Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

MerhabA bugün Benim menü de bu😊

sabah kahvaltı 10.
Yağda yumurta 1 adet
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
Domates salatalık

Ara öğün
1 muz

akşam yemeği 16.00
Semizotu 2 kaşık
2 kaşık Karabuğday pilav
Ayran

2.5 litre su

9.500 adım sabah yürüyüşü yine 16 saat aç kalıp 8 saat yemek hedefim 👍😊
Afiyet olsun Menü gayet güzel:dondurma: birde spor raporu tutuyoruz menülere beni etiketlerseniz gözümden kaçmaz:KK23:
İyi Aksamlar Hanımlar
Sabah Kahvaltısı :Maydonoz,omlet ,domates,salatalık,şekersiz çay
Öğlen Yemeği :Barbunya yemeği,1 kase yoğurt
Akşam Yemeği:Mantar soye,Tavuklu salata
10000 adım :150 puan
2 mil lesli:75 puan
Leslie boosted walk:120 puan
Toplam:345 puan
N Nidsalii , Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun:KK9:
Sabah 9 00
Omlet bal tereyag 2 dilim trabzon ekmegi sekersiz cay
Oglen 1 dilim köme pestil
Aksam 17 00
Sulu kofte 1 tabak
2 dilim ekmek
Su 2 bucuk litre
3 fincan turk kahvesi (sekersiz)
Spor
90 dk yuruyus 225p
6 saat temizlik 180p
Zipzip- Zipzip-
Bende tam köme pestili soracaktım okudum Ama yine bilmiyorum ben:KK48:
Menüm
Sabah ılık limonlu su

Kahvaltı 10.00
Domates salatalık biber
1 dilim peynir
1kaşık çökelek
3 çatal tavada yumurta
1dilim çavdar ekmeği
2 fincan çay

Ara yok

Öğle 14.00

Sebze türlüsü
2 biber
1 Dilim çavdar ekmeği

Ara 2 incir

Akşam 19.00
1 kase cacık içine 2 kaşık makarna koydum
2 köfte

3 fincan çay
1 avuç badem fındık karışık

3 litre su
45 dk leslie 3 mil 180 puan
9000 adim 135 puan toplam 315
N Nidsalii
Güzel olmuş:super:

Ablaaaammmm çok teşekkür ederim yaa 😍😍 yakın olsak hemen davet ederdim ama sen yine de buyur gel sevmeye 😊 biz de doğduğunda çok şaşırmıştım hepsi bambaşka oldu 😁 siyah bebek benim kızın amcasının rengiymis. Sordum hemen biz de siyah bebek var kime benziyor bu diye
Çok teşekkür ederim nazik davetin için. Senin demek bizim demek. Sağlık haberlerini alalım inşallah. Sana zahmet olmazsa arada bir hasret giderelim buradan. Siyah bebek çok yaramaz bir şeker olacak belli...ben Avrupaliya(sarı) bayıldım cok asil bir duruşu var. Maşallah hepsine...kızın da sen de çok şanslısın . :nazar::nazar::nazar:

Afiyet olsun Menü gayet güzel:dondurma: birde spor raporu tutuyoruz menülere beni etiketlerseniz gözümden kaçmaz:KK23:

Ilkkez tanistim bende canim acayip lezzetli yaa ama cisss ici findik ezmesi disi pestil anlayacagin findik ezmesi dolmasi diyebiliriz

Allah bagislasinnn😍 masaAllah
Teşekkür ederim size de maşallah yanlış hatırlamıyorsam 4 oğlandı dimi???

Teşekkürler 😘😘😘

Sağol bitanem :KK37:
Bu koca bedenim neden bu kadar narin anlamıyor um:110:
Covid olmasa bile gidip kan demir B12 baktırmak istiyorum
Bakalım ilerde anca
İhmal etme cnm baktı mutlaka, ben ocak ayında baktırmıştım genel normal dedi doktor ama mayısta elim için gittiğimde komple bakıldı B12 eksikmiş D vitamini eksikmiş d için damla B12 için ayda 1 iğne yiyorum tüm halsizliğim vs gitti çok şükür iğne migren içinde B12 takviyesi veriyor abana nörolog hep. İyi bir doktora git derim
Sabah 9 00
Omlet bal tereyag 2 dilim trabzon ekmegi sekersiz cay
Oglen 1 dilim köme pestil
Aksam 17 00
Sulu kofte 1 tabak
2 dilim ekmek
Su 2 bucuk litre
3 fincan turk kahvesi (sekersiz)
Spor
90 dk yuruyus 225p
6 saat temizlik 180p
Zipzip- Zipzip-
Ekmek bana fazla gibi geldi 🤔 Trabzon ekmeği dilimi dediğin o koca ekmeğin dilimi değildir umarım🤭

