Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

anam neden kavga ettin kaynananla ama şimdi sen cadı gelin olmuşsundur sempatiksalakcinniakannehirlülülülülülü

neyse hadi bu hafta afedelim seni . ama artık daha çok aramıza katıl daha çok paylaşımda bulun özlüyoruz sonra .......klava:naniknanik

banane banane çıkmam takımdan :kedi::kedi: valla haklısınızama gerçekten daha çok katılımda bulunacağım eskiden ne kadar paylaşımcı olduğumu biliyorsunuz
anam neden kavga ettin kaynananla ama şimdi sen cadı gelin olmuşsundur sempatiksalakcinniakannehirlülülülülülü

hiç sorma eşime boşa bunu gitsin dedimirmirmirmirmirmirmirmir oda saçmalama ne biçim konuşuyrsun dedi bende sinirlerdim tamam boşanalım dedim kaynanam çocuğu bırakıp gidecesin o zaman dedi ben bakarım ona dedi ve ben çıldırdım tabi sen kim oluyorsun da böyle birşey diyorsun ya kendini ne sanıyorsun dedim çocuğu babamın evinden getirmedin dedi evet geldiğimde buradaydı sanki dedim daha neler neler birde utanmadan evladımsın sen benim diyor ben senin artık hiçbirşeyin değilim dedim sinirden kudurdum tabialsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

işte bu beealkisalkisalkisalkisalkisalkisharikasın nazzomm...kendim vermiş kadar sevindim valla...darısı bizim başımıza inş:Saruboceq:

en sonunda kadınla kavga ettin ha ösgee...cadı gelin seniikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

neyse hadi bu hafta afedelim seni . ama artık daha çok aramıza katıl daha çok paylaşımda bulun özlüyoruz sonra .......klava:naniknanik

evet nazlım artık mazeret istemiyoruz özgedena.s paylaşım,paylaşım,paylaşımmm

aaaaaaakannehirakannehirsözümü geri aldım özgecim...cadı olan kaynanaymış..alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

anam büyük olarak alttan alacağına söylediklerine bak . insan ortamı yumuşatmaya çalışır . nedemek ya boşa bunu gitsin çok ayıp etmiş . bir anayı evladından koparmak kolaymı ozaman eşini sana bıraksın hiç bişeye karışmasın çok sinirlendim bak şimdi

peki eşin bunun karşılığında bişey demedimi özgeciğim . kaynananın söylediği laf çok ağır ya .

selam kızlar geciktim kusura bakmayın..
kilom aynı 83 boshayallersmile
kızlar ben bikaç sefer izne çıkmak istediğimi söyledim ama kimse cevap vermedi,bu kez gerçekten bugünden itibaren geri dönmek üzre ayrılmak istiyorum listeye yazarsanız sevinirim a.s

ama neden . ben çıkmanı istemediğim için hiç cevap yazmadım bugüne kadar ...........

ya kolaymı kızlar ya haa birde ben yemek yapıp yukarı çıkarmıyormuşum ne öğlen yemek çıkarıyor ne akşam diyo kaydirigubbakcemile şimdi annemlerdeyim ben babam rizeden geldi bu akşam da abim gelecek tatile eşim sakın babanlara anlatma diyor çnkü olacakları az çok tahmin edebiliyor akannehir

peki eşin bunun karşılığında bişey demedimi özgeciğim . kaynananın söylediği laf çok ağır ya .

ne diyorsun dedi çünkü bende laz inadı var ölsemde lafımı yemem biliyor annesini susturdu

ama erkekler annelerine karşı pasifler bunu anlamış oldum çocuğu bırak dediğinde ağzınıaçmadı birde kaynananm bana dövcekmisin beni dövcekmisin deyip durdu ahhh içimden ne çok isterdim ama o zaman hiç birdşeyin geri dönşü olmazdıkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

