Şekerli yediğim tek şey gün kurusu kayısı canım, şu ana kadar toplamda 6 adet yedim. Bulgur da dahil diğerlerini hiç tuketmedim. Günde sadece bir dilim çok tahıllı ekmek yiyorum.Ben devam ediyorum canım dün dolma yaptım kendime bulgurlu yaptım.mesela, halen makarna pirinç şehriye patates ve tatlı tuketmedim sadece bitter hurma
Bazen bendede oluyor önemli olan kaldığın yerden devam etmek canım artı gördün diye vaz geçme gelen çabucak geri gidiyor merak etmeDiyet modum o kadar düştü ki toplayamadım günlerdir.
Nasıl yeniden istek heves gelicek bilmiyorum
Kendine hedefler mi koysan heves etmek icin canimDiyet modum o kadar düştü ki toplayamadım günlerdir.
Artin cok degil cumaya kadar verirsin canimGünaydın
Cuma 78.5
Ptsi 78.7
Dün kaçamaklı birgün oldu dışarıda yedik hemen farketmiş
Gunaydin canım eksin cok guzel tebrik ederimGünaydın
Cuma 51.6
Bugün 51.0
-600
Pazartesiye güzel eksi dikkat edilirse cumaya daha güzel olur
Çok güzel eksi tebrik ederimGünaydın
Cuma 69.4
Bugün 68.2
Fark 1.2
Haftasonundan sonra yine de eksi olmak gayet iyi cuma daha güzel sonuç olacaktır
Çok güzel maşallahCuma 68.8
Pazartesi 67.8
Fark - 1 kilo
Kemikler mi çıkmış
Tabi yansır Ama çabucak da gider hiç moralini bozmagunaydin kizlar
tartimda sadece 100 gr vermisim morel sifir kacamak yapinca yansiyor oran artinca yansiyor ..cumaya kadar 73 u gorecegim ins
Kesinlikle öyle olacak hatta çok iyi bir Atak bekliyorum ben senden ablaKizlar regliliyim dün sabah 76.500 düm ama bu sabah 76.900 geldim hem kabizim hem regl ödem sanırım bu bitince gerçek kilomu görürüm diye düşünüyorum
Ah o kaçamaklarGünaydın
Cuma 78.5
Ptsi 78.7
Dün kaçamaklı birgün oldu dışarıda yedik hemen farketmiş
TebriklerrGünaydın
Cuma 51.6
Bugün 51.0
-600
Eksin Cook guzel canim tebrik ederimCuma: 56.4
Güncel: 56
Fark: 0.4
Bakalım cumaya Kaç gidecek
en cok ne icin istiyorsun..elbiseler icin mi kendin esin yada cevrede özguven yada saglik vs artar nedenini bul onun ustune git ...yemegi cok seven biriyim ama zayiflamak daha cok mutlu ediyormusDiyet modum o kadar düştü ki toplayamadım günlerdir.
HosgeldinSelamm, ben geldim
Hastane dönüşü tartıldım bişey farketmedi bugün kilom aynı hala
Bulgur yiyorum ben bulgursuz olmazŞekerli yediğim tek şey gün kurusu kayısı canım, şu ana kadar toplamda 6 adet yedim. Bulgur da dahil diğerlerini hiç tuketmedim. Günde sadece bir dilim çok tahıllı ekmek yiyorum.
Yaa sonuçta kuru erikmiş öğrenmiş oldumsudem34 demisti kuru erik fayda ediyor diye canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?