genelde stratejimi geliştirsek bir hafta normal kg verip bir hafta aşırı kilomu vermeye çalışsak tabi yarışma kurallarına aykırı değilse
Aslinda oyle bir kural yok canim ama onemli olan saglikli kilo vermek takimca cok guzel gidiyoruz
Puanlar çıkmamış puan da isteriz ❤❤❤
Puanlarla hesaplamadim ama bizde arti cok
1saat uyutmadiniz pik pik pik
Bildirimleri kapatsaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…