menün çok güzel canım . tabi sporda harika . bide ben başlyabilsem şu spor olayına
off ya gözümü açamıyorum bu sabah...cumartesi işe gelmek tam bi işkence valla...evlenince ne yapcam bilmiyom kocişim evde olucak ben işe gelcem ohaoldumsmile
kıyamam bitanem sana yaaa( haklısın canım ama bir işimiz var çok şükür diye düşünerek daha iyi olmaya çalışmalıyız ben de çalışıyorum bugün yalnız değilsin canımm opuyorumnanaktan
günaydın.
13.takım kaptanı olarak takımım ve kendi adıma birinciliğinizi tebrik ediyorum, inşallah hayırlısı ile istediğiniz kilolara gelirsiniz. :hooray: A.s.
günaydın.
13.takım kaptanı olarak takımım ve kendi adıma birinciliğinizi tebrik ediyorum, inşallah hayırlısı ile istediğiniz kilolara gelirsiniz. :hooray: a.s.
kıyamam bitanem sana yaaa( haklısın canım ama bir işimiz var çok şükür diye düşünerek daha iyi olmaya çalışmalıyız ben de çalışıyorum bugün yalnız değilsin canımm opuyorumnanaktan
bende çalışıyorum . hemde iş yokken ve firma kapanmak üzereyken . toplantıda yapmadılar hala . ama sanırım ilk etapta çıkarılacak 5 kişinin ismini belirlediler . ALLAH hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin İNŞALLAH
bende çalışıyorum . hemde iş yokken ve firma kapanmak üzereyken . toplantıda yapmadılar hala . ama sanırım ilk etapta çıkarılacak 5 kişinin ismini belirlediler . ALLAH hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin İNŞALLAH
günaydın.
13.takım kaptanı olarak takımım ve kendi adıma birinciliğinizi tebrik ediyorum, inşallah hayırlısı ile istediğiniz kilolara gelirsiniz. :hooray: a.s.
6.takımın fıstıkları 1.liğinizi tebrik ederim inşallah herhafta 1.olmayı nasip etsin Allah c.c..
Nazlıcım ve kirazzcım takıma uğur getirdim gibi hissettim bi an tabi siz de bana olumunekankayizsmile
kesinlikle öyle canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbizde bu azim ve kararlılık olduktan sonra daha çok birincilik görücez ben eminim:lepi::lepi:
hahahahahhh birinci olmuşuz tebrikler kızlar umarım hep beraber yine oluruz bu arada bugün tartıldım 89 olmuşummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?