Muhtesem masaAllahGünaydın
Cuma 69.4
Bugün 68.2
Fark 1.2
Şekerin yağa dönmesi açısından sanırım öyle öneriyorlar canımAkşam yemeğinde salata yedim de
Neden meyveleri öğlene kadar yiyip bitiriyoruz?
vayvay vayy
Moral bozma canım bende pazartesi + geldiğim bile oluyor sonrasında hedefime ulaşacak kg veriyorumgunaydin kizlar
tartimda sadece 100 gr vermisim morel sifir kacamak yapinca yansiyor oran artinca yansiyor ..cumaya kadar 73 u gorecegim ins
Günaydın
Bodrumdan sevgiler ❤❤❤
Şimdi yürüyüşe çıkıyırum
Çok güzelGünaydın
Cuma 69.4
Bugün 68.2
Fark 1.2
Muhtesemmm
Cuma 68.8
Pazartesi 67.8
Fark - 1 kilo
Çok güzel olmuşsun cnm. Birgün benimde böyle kaburga kemiklerim sayılırım ki acep ☺ 
2 haftada gittiğin kgnın bile altına düşersin sen Lilim muhteşemsinGunaydin kizlar haftamiz, hayirli, saglikli, sihhatti, sorunsuz mutlu gecsin insaAllah
64 800 dum demekki odemde varmis bu gercek aldigim kilo galiba enson giderkem 62 300 dum
Bana hayal o biraz sanki
Spor yaparsan olur canım kemiklerin çıkmasa bile kasların çıkar ve sende spor yapıyorsunBana hayal o biraz sanki☺ umarım olur ama ben 56 kiloyken bile kemiklerim belli olmazdı nedensehep Bi Balık eti durumlarındaydım. ☺ 
İyi yapmışsın. Vücudunda durum ne. Bilgin olur en azından.Hepinize günaydın ☀☀☀
Bugün kontrol olsun diye vitamin mineral vs baktırıyorum umarım güzel çıkar sonuçlarımsudem34 sende baktır canım 
Çok güzel olmuşsun cnm. Birgün benimde böyle kaburga kemiklerim sayılırım ki acep ☺ 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?