Günaydın kızlar,hayırlı cumalar olsun herkese inşallah..
Eveeet bildirimimi büyük mutlulukla yapayım 81 kg.yum. 1kg. vermişim.kaydirigubbakcemile2
hesaplama doğru dimi?
82/81/1/1.22 %
benimde kilom 58,9 kızlar . ben artık gram gram verebiliyorum . ve sanırım artık spora başlasam fena olmayacak
günaydın fıstıklar
bendende bu hafta 700 gr cık gitmiş...72,1 kilom...kurtulamadım 72 den...sempatiksalakcinni
bu arada dünki menümüde vereyim
kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri,dommates,salatalık,biber
öğle
1 tabak kuru fsulye (etsiz)
salata,yoğurt
ara
1 elma
akşam
1 tabak patlıcan yemeği
salatalık,biber,yoğurt
3,5 litre su,1 şişe maden suyu
bu arada kızlar dün akşam şeytanın bacagını kırdım ve yürüyüşe başladım benim bacagımda siyatik var bu yüzden fazla yüklenemiyorum sonra 3 gün spor yapıp 3 ay bırakmak zorunda kalıyorum.dün yarım saat yürüyüp arkasındna 50 tane mekik çektim zemuszemus
Nazcım tebrik ederim 59dan kurtulmuşsun ama psikolojik olaran 58,9 görmek bile güzel..ben de geçen hafta hafta boyuncaki kilomdan fazla gelmiştim ve size de diyet yapmama rağmen kilo almışım gibi gösteriyor diye dert yanmıştım..sabah tartıldım veee 64.8 diyor..bu psikoloji çok güzel 65.0da çok mutsuz olurdum opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar.bu hafta çok kötüydü:))bebek düşündüğümüz için doktora gittik ve bebek sahibi olamayacağımızı öğrendik...tüp bebek yapın dedi doktor...bakalım Allah yardımcımız olsun ne yapacağımızı bilmiyoruz.bu nedenle buraya da giremedim.
bu arada hedef kiloma da ulaştım tabi bu üzüntüden oldu ama(65.4 /64.8 olmuşum.
nazcım hedefe de ulaşmışım ben artık mezun olabilirim değil mi?tabi fırsat buldukça yazarım yine.benim için dua edin sizde..
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=14440176&postcount=26
kızlar derece listesi temmuz ayı sonuyla hazır,üst sıralarda 6.takım çıtırlarını görmek çok güzel,tebrik ediyorum hepinizi:lepi::lepi:
bu arada bende 31 temmuz 2009 da girmişim takıma vayyy bee bugün tam 1 sene olmuş,aradaki fark 3,1 gr,inş.bu rakam ağustos sonunda çok daha güzel olucaka.s
alkisalkisalkisalkisalkisalkis90 lardan kurtulmuşsun özgem tebrikler:lepi::lepi:
bu arada moralin nasıl canım,sütün umarım normale dönmüştür:ecrin_bebek:
nazzomm menülerinde aktivitelerinde herzamanki gibi süper canım:lepi:
kızlar bugünkü yediklerim
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim yağsız peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
öğle
1 elma
3 erik
ara
1 hanımeller bisküvi
1 bardak açık çay
akşam
1 tabak patlıcan yemeği
1 tabak yoğurt
2.5 lt su,3 bardak yeşil çay,1 çay bardağı sütlü nescafe..sadece 15 dk yürüyüş
Kızlar albümüme durunun mevlüdünden birkaç resim yükledim bakabilirsiniz:)
selam kızlar,
bugun geç kalktık. menümü yazayım..
sabah
2 kuru kayısı
kahvaltı
2 tb ekmek
domates, salatalık 1 er adet
2 kk peynir
öğle
2 parça ince tavuk göğsü eti (tavada az zeytinyağında kızarttım ve peçeteye aldırdım olan yağınıda)
domates, salatalık
1 bardak ayran
ara
4 badem
akşam
dışardayım, bilmiyorum........ama uygun birşeyler bulucam.
sonra eklerim buraya....
bu hali ile nasıl peki menüm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?