İnşallah canım
Ben 30 dk eliptik yaptım
Kahvaltim 11.00
Domates 1 tane
5 tane zeytinim
2 dilim peynirim
5 kayısim
Kayısılı çayım
Saat 3 gibi öğle yemegim

1 tabak taş kebabım

Saat 5
Kayisili yoğurt ( evde kendim yaptım şekersiz )

Kayısı yiyorum regliliyim aşırı tatlı çekiyor canım o yüzden bastırma amaçlı yapıyorum :)
Menü ve spor güzel olmuş canim. Benim de 35 dakika pilates var bugün sadece. Regl bitse de daha çok yapabilsem, yoğun diye yapamıyorum fazlasını.

Menumde sabah yumurta peynir zeytin yesillik var. Öğlen tavuklu kabak yemeği yedim. Akşam da yeşil mercimekli salata. Benim de çok tatlı istiyor ama dayanmaya çalışıyorum.

Selamun aleykum 6. Takım  :KK25::KK25::KK25:
Nasılsınız? Beni eskiler iyi bilir. Özellikle Gulumse24 Gulumse24 canım çok sever beni gördüğüne de çok sevinecektir. Tanımayanlar ile de tanışırız İnşaAllah :KK200:
Ben de almış olduğum birkaç kiloyla yeniden aranızdayım. Kaptanımızla konuştuk izin kiloma dönene kadar liste dışı olarak devam edeceğim. Allah hepimizin yardımcı olsun kolaylıkla sağlıkla hedef kilolarımıza ulaşmayı nasip etsin 🥰
Hoşgeldiniz 💐
O zaman Felicio Felicio Eylül'de yeni bir kamp baslatmali 😂 suwen e bakayım ben bı, seneye incecik vucudumla giyerim artık 🤩
4 Eylül hedefleri bitince yapalım size de uyarsa😘
Hemde kurabiye insan boğulur yerken kuru kuru 20 ne gıı kitliktanmi çıktın :rolleyes: :rolleyes:
20 neki 30 bile olur 😂ben büyük boy pizzayı tek başıma rahat yiyebilen bir potansiyelim maalesef [
QUOTE="sudem34, post: 64927735, member: 197432"]
Sağol bitanem :KK37:
Bu koca bedenim neden bu kadar narin anlamıyor um:110:
Covid olmasa bile gidip kan demir B12 baktırmak istiyorum
Bakalım ilerde anca
[/QUOTE]
tabiki baktır canım muhakkak bence ideal kg gelince daha güçlenecek vücudun eklemlere daha az yük binecek kg alerjiyi tetikliyor doğal olarak azalacak ve şekerini dengede tutarsan deme keyfine❤️❤️❤️
ben bugün şu çörekotu yağını aldım nasıl kullanayım sudemim 💕
Evet şimdi bana yazdı instegramdan oda sebebini bilmiyor
Tüh ya şu konulara çok girdiler herhalde ☹️
Lili köme pestil rulo şeklinde yada muska içinde fındık ezmesi olanmi:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Gümüşhane'de almıştık muhteşemdi ya :kk77:
Nasılda ağzının tadını biliyor 💕
Ecem 8 yaşında
Sinem 3 buçuk yaşında
Cihangir 4 aylık 😊😊😊
Sağlıkla mutlulukla büyüsünler maşallah 🧿 🧿🧿
N Nidsalii
180p temizlik
225p yürüyüş
Yol yorgunu olur azıcık insan süpersin 😍😍😍😍
Ilkkez tanistim bende canim acayip lezzetli yaa ama cisss ici findik ezmesi disi pestil anlayacagin findik ezmesi dolmasi diyebiliriz
Ben de severim Allahım sevmediğim ne yiyecek var ki😂😂😂

Süpersin cnm.. bende istiyorum ama hazır değilim 🙄 ama bu diyet yapmama enngel değil diyet devam... Spor da yapsam süper olucak 😊
Erteleyip durma sporu canım başla bir an önce. İnşallah ben de bu sefer 21 gün yaparım şu şekersizi. Yalnız evdekiler sınırlarımı çok zorluyor 😋

Back
X