sagol canim iyi ki pazartesi tartimi var iyi ki siz varsinizMoral bozma canım bende pazartesi + geldiğim bile oluyor sonrasında hedefime ulaşacak kg veriyorum
Eline saglik canim15.08 - 21.08 HAFTASI SPOR SONUÇLARI
Üye adı cumartesi pazar pazartesi salı çarşamba perşembe cuma TOPLAM @Nidsalii 360 120 615 650 630 120 555 3050 @sudal 790 555 840 300 yok yok yok 2485 Felicio 225 330 240 375 450 600 240 2460 @Faunaaa yok 150 505 565 475 315 350 2360 asysss 220 300 315 285 270 340 320 2050 @PAPATYAM 240 335 385 270 180 280 330 2020 @sportie yok 360 360 yok 450 450 yok 1620 @Orjinalisim yok 240 305 150 225 150 105 1175 Gulumse24 yok 150 150 300 150 yok yok 750 @selensu82 340 yok yok yok yok yok 406 746 Kmsl Hnd 150 150 120 150 yok yok yok 570 sudem34 yok 90 yok 150 yok 212 60 512 Diyette yok yok yok yok 180 yok 300 480 @Hedef 55 kilo yok 112,5 yok 120 yok 100 120 452.5 @Tesnim1989 yok yok 150 150 150 yok yok 450 @medusares 150 yok 300 yok yok yok yok 450 @Mayamca yok yok 225 120 yok yok yok 345 @Visneli_Turtam yok yok yok yok yok 150 150 300 sonngulen yok yok 285 yok yok yok yok 285 S safsular yok yok 210 yok yok yok yok 210 @hasbeenandgone 72 60 yok yok yok yok yok 132
Evett ucundan kıyısından spor yapan herkesi ekledimveee
1. @Nidsalii : 3040 puanListe puan sıralamasına göre
2. @sudal: 2485 puan
3.Felicio : 2460 puan
4. @Faunaaa : 2360 puan
5.asysss : 2050 puan Dereceye giren herkesi tebrik ediyorum Spor yapan herkesin haftaya daha iyi katılım göstereceğine inanıyorum
Yapılan sporun farkını çok yakında göreceğimize eminimMenülerle birlikte beni etiketlemeyi unutmayın lütfen
Bol bol sporlu günler efendim
2 hafta deneme suremiz var canim bu konuda haklisin ama uyeleri listeye alirken daha cok dikkat ediyorum artikCanm Iki hafta sonunda alınmıyo mu listeye ? Eksiye göre yada katılıma göre mı ekliyorsun. Ama herkes bir olamazki bazıları daha fazla internete girme fırsatı bulur katılımı fazla olur bazıları da fırsat buldukça
Ne guzel anlatmissin canim tesekkur ederimCanım sadece iki hafta kuralı yeterli olmuyor. Bazı kurallar oluyor ki hem motivasyon artsın hem de herkes burayı ciddiye alsın. Menü paylaşımı ve düzenli kilo bildirimi önemli bir detay. Eski birkaç örnek vereyim, mesela bir arkadaş düzenli menü paylaşıp sohbete katılıyordu ama inadına yapar gibi hep kaçamak yapıyordu, başka birisi sadece menü yazıp çıkıyordu, herkes onun menüsünü yorumluyordu ama kimseye yorum yapmıyordu, bu da haksızlık oluyordu. Bazı arkadaşlar buraya yeterince katılım gostermeyince tartı günlerini unutup bildirim yapmayınca listeyi olumsuz etkiliyordu. Yaklaşık bir buçuk yıldır burdayım,çok örnek var böyle. O yüzden mümkün olduğunca katılım bekleniyor, tabiki herkesin ayirabilecegi vakit aynı olmaz ama burası da bir sorumluluk bunu untmamak gerekiyor. Genel bir açıklama benimkisi, kaptan da mutlaka bir şeyler yazacaktır canım.
