Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Paylaştım 5 dk tuttum beğenmediniz diye düşündüm
Sendemi paylastin yaa yine gormedim O degilde ben neden paulasiyirsam kimse paylasmak istemiuor anlik hemen kaldiriyor. Kadinlar kulubu olunca galiba bir rahatlik hissediuordum demekki guvenilir degil, bir daha paylaşmayım bende

Sendemi paylastin yaa yine gormedim O degilde ben neden paulasiyirsam kimse paylasmak istemiuor anlik hemen kaldiriyor. Kadinlar kulubu olunca galiba bir rahatlik hissediuordum demekki guvenilir degil, bir daha paylaşmayım bende
Tanidik çıkabilir ya da fotograflar daha sonra kullanilir diye uzun sureli tutmuyorum
Gerci kisa surede bile yapilabilir bunlar da sans artik :))

Aslına bakarsan hiç bir sosyal medya güvenli değil Burada değişik konulara da giriyor insan kim olduğu belli olsun istemiyor tabi ki

katılıyorum her yıl güzel bu yıl koranaya denk geldi

Bende görmedim ☺
görürsun bir ara
Bende 70 e ineyim bir foto koyarım ☺ her 10 kg de 1 foto ama sizin kadar hoş durmaz sanmıyorum benim vücut orantısız inşallah diet ve sporla azcık toparlanırım
vuu hemen 70 yapalım seni
İnşallahhh benim kemikler ince olduğundan 1 kilo bile 2 gibi duruyor sıkılaşmam da lazım. Göbek kol kalça Basen başka bişii kaldımı
Harika

Aslına bakarsan hiç bir sosyal medya güvenli değil ☹ Burada değişik konulara da giriyor insan kim olduğu belli olsun istemiyor tabi ki ❤
Kesinlikle canım.
Yıllardır bir tane sosyal hesabım yok.
Bı bura
Burdada hiç paylasmadim
Sadece samimi anne grubuyla Forum İstanbul buluşması yapmıştık bebeklerle
Bide eskiden Messenger dan mesajlasirdik

İyi akşamlar
Bugün ki menüm Zipzip-
N Nidsalii
Sporum
45 dk Leslie 180p
6000 adım 90p
Toplam 270p

Eklentiler

• DF1C58C4-109A-4014-872B-511BF7353181.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 15
  • FF211C19-2F88-4314-B135-0CD22793CB05.webp
    19 KB · Görüntüleme: 17
  • 0347C796-3CED-4C11-866E-C426ECDB6A7F.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 13
  • 8046B1F3-C4BD-4E66-B61B-CEF933D72F8C.webp
    18 KB · Görüntüleme: 24

Kahvaltı (11.00)
- 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeytin, salatalık, domates, yarım dilim ekmek
Ara (17.30) (spor sonrasıydı)
- küçük salkım üzüm, 2 yudum süt
Akşam (19.30)
- 4 kaşık kavurma, 1 kase salata
Su: 2 lt+ 500 ml maydanoz suyu
Spor: 110 dk cardio, 10 dk yoga
Toplam: 680p

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…