Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım ALLAH tan umut kesilmez . tüp bebek denersiniz sizde . benim halam 11 sene sonra çok sahibi oldu . herşeyde bir hayır vardır canım . dualarımız seninle . ALLAH yardımcınız olsun .....

tamam canım seni geri dönmek üzere ayrıldı yazıyorum ozaman taşınma işi bittikten evine yerleştikten sonra bekliyoruz tekrar .

** 6.TAKIM 167.ETAP **

Naz ( 59,5 / 58,9 / 0,6 / 1,01 % )
eddoras ( 69,0 geri dönmek üzere ayrıldı
eylulums ( 65,5 / 64,8 / 0,7 / 1,07 % ) mezun olmak istiyor.
kirazz_z ( 72,8 / 72,1 / 0,7 / 0,96 % )
yumukum ( 83,0 geri dönmek üzere ayrıldı
nazzoo ( 70,7 / 69,3 / 1,4 / 1,98 % )
nevra73 ( 82,0 / 81,0 / 1,0 / 1,22 % )
KHENA ( 71,8 geri dönmek üzere ayrıldı
özgekrd ( 91,5 / 90,2 / 1,3 / 1,42 % )
blackandwhite ( 66,4 / 64,8 / 1,6 / 2,41 % ) yeni üye

6.TAKIM TOPLAM KİLO( 508,4 / 501,1 / 7,3 / 1,44 % )

kiraz listemizin son hali canım . rica etsem kontrol edebilirmisin

liste tamamdır nazlıcım ellerine sağlıka.s.a.s.

ellerine sağlık nazlıcım ama ben %delik yazdığınız yerin nasıl hesaplanacağını bilmediğim için direk kilo bildirimi yaptım..nasıl olduğunu yazarsan bundan sonra ben de kendim hazır şekilde yazmaya çalışırım tatlım

geçen haftaki kilon - bu haftaki kilon = aradaki fark / geçen haftaki kilon *100

sağol canım . ben paylaşım alanına ekliyorum listeyi canım .

bu haftaki yüzdemiz fena değil nazlıcım,ilk 3 teyiz gibi geliyo bana:lepi:

canım şöle anlatayım geçen haftaki kilomuzdan bu haftaki kiloyu çıkartıyoruz,çıkan sonucu önceki haftaya bölüp 100 le çarpıyoruz

örnek vereyim 66,4 -64,8 =1,60 /66,400=02409*100=2,4096 yuvarlıyoruz 2,41 % oluyo

canım ALLAH tan umut kesilmez . tüp bebek denersiniz sizde . benim halam 11 sene sonra çok sahibi oldu . herşeyde bir hayır vardır canım . dualarımız seninle . ALLAH yardımcınız olsun .....

teşekkürler nazcım bakalım bir kendimizi toparlayalım ne yapacağımıza karar verceğiz.

eylülcüm hakkınızda hayırlısı olsun canım...üzme kendini,herşeyin çaresi var şimdi,tıp çok ilerledi
sen yeterki sağlıklı ol...güzel haberlerini beklicez canım benim

offff ya şu toplantıyı yapsalar artık bizde ne yapacağımızı bilelim . böyle beklemek çok sıkıcı ....

sağol kirazcım ben matematik öğretmenliği mezunuyum yerimseniben aslında ama yine de sordum yöntemden emin olmak için.. sağol tatlım kaydirigubbakcemile5

offff ya şu toplantıyı yapsalar artık bizde ne yapacağımızı bilelim . böyle beklemek çok sıkıcı ....

nazcım neler yaşadın o şirkette ya kriz zamanı kapandı mı kapanacak mı maaşı alabilecekmiyiz ve artık sona geldiniz demekohaoldumsmileohaoldumsmile ne diyeyim canım ya görelim mevlam neyler , neylerse güzel eyler
inşallah senin için çok hayırlı olur bundan sonrası

amin canım benim . tam 8 senedir bu firmadayım ilk açıldığında gelenlerdenim . çok emek verdik firmayı bugünlere gelene kadar . en çokta ona üzülüyorum bu kadar emek boşa gitti . firma sahiplerinin beceriksizliği yüzünden hep . bu benim bildiğim kapatacakları 3, yer . tok satıcılar nede olsa paraya ihtiyaçları yok . aldıkları kiralar 7 sülalerini geçindirir .

ya yumukcum altlı üstlü otrmak rezalet ama evimi yeni yaptırdım herşeyimi babam yaptı nasıl bırakıp gideyim o kadar masraf , heves, emek offf keşke uzak olsaydık
canım benim inşalah gönlünüze göre olur Rabbim gönlüne göre versin

kaynanasıyla beraber yaşayan bir arkadaşım var o da çk şikayetçi en güzeli çok uzakta oturmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…