özge bazen senin yaşadıklarını kendiminkine çok benzetiyorum,buna benzer bitanede biz yapmıştık kızım 1 yaşında falandı,çocuğu nereye götürüyorsun diye saldırmıştı üstüme dedim senmi doğurdun,aynen babanın evindenmi getirdin demişti sonrada bikaç gün sonra sanki o kavgayı biz etmedik kızım yavrum,şimdi yaşlandı hiç sesi çıkmıyor ama zamanında çok yaptı bana

ama neden . ben çıkmanı istemediğim için hiç cevap yazmadım bugüne kadar ...........

cnm bu aralar yaşadığım yoğunlukları biliyorsunuz,ne adapte olabiliyorum ne doğru düzgün diyet yapabiliyorum,bu hafta eşimde izne çıkıyor ufak çaptada olsa bi tatil yaparız ev işleri derken takıma yazmaya bile fırsat bulamıcam ben kendimi toparlayana kadar çıkmak istiyorum,yine buralarda olurum merak etmeyin ama kararlı olmadan bu iş olmuyor sürekli aynı kilolarda gidip geliyorum,sonuçta takıma bi faydamda yok,biraz ayrılmak iyi gelir belki a.s

yumuğum aslında iyi oldu bence bu kavga kendinde evim ve benim üzerimde hakimiyet kurma hakkını bulamaz bundan sonra
şimdi sakinlik dönemindeyim söylenen lafların tek tek hesabı sorulacak zaman içerisnde

ama olan bna ve bebeğime oluyor sütüm gitti hala eskisi gibi değil ne için cahil bir kadıncağız için

kızlar ben monti yapamadım bu hafta çünkü çok motivasyon ve dikkat istiyor eee malum başka sorunlarla uğraşınca insan
bu hafta sadece ekmeği kestim artık hayatımdan çıkaracağım porsiyonları biraz azaltım suyu arttırdım daha fazla verirdim belki ama 2 gündür sürekli tatlı yiyorum süt gelsin diye
bu giden de doğum kilosu bence bu ara süper kilo verebilirimyerleşmemiş kilo cünkü

benimkide kızım 3.5 aylıkken gitmişti,özgem orda olduğun sürece bunları yaşamaya devam edeceksin tatlım,belliki seninkide benimki gibi çirkef bi kaynana kaydirigubbakcemile3 sen ne kadar bende fenayım de hakkından gelirim de,huzursuzluk ve moral bozukluğu yapıyor,evinde eşinle huzurun kalmıyor,ben 12 yıl önce nasıl böyle bir hata yapıp altüst oturmayı kabul ettim diye hala kendime kızıyorum,ve şu taşınma işini dört gözle bekliyorum değil ki nazcım seninki gibi olmak bana yaşadıklarımdan sonra korkunç geliyor Allah yardımcınız olsun :teselli:

merhaba arkadaşlar.bu hafta çok kötüydü:))bebek düşündüğümüz için doktora gittik ve bebek sahibi olamayacağımızı öğrendik...tüp bebek yapın dedi doktor...bakalım Allah yardımcımız olsun ne yapacağımızı bilmiyoruz.bu nedenle buraya da giremedim.
bu arada hedef kiloma da ulaştım tabi bu üzüntüden oldu ama (65.4 /64.8 olmuşum.
nazcım hedefe de ulaşmışım ben artık mezun olabilirim değil mi?tabi fırsat buldukça yazarım yine.benim için dua edin sizde..

Allah yardımcınız olsun tatlım..ama moralinizi bozmayın sakın..

bende kaynanam sayesinde evime alışamıyorum . kadın iyi niyetinden yapıyor belki çalışıyorum diye ama evin içinde kendimi misafir hatta onuda geçtim sığıntı gibi hisediyorum . neye elimi atsam kadın ben yaptım sen yapma kızım diyor . yaptığım tek şey sofra kur topla yıka ve kendi odamı toplamak . oda can sıkıntısından 2 günde bir çekmeceleri döküp katlıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…