Insallah kalacak yer sorunu olmadan atlatırsiniz bu sureci canimZipzip-
Ben birkaç gündür yoktum kaptanım. Bugün tartıldım.
Tam 65 çıktım ama eşimle dogru dürüst kahvaltı yapamiyorduk. Kahvaltıda fazla kaçırdım.
Akşamı diyetisyen tarifi metabolizma hızlandırıcı çorbayla yapacağım inşallah.
Eylül'ün birine kadar sıkı bir şekilde verilen programa uyacağım. Sonrasında izne ayrılabilirim. Eşimin eş durumundan tayininin 2-3 ay sürebileceğini öğrendim. Canım sıkıldı bayağı. Kalacak yer sorunu da olacak sanırım
Hosgeldin canim ❤Selamun aleykum 6. Takım 
Nasılsınız? Beni eskiler iyi bilir. ÖzellikleGulumse24 canım çok sever beni gördüğüne de çok sevinecektir. Tanımayanlar ile de tanışırız İnşaAllah
Ben de almış olduğum birkaç kiloyla yeniden aranızdayım. Kaptanımızla konuştuk izin kiloma dönene kadar liste dışı olarak devam edeceğim. Allah hepimizin yardımcı olsun kolaylıkla sağlıkla hedef kilolarımıza ulaşmayı nasip etsin
Eline saglik canim ne guzel herkes spor yapsin diye ugrasiyorsunEvett bu hafta sporda tüm günlerimiz dolu olsun azıcık kapışma olsun sürekli aynı dereceler varSpor Spor Spor haydi bildirimleri bekliyorum etiketlemeyi unutmayalım
@Bonus @retro_hippo @selensu82 @Eliff Eylull @leydii18Kmsl Hnd @gizemlicadiii
Zipzip- @yet07 asysss @Hedef 55 kilo sonngulen @Mayamca Gulumse24 @donashippo @PAPATYAM @Orjinalisim @Visneli_Turtam sudem34 Felicio @sportie S safsular @Tesnim1989 Diyette @sudal @medusares @hasbeenandgone @Burcuelif26 @Lili 38 @Faunaaa
Cok güzelmişKizlar okadar guzeldiki karadeniz cok guzel yerler gordum bin sukur Rabbim e bir kac foto atayim dedim sizedeGunesin batisi hele muhtesemdi
Tamam canim sen burda oldugunda paylasirimTamam kaptanım ama ben dediğim zaman paylaş olur mu ? Yine mahrum kalmayam sabahtan hastane işlerim var çünkü
Gecmis olsun canimHayır yine bir vukaat akşam akşamufaklık koltuktan düştü halının az bir açık yeri var ya balkonda oda yere denk geldi alnı yumurta gibi şişti gittik acile yeni girdik eve 1 saat oldu.
Gunaydin canım eksin cok guzel tebrik edeirmKizlar günaydın ♥
Cuma 67,7 kg
Pazartesi 67,1
Fark 600 Gr
Haftasonu annemde olduğundan dolayi menü paylaşımı yapamadım. Bu hafta aktif olarak menü ve spor paylaşımı yapmaya başlayacağım.
