Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Video gonderilmiyor canım. Sadece bir yolu var YouTube hesabın varsa oraya yukluyorsun sonra buraya bağlantı kopyalayıp ekleyebiliyorsun biraz zahmetli.
Annesi beni de duygulandırdı. Analık insan hayvan dinlemiyor tehlikeyi hissetmiş kuzum yardım istiyor bakar mısın...

Vallahi şakaydı ... şöyle olmalıydı 60 altındakiler pirimiz, idolumuz arada bi
Estağfurullah ben çürük direk uzduysem affola...
Cansın sen. Sevilene kırılır insan. Bu ara birkaç sevdiğim kişi aynı şakayı yapınca üzüldüm biraz ama öptün geçti

Ilk diyetbyaptogim zamqnlar gibiuim suan yaa ogle yemegi yemiyordum bayalardir tatilden sonra yine ihtiyac duyar oldum cam siliyorum pwrde galan sekerim dustu demin yedim mecburen. Ekmegi cikarmisdim hayatimdan ne guzel, yine girdi Evde zaten yogurt falanda yok sut aldim mayalayacagim maya bulursam insaAllah

Birkaç güne oturtursun canım dert etme. Düzen bozulunca şaşırıyor insan.

Dün internetim yoktu yazamadım. 50 dk tempolu yürüdüm. 7000 adım

Yok ablacım YouTube hesabım olsun sen istedikçe atarım fotoğraf ahh evet abla ya gözlerim doldu o an benim de

Hahahahahahahahahahahahaha ay buna çok güldüm. Haklısın tabi neler neler getirdikler yok yemeyecegim dediğimde aman bir kere ye birşey olmazlarla karşılaştım hep. Kafam dank etti şimdi

Çok sevindim süper ekip toplanıyorMürdüm erikleri çıktı artık Ara öğünlere serpiştirsen mükemmel kg vereceğine eminim Kampta çok abartmadan ek yiyecekler kişiye özel düzenlemeler hep yapılabilir
Bu arada
Sabah çörekotu yağını içtim tadına bayıldım
Ağzımda da tuttum umarım işe yarar

boyum 1.78 yillarca sirik dediler
Hadi ya..
Olsun çocukların da boylu poslu olacak işte
Basketbol filan oynadın mi?
Spor geçmişin var mı?
Benim de annem babam uzun ama bizim ailede kızlardan en uzun benim.
Erkekler genelde 1.80 üstü

Faydaları ni oku canım.
Diyetisyen arkadaş ima bir ay vermişti.
Her ay listesini değiştiriyor du çünkü.
Bide 55 kilo falandı yani.
Sende de etkili olur merak etme.
Bağışıklık sistemi ni güçlendirir.
Alerjini toparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…