işte o semizotu kürünü bulmadan tüm Taylan kümeli videolarını ve başka birçoğunu izlemiştim çok malzemeli olsun ki tek tip beslenmek sağlıksız evet kg durduğunda 1 gün yapılabilir ama 3-5 gün çok geliyor bana mesala t.k. Süt detoksu bence çok sağlıksız sonrasında insanı zor duruma sokabilir tarif güzel araya serpiştirmek daha akıl karı geliyor
Tamam Sebahat olsun.O listede ki chia tohumuydu yoksa keten tohumu kullanabiliriz diye ben demiştim hatta beyaz çay yerine yeşil çay kullanılabilir mi diye dr sormuştum nerede ise aynı şey demişti❤
Hoşgeldin aramıza canımHerkese merhabailk kez bir gruba giriyorum. Kilo vermek konusunda yardımlariniza onerilerinize ihtiyacım var. Kür, çay, zayiflama hapi, diyet önerisi gibi.
Kahvenin yanında ikram edilince şey ettimNefissss
Sabahki tahin pekmez dışında çok güzel
Bazen poaça kazası gibi şeyler olabilir amma badem şekeri de yime gariyine de devamı çok güzel cnm
Günaydın canım erkencisinGünaydınlar. Mutlu pazarlar ❤
Annemlere salça yapmaya gidecektim ondan erken kalktım ama domatesler gelmemiş. Biraz daha uyuyayım diyorum uyuyabilirsem tabi dağıldı artık uykuGünaydın canım erkencisin
Günaydın canımGünaydın hanımlar
Hadi o zaman küçük bir spor yapAnnemlere salça yapmaya gidecektim ondan erken kalktım ama domatesler gelmemiş. Biraz daha uyuyayım diyorum uyuyabilirsem tabi dağıldı artık uyku
Günaydın canımGunaydin mutlu pazarlar
Günaydınlar. Mutlu pazarlar ❤
Gunaydinn
Günaydın hanımlar
Gunaydin mutlu pazarlar
Oh ne güzel havayı doya doya içine çek iyi yürüyüşlerSabah sporu başladı. Mis gibi havada güzel bir yürüyüş
Günaydınnn
Sabah sabah güzel geldi valla canım. Bol bol oksijen de aldım geldim.Oh ne güzel havayı doya doya içine çek iyi yürüyüşler
Günaydın hanımlar hepinize gününüz güzel geçsin bol eksili olsun
Uyuyamadım ki zaten evet önce bir spor yapıp arkasından mis gibi kahvalti yapayımHadi o zaman küçük bir spor yap
Spordan en az 2 saat sonra kahvaltı yap canım1 saat tempolu yürüyüş yaptım kızlar, birazdan da güzel bir kahvaltı beni bekler. Hadi siz de kalkın bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?