Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi haftasonları kızlar. Geldim ve hemen listelere baktım. Buh hafta şeytanın bacağını kırmışız ve birinci olmuşuzzzz.. :hooray: :içelim: Harika bişey bu. Bundan sonra da devamı gelir inşallahh. Herkesi kutluyorum. Güzel iş çıkarttık... kaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis :lepi: :teytey:

Hemen menülerimi ekleyeyim. Sonra da geçmişi okuyacağım. Şeniz

29.07.2010

Kahvaltı : Evde - 07:30

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
1 dilim tam buğday ekmeği
Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : İşyerinde - 12:30

1 tabak yoğurtlu pancar salatası

Ara : İşyerinde - 16:00

1 havuç
1 salatalık

Akşam : Evde - 19:30

3 adet ızgara köfte
1 kase yoğurt
1 kase salata

Gece : Evde - 22:00

100 gr üzüm

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1000

Aktiviteler :

1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

2-Koşu bandında elimde 1.5 kg ağırlıklarla 75 dk tempolu yürüyüş yaptım. guclubacismile

30.07.2010

Kahvaltı : Evde - 09:00

Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta
10 gr siyah zeytin ezmesi

Öğlen : Evde - 13:30 (Fazla acıkmamıştım)

1 adet ızgara köfte
1 bardak ayran

Ara : Evde - 16:30

1 elma

1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
1 kase salata

Gece : Evde - 22:00

1 armut

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1100

Aktiviteler :

2-55 dk pilates yaptım. bayanssulusmile

31.07.2010

Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : Evde - 13:30

1 tabak börülce salatası

100 gr kavun

Akşam : Evde - 19:30 (Daha yemedim , menü bu)

Yarım tabak tavuklu mantar sote
1 kase yoğurt
1 kase salata

Gece : Evde - 22:00 (Daha yemedim , planım bu)

1 şeftali

Gün sonunda alacağım kalori yuvarlanmış 1100

Aktiviteler : (Bunları gündüzden yaptım)

2-Koşu bandında elimde 1.5 kg ağırlıklarla 75 dk tempolu yürüyüş yaptım. guclubacismile

Vermediğim iki günlük menü ile bugünün menüsünü ekledim kızlar. yerimseniben

Günaydın kızlar,hayırlı cumalar olsun herkese inşallah..

Eveeet bildirimimi büyük mutlulukla yapayım 81 kg.yum. 1kg. vermişim.kaydirigubbakcemile2

hesaplama doğru dimi?
82/81/1/1.22 %

benimde kilom 58,9 kızlar . ben artık gram gram verebiliyorum . ve sanırım artık spora başlasam fena olmayacak

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum. Çok güzel kilo vermişsiniz. Ve blackandwhite ; canım sen de direnci kırmışsın , harikaaaaaa. :lepi: eylulums de mezun oluyormuş. Tebrikler canım. :lepi::hooray: İnşallah hep bu kilonu korursun. Bebek konusunu kafana sakın takma. Ben de tüp bebek ile hamile kaldım. Rabbim hayırlısını versin. Dualarımız seninle. Şeniz

:lepi: :hooray: :teytey: Süperizzzzzzzzzz. Ben de 6. sıradayımm. bayanssulusmile Gözümü zirveye diktim bileeee. sengözlerimebaksanab hihoyyyt

alkisalkisalkisalkisalkisalkis90 lardan kurtulmuşsun özgem tebrikler:lepi::lepi:

bu arada moralin nasıl canım,sütün umarım normale dönmüştür:ecrin_bebek:

bugün döndü canım dün bol tatlı yedim o kadar tatlı yediğim halde kilo nasıl verdim bende anlamadım ama pek yemek yiyemedim tatlı ve bol su :)

ayy inşallah direnç artık kırılmıştır nazzocuğum..biraz hızla gitsin ki ben daha da hırslanayım sonra bir müddet daha yeter o hız bana kaydirigubbakcemile2

kızlar bugünkü yediklerim
sabah
2 dilim yağsız peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
öğle
1 elma
3 erik
ara
1 hanımeller bisküvi
1 bardak açık çay
akşam
1 tabak patlıcan yemeği
1 tabak yoğurt
2.5 lt su,3 bardak yeşil çay,1 çay bardağı sütlü nescafe..sadece 15 dk yürüyüş

selam kızlar,
geçmişe baktım biraz. kilo verenleri canı gönülden kutluyorum. kendim vermiş kadar mutlu oluyorum inanın. darısı diğer haftaların başına inşallah.

bugun kızımın diş bugdayını yaptık. çok şükür güzel geçti. kızım kalabalık olunca hiç uyumadı, eziyet de etmedi ama sagolsun :) bense sıfır kaçamakla geçirdim günü ve çoook mutluyum. ancak öğünlerim çok düzensizdi. malum misafirler, sonrasında baya bir iş ve toparlamaca..ama yarın düzenli öğünlerle yeniden devam...

bu arada cuma günü yaptıgım kilo bildiriminde küçük bir artış vardı sadece 1 gün için ve o gün regl oldum :)))))))) yani demek ki bu yuzdenmiş. çok mutluyum. bakalım cuma günü tartıya nasıl yansıyacak bu durum...

aeben abla gelmiş gitmiş tekrar iyi yolculuklar şimdiden..

