hayırlı cumalar fıstıklar ........
dün geldik ...yarında tekrar memlekete gidiyoruz 1 haftalıgına hayırlısıyla . ramazan dolasıyla hepsi üst üste geldi...
sizlerde ne var ne yok ... listeye baktım bu hafta süpersiniz 1.lik inşallah ...
nazlım şirket kapanıyormu hayallah . hayırlısı olsun diyceksin artık her şeyde bir hayır vardır mutlaka ....
dün geldik ...yarında tekrar memlekete gidiyoruz 1 haftalıgına hayırlısıyla . ramazan dolasıyla hepsi üst üste geldi...
sizlerde ne var ne yok ... listeye baktım bu hafta süpersiniz 1.lik inşallah ...
nazlım şirket kapanıyormu hayallah . hayırlısı olsun diyceksin artık her şeyde bir hayır vardır mutlaka ....
boshayallersmileevet ablam kapanıyor . bende ALLAH tan hayırlısı neyse onu diliyorum ablam....
Şenizablacımm hoşgeldinnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanözlettin kendini
biz valla çok iyiyiz kaçamaksız montiye devammm:lepi::lepi:
kızlar tebrik ediyorum 1. sizsiniz bu hafta opuyorumnanaktan
günaydınlar 6. takımın çıtırları
dün yediklerim
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık
öğlen
1 adet fırında tavuk put
salata
yoğurt
akşam
1 tabak patlıcan yemeği
salata
yoğurt
nihayet haftalar sonra 1.lik tekrar bizim:lepi:...hepinizi ayrı ayrı kutluyorum fıstıklar..vereliniortakalkisalkisalkis.aynen devammm
dünkü yediklerim
sabah
2 yumurta
1 domates
1 salatalık
2 dilim peynir
öğle
1 tabak ızgara köfte
1 tabak yoğurt
Ara
1 armut
1 erik
akşam
küçük bir tabak bol yoğurtlu, pul bibeli makarna
gece
1 çay bardağı süt
3 lt su,4 bardak yeşil çay, 120 dk tempolu yürüyüş, pilates (bu sıcakta spor yapmak ...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?