Video gonderilmiyor canım. Sadece bir yolu var YouTube hesabın varsa oraya yukluyorsun sonra buraya bağlantı kopyalayıp ekleyebiliyorsun biraz zahmetli.Bunlar ne güzel iltifatlar ablacım yaa utandirdin beni. Ahhhh o siyah yok mu ahhh o siyah bütün odalarda pıtır pıtır koşuyor hakikaten en yaramasi otabi ablacım sen iste ben atarım fotoğraf. Sarı olan aynı annesi. Bugün anne feryat figan bağırıyor hemen koştuk siyah bebegin kafası oyuncağa sıkışmış cikartamiyor anne de onun için bagiriyormus çok fena duygulandım yaaa. Buradan video gönderilmiyor değil mi ?
Cansın sen.Vallahi şakaydı ... şöyle olmalıydı 60 altındakiler pirimiz, idolumuzarada bi
Estağfurullah ben çürük direk uzduysem affola...
EvetSanırım.bu mesaj banaydiinşallah hepimizin bol eksileri olsun, güzel bir motivasyon yakaladım çok şükür. Senin de gün içi hareketin fazla olacak belli ki.
Aynen öyle canım, ben kısa bir yürüyüş daha yapıp geldim, baktim hala kimse yazmamış.Pazar sessizliği
Birkaç güne oturtursun canım dert etme. Düzen bozulunca şaşırıyor insan.Ilk diyetbyaptogim zamqnlar gibiuim suan yaa ogle yemegi yemiyordum bayalardir tatilden sonra yine ihtiyac duyar oldum cam siliyorum pwrde galan sekerim dustu demin yedim mecburen. Ekmegi cikarmisdim hayatimdan ne guzel, yine girdiEvde zaten yogurt falanda yok sut aldim mayalayacagim maya bulursam insaAllah
Geçmiş olsun kuzum.....Keşke ben cikmasam wcden mısır yedim incie yedim banamisin demedi
Dün internetim yoktu yazamadım. 50 dk tempolu yürüdüm. 7000 adımEvett bu hafta sporda tüm günlerimiz dolu olsun azıcık kapışma olsun sürekli aynı dereceler varSpor Spor Spor haydi bildirimleri bekliyorum etiketlemeyi unutmayalım
@Bonus @retro_hippo @selensu82 @Eliff Eylull @leydii18 @Kmsl Hnd @gizemlicadiii
Zipzip- @yet07 @asysss @Hedef 55 kilo sonngulen @Mayamca @Gulumse25 @donashippo PAPATYAM Orjinalisim @Visneli_Turtam sudem34 Felicio @sportie @safsular @Tesnim1989 @Yarenzzzz @sudal medusares H hasbeenandgone @Burcuelif26 Lili 38 @Faunaaa
Yok ablacım YouTube hesabım olsun sen istedikçe atarım fotoğrafVideo gonderilmiyor canım. Sadece bir yolu var YouTube hesabın varsa oraya yukluyorsun sonra buraya bağlantı kopyalayıp ekleyebiliyorsun biraz zahmetli.
Annesi beni de duygulandırdı. Analık insan hayvan dinlemiyor tehlikeyi hissetmiş kuzum yardım istiyor bakar mısın...
Hahahahahahahahahahahahahaİyi pazarlar güzel kızçelerrrr
Şeyetme kızım onlar seni kıskandıklarından yapıyorlar bu oyuna gelme
Arkadaşım bayaa zayıf son 2 yıldır da haftada 6 gün spor salonuna gidiyor bayaa kası var dün ikimizinde tanıdığı bi kız durmuş durmuş senin popon küçük demiş
Ben de kıskanç dedim al popomu ye deseydin dediminsanlar böyle kimse kendinden iyi olsun istemezzzz✌
Çok sevindim süper ekip toplanıyor
Sen balsin ya.
Ne kadar bilinçli akıllı dikkatli.
Sağlıklı olsun diye ne kadar uğraşmış sin.
Canim benim ne kadar emek veriyorsun gerçekten
Tatlım seninle herşeye varım.
Zaten hiç davete hayır diyemem .
Ama 5 gün 4 gün bana biraz uzun geliyor.
Semizotu kuru bitip ertesi gün kahvaltıyı kıtlıktan çıkmış gibi yemiştim.
Semizotu da her aksam aynı akşam yemeği idi ama güzel kilo verdirdi.
Tamam Sebahat olsun.
Ben 600 gram verip kabız olmuştum.
Bu sefer erik kayısı dikkat ederim.
Zaten if onun mantığı da.
Benim if de bozulmuyor yani.
Sizde if yapmış olacaksınız
Hadi ya..boyum 1.78yillarca sirik dediler
Faydaları ni oku canım.Çok sevindim süper ekip toplanıyorMürdüm erikleri çıktı artık Ara öğünlere serpiştirsen mükemmel kg vereceğine eminim Kampta çok abartmadan ek yiyecekler kişiye özel düzenlemeler hep yapılabilir
Bu arada
Sabah çörekotu yağını içtim tadına bayıldım
Ağzımda da tuttum umarım işe yarar
Hos geldinnnDugun bitti ben geldim
Resim sözü vardıDugun bitti ben geldim
Hoşgeldin kaptanımDugun bitti ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?