özgecim (ismini yanlış hatırlıyorsam kusura bakma) kayınvalidenle kavganı okudum. çok sinir bir durum. huzur bozucu ama sanırım emziriyorsun, takmamaya çalış bebegin için cunku sütün falan kesilir allah korusun daha kotu olur.

eyluls (ismini yanlış hatırlıyorsam kusura bakma) tüp bebek veya normal hiç farketmez. allahım kime istiyorsa o güzel annelik ve babalık duygusunu taddırsın inş. allahım aratmasın. moral çok önmli, hep olumlu düşünün.

ayrıca 6.takım olarak 1.olmuşuz. süper :) çok tebrik ediyorum hepinizi teker teker

nazcım, senin iş durumunu ben bile merak eder oldum. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun cnm.

daha okuyup yazacaklarım vardı ama unuttum (

ben de yürüyüş yapıyordum bir ara bebegimi arabasına koyup. ama şimdi çok sıcaklarda çıkamam onunla. bu yuzden sonbaharı bekliyorum. tabi büyüdü artık bakalım eskisi gibi arabasında rahat dururmu? spor şart ya. insan kilo vermese bile sıkılaşıyor..

nazzomm menülerinde aktivitelerinde herzamanki gibi süper canım:lepi:

Sağol bitanem. Siz böyle onay verdikçe daha iyi oluyor canım. Senin de menülerin hep örneklik kirazımm. Şeniz

Canım öğlen pek cansız olmuş. Bir de pek araların yok. O aranı öğlene birleştirsek 3 öğün gibi bişi oluyor. Tempon da yoğun senin. Kursun falan derken sonra halsiz düşme. Meyvaları ara yap ama öğlen salata yoğurt tüket muhakkak. Hep onlar kilo yapmayan şeyler zaten. Öğlen çok az et ye mesela. Spor yapıyorsun ya lazım. Şeniz Sakın çabuk çabuk vereyim diye az yeme olur mu. Belki ondan yapmıyorsundur da kas kaybı olmasın diye diyorum. a.s.

Kızlar albümüme durunun mevlüdünden birkaç resim yükledim bakabilirsiniz:)

Canım kızın pek tatlı maşallah. Allah nazarlardan saklasın. Allah bağışlasın. Uzun bir ömrü güzel bir geleceği olsun inşallah. Duru ismine bayılıyorum kızlarda. Sağlıkla büyüt inşallah yavrunu. Allah acılarını göstermesin hiç birimize.. :Saruboceq:

selam kızlar,

bugun geç kalktık. menümü yazayım..

sabah
2 kuru kayısı

kahvaltı
2 tb ekmek
domates, salatalık 1 er adet
2 kk peynir

öğle
2 parça ince tavuk göğsü eti (tavada az zeytinyağında kızarttım ve peçeteye aldırdım olan yağınıda)
domates, salatalık
1 bardak ayran

ara
4 badem

akşam

dışardayım, bilmiyorum........ama uygun birşeyler bulucam.
sonra eklerim buraya....

bu hali ile nasıl peki menüm?

01.08.2010

Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta
10 gr siyah zeytin ezmesi

Öğlen : Evde - 13:30

60 gr light ton balığı
1 kase salata

1 elma

1 tabak türlü (kendime etsiz ve susuz olarak aldım)
1 kase yoğurt

Gece : Evde - 22:00 (Daha yemedim)

1 armut

Gün sonunda alacağım kalori yuvarlanmış 1000

Aktiviteler :

2-65 dk pilates yaptım. guclubacismile

Genel olarak güzel canım. :lepi: Afiyet olsun. Ama tavuk göğsünü haşlayıp da yesen daha az kalorili olurdu. 50 grdan az yağla kızartamazsın. Evinde hassas tartın var mı bilmiyorum ama 50 gr yağ aslında görünüşte çok az oluyor. Birşey kızartmak için çok az aslında ama az yağla kızarttım diyosun ya ondan 50 gr olarak aldım. 2 parça ince tavuk göğsü 20 gr yağ çekip 5 gr ını peçete geri almıştır. 15 gr zeytinyağı da 135 kalori. 135 kalori de 2.5 km yürüyüş demek. 2.5 km yürümediysen 2.5 km lik bir fedakarlık yapsan kâr kârdır diye düşünüyorum ben. Yemekleri yağsız pişiremeyiz. Az yağlı pişirebiliriz tabi. Ama etleri tavukları ızgara ya da haşlama olarak değerlendirmemiz bize avantaj sağlar. Diyeceksin 15 gr zeytinyağı için 150 kelime kullandın. Bende kalori takıntısı var da. kaydirigubbakcemile3 Öptüm seni. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…