valla ne deseniz haklısınız
nerden başlasam ki kirazcım geçen cuma durunun mevlüdü vardı o hafta temzilğimi falan herşeyimi tek başıma yaptım inan girmeye fırsatım olmadı bu hafta çok actionlı geçti kaynanamla süper bir kavga ettik sonunda :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
nerden başlasam ki kirazcım geçen cuma durunun mevlüdü vardı o hafta temzilğimi falan herşeyimi tek başıma yaptım inan girmeye fırsatım olmadı bu hafta çok actionlı geçti kaynanamla süper bir kavga ettik sonunda :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
banane banane çıkmam takımdan :kedi::kedi: valla haklısınızama gerçekten daha çok katılımda bulunacağım eskiden ne kadar paylaşımcı olduğumu biliyorsunuzkirazım bu hafta khena ve özgeyi listeden çıkarıcam . paylaşım ikisindede sıfır . edoras ablam tatile gitti sanırım . ne zaman geleceği belli değilmiş gelene kadar listeden geri dönmek üzere ayrıldı yazsak mı acaba . olmadı süre zarfında listeyi etkilememiş olur . ne dersin .eylülde bu hafta hiç uğramadı . hepsi kaçakları oynuyorlar . eylülün kardeşinin düğünü vardı galiba
anam neden kavga ettin kaynananla ama şimdi sen cadı gelin olmuşsundur sempatiksalakcinniakannehirlülülülülülü
Selamlarrrrrr.. buyrunnnnnnnnn Merhaba 6 lı rakamlarrrrrrrr.69.3 kilo olmuşum kızlar. kaydirigubbakcemile2 zemuszemus bayanssulusmile
70.7 / 69.3 / 1.4 / % 1.98
Ben de kilo veren herkesi kutluyorummmmmmm. :lepi: :içelim:
Bebeğimi besleyeyim daha sonra gelirim kızlar. Şeniz
neyse hadi bu hafta afedelim seni . ama artık daha çok aramıza katıl daha çok paylaşımda bulun özlüyoruz sonra .......klava:naniknanik
banane banane çıkmam takımdan :kedi::kedi: valla haklısınızama gerçekten daha çok katılımda bulunacağım eskiden ne kadar paylaşımcı olduğumu biliyorsunuz
hiç sorma eşime boşa bunu gitsin dedimirmirmirmirmirmirmirmir oda saçmalama ne biçim konuşuyrsun dedi bende sinirlerdim tamam boşanalım dedim kaynanam çocuğu bırakıp gidecesin o zaman dedi ben bakarım ona dedi ve ben çıldırdım tabi sen kim oluyorsun da böyle birşey diyorsun ya kendini ne sanıyorsun dedim çocuğu babamın evinden getirmedin dedi evet geldiğimde buradaydı sanki dedim daha neler neler birde utanmadan evladımsın sen benim diyor ben senin artık hiçbirşeyin değilim dedim sinirden kudurdum tabialsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
banane banane çıkmam takımdan :kedi::kedi: valla haklısınızama gerçekten daha çok katılımda bulunacağım eskiden ne kadar paylaşımcı olduğumu biliyorsunuz
hiç sorma eşime boşa bunu gitsin dedimirmirmirmirmirmirmirmir oda saçmalama ne biçim konuşuyrsun dedi bende sinirlerdim tamam boşanalım dedim kaynanam çocuğu bırakıp gidecesin o zaman dedi ben bakarım ona dedi ve ben çıldırdım tabi sen kim oluyorsun da böyle birşey diyorsun ya kendini ne sanıyorsun dedim çocuğu babamın evinden getirmedin dedi evet geldiğimde buradaydı sanki dedim daha neler neler birde utanmadan evladımsın sen benim diyor ben senin artık hiçbirşeyin değilim dedim sinirden kudurdum tabialsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
selam kızlar geciktim kusura bakmayın..
kilom aynı 83 boshayallersmile
kızlar ben bikaç sefer izne çıkmak istediğimi söyledim ama kimse cevap vermedi,bu kez gerçekten bugünden itibaren geri dönmek üzre ayrılmak istiyorum listeye yazarsanız sevinirim a.s
peki eşin bunun karşılığında bişey demedimi özgeciğim . kaynananın söylediği laf çok ağır ya .
ama neden . ben çıkmanı istemediğim için hiç cevap yazmadım bugüne kadar ...........
özge bazen senin yaşadıklarını kendiminkine çok benzetiyorum,buna benzer bitanede biz yapmıştık kızım 1 yaşında falandı,çocuğu nereye götürüyorsun diye saldırmıştı üstüme dedim senmi doğurdun,aynen babanın evindenmi getirdin demişti sonrada bikaç gün sonra sanki o kavgayı biz etmedik kızım yavrum,şimdi yaşlandı hiç sesi çıkmıyor ama zamanında çok yaptı bana
yumuğum aslında iyi oldu bence bu kavga kendinde evim ve benim üzerimde hakimiyet kurma hakkını bulamaz bundan sonra
şimdi sakinlik dönemindeyim söylenen lafların tek tek hesabı sorulacak zaman içerisnde
ama olan bna ve bebeğime oluyor sütüm gitti hala eskisi gibi değil ne için cahil bir kadıncağız için
merhaba arkadaşlar.bu hafta çok kötüydü:))bebek düşündüğümüz için doktora gittik ve bebek sahibi olamayacağımızı öğrendik...tüp bebek yapın dedi doktor...bakalım Allah yardımcımız olsun ne yapacağımızı bilmiyoruz.bu nedenle buraya da giremedim.
bu arada hedef kiloma da ulaştım tabi bu üzüntüden oldu ama(65.4 /64.8 olmuşum.
nazcım hedefe de ulaşmışım ben artık mezun olabilirim değil mi?tabi fırsat buldukça yazarım yine.benim için dua edin sizde..
benimkide kızım 3.5 aylıkken gitmişti,özgem orda olduğun sürece bunları yaşamaya devam edeceksin tatlım,belliki seninkide benimki gibi çirkef bi kaynana kaydirigubbakcemile3 sen ne kadar bende fenayım de hakkından gelirim de,huzursuzluk ve moral bozukluğu yapıyor,evinde eşinle huzurun kalmıyor,ben 12 yıl önce nasıl böyle bir hata yapıp altüst oturmayı kabul ettim diye hala kendime kızıyorum,ve şu taşınma işini dört gözle bekliyorum değil ki nazcım seninki gibi olmak bana yaşadıklarımdan sonra korkunç geliyor Allah yardımcınız olsun :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?