Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

off ya gözümü açamıyorum bu sabah...cumartesi işe gelmek tam bi işkence valla...evlenince ne yapcam bilmiyom kocişim evde olucak ben işe gelcem ohaoldumsmile

günaydın.

13.takım kaptanı olarak takımım ve kendi adıma birinciliğinizi tebrik ediyorum, inşallah hayırlısı ile istediğiniz kilolara gelirsiniz. :hooray: a.s.

off ya gözümü açamıyorum bu sabah...cumartesi işe gelmek tam bi işkence valla...evlenince ne yapcam bilmiyom kocişim evde olucak ben işe gelcem ohaoldumsmile

kıyamam bitanem sana yaaa ( haklısın canım ama bir işimiz var çok şükür diye düşünerek daha iyi olmaya çalışmalıyız ben de çalışıyorum bugün yalnız değilsin canımm opuyorumnanaktan

bende çalışıyorum . hemde iş yokken ve firma kapanmak üzereyken . toplantıda yapmadılar hala . ama sanırım ilk etapta çıkarılacak 5 kişinin ismini belirlediler . ALLAH hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin İNŞALLAH

günaydın.

13.takım kaptanı olarak takımım ve kendi adıma birinciliğinizi tebrik ediyorum, inşallah hayırlısı ile istediğiniz kilolara gelirsiniz. :hooray: A.s.

sağol canım teşekkür ederiz . Inşallah hep beraber sağlıklı bir şekilde istediğimiz kilolara ulaşırız.

günaydın.

13.takım kaptanı olarak takımım ve kendi adıma birinciliğinizi tebrik ediyorum, inşallah hayırlısı ile istediğiniz kilolara gelirsiniz. :hooray: a.s.

teşekkürler tatlımopuyorumnanaktan...inş.hepimiz ideal kilolarımıza gelip mezun oluruz burdan:Saruboceq:

evet orası öyle canım çok şükür bu zamanda iyi bi işim var...ama işte böyle boş boş oturuncada insanın gözü dışarıda oluyo...bende bugün netten balayı için yer bakıyorum ama bi türlü karar veremiyorumaklinialirimsmile

off nazlıcım ya bu belirsizlik hali,beklemek çok kötü,hayırlısı canım benim,ama sizinkilerin başka işyerleride yokmu,yani oraya dahil edemiyolarmıfisfisfisfisfisfis

6.takımın fıstıkları 1.liğinizi tebrik ederim inşallah herhafta 1.olmayı nasip etsin Allah c.c..

amin NAzlı cım inşallah tatlım hakkınızda hayırlısı olsun en önemlisi ne şekilde daha hzuurlu ve mutlu olacaksanız o olsun..:Saruboceq:

günaydın.

teşekkür ederiz canım darısı sizin de başınıza inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ineriz kaydirigubbakcemile5

hahahahahhh birinci olmuşuz tebrikler kızlar umarım hep beraber yine oluruz bu arada bugün tartıldım 89 olmuşummmm

kesinlikle öyle canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbizde bu azim ve kararlılık olduktan sonra daha çok birincilik görücez ben eminim:lepi::lepi:

inşallah tatlım inşallah..birbirimizi motive ediyoruz önemli olan da bu zaten..başlamak için çok istemek,karar vermek ama devam ederken ister istemez arada yılıp içimizden bırakmak geliyor..takım ruhu buna izin vermiyor tabii kendine ve takıma karşı sorumlu hissediyorsun :lepipuyorumnanaktan

hahahahahhh birinci olmuşuz tebrikler kızlar umarım hep beraber yine oluruz bu arada bugün tartıldım 89 olmuşummmm

alkisalkisalkisalkisalkisalkis90 lardan kurtulmuşsun özgem tebrikler:lepi::lepi:

bu arada moralin nasıl canım,sütün umarım normale dönmüştür:ecrin_bebek:

ne güzel birinci olmuşuz yine:)takıma girdiğim hafta da birinci olmuştuk,takımdan çıktığım hafta da birinci olmuşuz ne güzel,hep böyle olur umarım...

kızlar ben bugün kaçamak yaptım biraz sanki arkadaşlar abur cubur yedi iş yerinde..bir tane bisküvi aldım (hanımeller) çay ile onu yedim :kedi:..teşekkürler yeterli dedim..öğle vakti bir tane bisküvi yakarım falan diye düşündüm ama iş yerindeyim nasıl yakacağım bakalım

http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=14440176&postcount=26

kızlar derece listesi temmuz ayı sonuyla hazır,üst sıralarda 6.takım çıtırlarını görmek çok güzel,tebrik ediyorum hepinizi:lepi::lepi:

bu arada bende 31 temmuz 2009 da girmişim takıma vayyy bee bugün tam 1 sene olmuş,aradaki fark 3,1 gr,inş.bu rakam ağustos sonunda çok daha güzel olucaka.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…