merhaba arkadaşlar.bu hafta çok kötüydü:))bebek düşündüğümüz için doktora gittik ve bebek sahibi olamayacağımızı öğrendik...tüp bebek yapın dedi doktor...bakalım Allah yardımcımız olsun ne yapacağımızı bilmiyoruz.bu nedenle buraya da giremedim.
bu arada hedef kiloma da ulaştım tabi bu üzüntüden oldu ama(65.4 /64.8 olmuşum.
nazcım hedefe de ulaşmışım ben artık mezun olabilirim değil mi?tabi fırsat buldukça yazarım yine.benim için dua edin sizde..
cnm bu aralar yaşadığım yoğunlukları biliyorsunuz,ne adapte olabiliyorum ne doğru düzgün diyet yapabiliyorum,bu hafta eşimde izne çıkıyor ufak çaptada olsa bi tatil yaparız ev işleri derken takıma yazmaya bile fırsat bulamıcam ben kendimi toparlayana kadar çıkmak istiyorum,yine buralarda olurum merak etmeyin ama kararlı olmadan bu iş olmuyor sürekli aynı kilolarda gidip geliyorum,sonuçta takıma bi faydamda yok,biraz ayrılmak iyi gelir belki a.s
** 6.TAKIM 167.ETAP **
Naz ( 59,5 / 58,9 / 0,6 / 1,01 % )
eddoras ( 69,0 geri dönmek üzere ayrıldı
eylulums ( 65,5 / 64,8 / 0,7 / 1,07 % ) mezun olmak istiyor.
kirazz_z ( 72,8 / 72,1 / 0,7 / 0,96 % )
yumukum ( 83,0 geri dönmek üzere ayrıldı
nazzoo ( 70,7 / 69,3 / 1,4 / 1,98 % )
nevra73 ( 82,0 / 81,0 / 1,0 / 1,22 % )
KHENA ( 71,8 geri dönmek üzere ayrıldı
özgekrd ( 91,5 / 90,2 / 1,3 / 1,42 % )
blackandwhite ( 66,4 / 64,8 / 1,6 / 2,41 % ) yeni üye
6.TAKIM TOPLAM KİLO( 508,4 / 501,1 / 7,3 / 1,44 % )
kiraz listemizin son hali canım . rica etsem kontrol edebilirmisin
liste tamamdır nazlıcım ellerine sağlıka.s.a.s.
ellerine sağlık nazlıcım ama ben %delik yazdığınız yerin nasıl hesaplanacağını bilmediğim için direk kilo bildirimi yaptım..nasıl olduğunu yazarsan bundan sonra ben de kendim hazır şekilde yazmaya çalışırım tatlım
geçen haftaki kilon - bu haftaki kilon = aradaki fark / geçen haftaki kilon *100
sağol canım . ben paylaşım alanına ekliyorum listeyi canım .
ellerine sağlık nazlıcım ama ben %delik yazdığınız yerin nasıl hesaplanacağını bilmediğim için direk kilo bildirimi yaptım..nasıl olduğunu yazarsan bundan sonra ben de kendim hazır şekilde yazmaya çalışırım tatlım
canım ALLAH tan umut kesilmez . tüp bebek denersiniz sizde . benim halam 11 sene sonra çok sahibi oldu . herşeyde bir hayır vardır canım . dualarımız seninle . ALLAH yardımcınız olsun .....
bu haftaki yüzdemiz fena değil nazlıcım,ilk 3 teyiz gibi geliyo bana:lepi:
canım şöle anlatayım geçen haftaki kilomuzdan bu haftaki kiloyu çıkartıyoruz,çıkan sonucu önceki haftaya bölüp 100 le çarpıyoruz
örnek vereyim 66,4 -64,8 =1,60 /66,400=02409*100=2,4096 yuvarlıyoruz 2,41 % oluyo
offff ya şu toplantıyı yapsalar artık bizde ne yapacağımızı bilelim . böyle beklemek çok sıkıcı ....
haklısın canım..Allah hakıınızda hayırlısını versin umarım çok dah iyi işler çok daha güzel günler sizin olur..
offff ya şu toplantıyı yapsalar artık bizde ne yapacağımızı bilelim . böyle beklemek çok sıkıcı ....
belirsizlik çok kötü bişi ya hayırlısı olsun güzelimopuyorumnanaktan
nazcım neler yaşadın o şirkette ya kriz zamanı kapandı mı kapanacak mı maaşı alabilecekmiyiz ve artık sona geldiniz demekohaoldumsmileohaoldumsmile ne diyeyim canım ya görelim mevlam neyler , neylerse güzel eyler
inşallah senin için çok hayırlı olur bundan sonrası
benimkide kızım 3.5 aylıkken gitmişti,özgem orda olduğun sürece bunları yaşamaya devam edeceksin tatlım,belliki seninkide benimki gibi çirkef bi kaynana kaydirigubbakcemile3 sen ne kadar bende fenayım de hakkından gelirim de,huzursuzluk ve moral bozukluğu yapıyor,evinde eşinle huzurun kalmıyor,ben 12 yıl önce nasıl böyle bir hata yapıp altüst oturmayı kabul ettim diye hala kendime kızıyorum,ve şu taşınma işini dört gözle bekliyorum değil ki nazcım seninki gibi olmak bana yaşadıklarımdan sonra korkunç geliyor Allah yardımcınız olsun :teselli:
canım benim inşalah gönlünüze göre olur Rabbim gönlüne göre versinmerhaba arkadaşlar.bu hafta çok kötüydü:))bebek düşündüğümüz için doktora gittik ve bebek sahibi olamayacağımızı öğrendik...tüp bebek yapın dedi doktor...bakalım Allah yardımcımız olsun ne yapacağımızı bilmiyoruz.bu nedenle buraya da giremedim.
bu arada hedef kiloma da ulaştım tabi bu üzüntüden oldu ama(65.4 /64.8 olmuşum.
nazcım hedefe de ulaşmışım ben artık mezun olabilirim değil mi?tabi fırsat buldukça yazarım yine.benim için dua edin sizde..
bende kaynanam sayesinde evime alışamıyorum . kadın iyi niyetinden yapıyor belki çalışıyorum diye ama evin içinde kendimi misafir hatta onuda geçtim sığıntı gibi hisediyorum . neye elimi atsam kadın ben yaptım sen yapma kızım diyor . yaptığım tek şey sofra kur topla yıka ve kendi odamı toplamak . oda can sıkıntısından 2 günde bir çekmeceleri döküp katlıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?