- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Kız zaten 68.1 ayrılmışim kendi icimde en son 66.9 fazlada degil ama neyse ödemdir cumaya giderCiddi misin? O kadar aldın mı
Gözümden kaçmışGecen hafta kactin canim sanki bu kilonla ayni gibisin free listeye ekliyorum senide
Yazdi ya 68.4 um dedi
Hic birsey kiloİşte ben de onu diyorum bu neeee
Düelloya girmemiz iyi oldu umarım çabucak verirsin ❤
Olsun canim bende bazen alintilarda goruyorum mesajıGözümden kaçmış
1 kg havada karada verilir kesin tutar sizin hedef kaptanımBenimde durum kotu 1 kilo vermem lazim 4 eylule kadar yoksa hedef tutmuyor
Hoşgeldin canim yeniden takima birlikte vereceğizGüncel kilomu paylaşıyorum, 67,7 ☹
hahahaaaa verir tabi herkes senmi1 kg havada karada verilir kesin tutar sizin hedef kaptanım
Evet cnm şimdi aldıklarımı verme zamanıHoşgeldin canim yeniden takima birlikte vereceğiz
Veremezsen dilimden kurtulamazsın zatenGözüne soka soka vercem
Listeye ekliyorum canim hedefin icin 60 diyorumEvet cnm şimdi aldıklarımı verme zamanı
HoşgeldinizEvet cnm şimdi aldıklarımı verme zamanı
HoşbuldumHoşgeldiniz
Evet cnm hedefim 60 kilo olsunListeye ekliyorum canim hedefin icin 60 diyorum
Hoşgeldin canim zaten sen bu isi biliyosun vermissin gene verirsinHoşbuldumkısaca kendimi tanıtayım... Geçen yıl temmuz Kasım döneminde takimdaydim ve 72 kilodan 56,9 kiloya kadar inmiştim. Pandemi sureci ve ise yeniden başlamamla birlikte 10 kilodan fazlasını geri aldım ☹ şimdi eski kiloma dönmeyi hedefliyorum ☺
Geçen hafta 65.2 falan olmalıyım.Gecen hafta kactin canim sanki bu kilonla ayni gibisin free listeye ekliyorum senide
Yazdi ya 68.4 um dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?