Hadi inşallah...Bakip geliyorum.canim ne zaman ayrilmissin
Ben arti geldim ya yuzdem.eksi canim ama sonucta kaybettik iste uzatmayalim
Haftaya listedesin canim
65.6 ile izne ayirmisiz canim 100 gram vermissinGeçen hafta 65.2 falan olmalıyım.
Geçen yıl çok güzel motive olmuştum cnm. İnşallah yeniden öyle olur,hep birlikte zayiflarizHoşgeldin canim zaten sen bu isi biliyosun vermissin gene verirsin
Aaaaaaaaaaaaa65.6 ile izne ayirmisiz canim 100 gram vermissin
Çok memnun oldumHoşbuldumkısaca kendimi tanıtayım... Geçen yıl temmuz Kasım döneminde takimdaydim ve 72 kilodan 56,9 kiloya kadar inmiştim. Pandemi sureci ve ise yeniden başlamamla birlikte 10 kilodan fazlasını geri aldım ☹ şimdi eski kiloma dönmeyi hedefliyorum ☺
Listeyi hazirlarken seni unutmusum az once baktim canim ekledimAaaaaaaaaaaaaee ben sabahtan beri aldım diye üzülüyorum hatta o yüzden yazmadim
Teşekkür ederim kaptanım07 ağustos-4 eylül hedefleri
@sportie 55.9 => 56.0
@donashippo 86.3 => 83.0 ( -3,3)
E Elif_Eylul 66.9 => 66.4 (-0,5)
@Gulumse25 75.4=> 72.0 (-3,4)
Zipzip- 56.9=>55.0 (-1,9)
@Bonus 108,1=> 103,5 (-4,6)
@retro_hippo 79,2 = > 75 ( -4,2)
Lili 38 62.3 => 61.5 (-0,8 )
sudem34 76,7 = > 73,7 (-3)
@PAPATYAM 76,5 = > 74( -2,5)
@Visneli_Turtam 77,2 = 73(-4,2)
@snglmlk 69=> 67(-2)
@leydii18 66.9 => 64 (-2.9)
@Kmsl Hnd 70 =>67(-3)
Felicio 61.3 =>58(-3.3)
N Nidsalii 56.7 =>55.8 (-0.9)
@Mayamca 66.1 =>64.1(-2.0)
asysss 69.4 => 67(-2.4)
Yaranamıyorum
Teşekkür ederim kaptanımListeyi hazirlarken seni unutmusum az once baktim canim ekledim
Nerden soyluyo bu selamı
aslında akşama kadar bişe yemyek istemiyorum ama saat 5 ten sonra birden acıkıyorum ve sbah kahvaltısından daha çok yiyorumCanım 80 den geldin unutma , kendine haksızlık etme gayet güzel gidiyosun, ama yeme düzenini sabah klasik kahvaltı öğle sebze akşam protein olarak oturtsan daha iyi verim alacağını düşünüyorum
Canım şahnesin 70 leri atmışın harika , bence mutlu olmalısın
Canım tebrik ederim eksin güzel
Afiyet şeker olsun canım bende yiyip içmeye gidiyorum yarın da tartılıcam bakalım kaçla gidip kaçla gelicem, sonra sıkı asılırız 24 eylül evlilik yıl dönümüm o tarihi hedef seçtim şimdi de
Canım daha güzel sonuçları bu hafta alırsın merak etme düşük kilolarda maaleaef gram gram gider
Bende seni seviyorum ❤❤❤ Bana dememiştim ama olsun
Canım bence daha da çol kilo verebilirdin ama yeme düzenini oturtman lazım çok çok az yiyosun bazen 1 dilim kekle geçiriyosun günü
SAbah güzel yumurta peynir zeytin ekmek söğüşlerinle kuvvetli kahvaltı yapsan. Öğle zyağlı veya sebze yemeği yanında yoğurt yesen
Akşamda tavuk salata
Öğle akşam arası da meyve bak gör nasıl gidecek kilolar
Canım harikasın❤❤❤
70 lere veda süpersin
Canım şahane başlangıç ❤❤❤
Bravo canım harikasın tek kelime müthiş❤
tamam o iş bendePazartesiye gore cok almamisin ama haftaya daha guzel eksiler bekliyorum canim
Instagramdan canimNerden soyluyo bu selamı
Sen iddiaların kadınısin.Hmmm 53 biraz iddialı da hedefi net 55 yapabilirim
Oraya gireceği kadar buraya yazsayaInstagramdan canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?