Günaydın canım kolay gelsin ❤❤Günaydın güzel bol eksili haftalara diliyorum
Ben tarlaya kaçar
Gunaydin canım ❤Günaydın herkese mutlu haftalar ❤
Günaydın canim ❤Günaydınnlarr
Gunaydin abla eksin cok guzel tebrik ederim
Günaydın canim ❤Günaydın
Günaydın abla ❤❤Günaydın
Bodrumdan sevgiler ❤❤❤
Şimdi yürüyüşe çıkıyırum
Günaydın canim ❤günaydınnnnnnnnnnnnnn
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik edeirmGünaydın
Cuma 69.4
Bugün 68.2
Fark 1.2
Günaydın canim eksi ile baslaman cok guzel tebrik ederim ❤
Günaydın canim ❤Gunaydin kizlar haftamiz, hayirli, saglikli, sihhatti, sorunsuz mutlu gecsin insaAllah
64 800 dum demekki odemde varmis bu gercek aldigim kilo galiba enson giderkem 62 300 dum
Eksin cok guzel canim tebrik ederim canım ❤❤Cuma 68.8
Pazartesi 67.8
Fark - 1 kilo
Masallah cok guzelsin abla@Nidsalii Canım 30 dakika bölgesel 180 pEki Görüntüle 2679714
Günaydın canim haftaya eksi ile baslaman guzelgunaydin kizlar
tartimda sadece 100 gr vermisim morel sifir kacamak yapinca yansiyor oran artinca yansiyor ..cumaya kadar 73 u gorecegim ins
Günaydın canım arada baktirmak lazim iyi yapmissinHepinize günaydın ☀☀☀
Bugün kontrol olsun diye vitamin mineral vs baktırıyorum umarım güzel çıkar sonuçlarımsudem34 sende baktır canım
Reglin etkisi vardir canimKizlar regliliyim dün sabah 76.500 düm ama bu sabah 76.900 geldim hem kabizim hem regl ödem sanırım bu bitince gerçek kilomu görürüm diye düşünüyorum
Geçmiş olsun canım inşallah iyidir yavru.Hayır yine bir vukaat akşam akşamufaklık koltuktan düştü halının az bir açık yeri var ya balkonda oda yere denk geldi alnı yumurta gibi şişti gittik acile yeni girdik eve 1 saat oldu.
Su etkilemis olabilir canimKilom 64 sabitim yemek konusunda kaçamak yok diyebilirim ama suyu icemedim
Hafta sonu netim yoktu gelemedim
Ben devam ediyorum canım dün dolma yaptım kendime bulgurlu yaptım.mesela, halen makarna pirinç şehriye patates ve tatlı tuketmedim sadece bitter hurma
Su içmezsen olmuyor verilmiyor sen farkındasın limon falan katsan içineKilom 64 sabitim yemek konusunda kaçamak yok diyebilirim ama suyu icemedim
Hafta sonu netim yoktu gelemedim
Bugün telafi amaçlı devamlı su içiyorum, bebekten önce bebekten sonra diye hayat ikiye ayrılıyor benceSu etkilemis olabilir canim
Maalesef canım yemedim ama ekside görmedim haftaici bol su içiyorum iş yerinde evde aksatiyorumSu içmezsen olmuyor verilmiyor sen farkındasın limon falan katsan içine
Heyyyttt ve maşallah@Nidsalii Canım 30 dakika bölgesel 180 pEki Görüntüle 2679714
[/QUOTE]Süpersin
Çok güzel
Sağol cnm
Bravo ooo
Teşekkür ederim kızlarEline saglik canim
2 hafta deneme suremiz var canim bu konuda haklisin ama uyeleri listeye alirken daha cok dikkat ediyorum artik
Tabi ki herkes ayni oranda katilamaz paylasim yapamaz ama kurallara uymak gerekiyor
2 ay once uyeyi listeye aldim uye hesabi kapatip gitti ayni gun
Cumaya guzel eksi ile gelirsen listeye ekleriz canim
Ne guzel anlatmissin canim tesekkur ederim
Insallah kalacak yer sorunu olmadan atlatırsiniz bu sureci canim
Hosgeldin canim ❤
Eline saglik canim ne guzel herkes spor yapsin diye ugrasiyorsun
Cok güzelmiş
Tamam canim sen burda oldugunda paylasirim
Gecmis olsun canim
Gunaydin canım eksin cok guzel tebrik edeirm
Günaydın canım kolay gelsin ❤❤
Gunaydin canım ❤
Günaydın canim ❤
Gunaydin abla eksin cok guzel tebrik ederim
Günaydın canim ❤
Günaydın abla ❤❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik edeirm
Günaydın canim eksi ile baslaman cok guzel tebrik ederim ❤
Günaydın canim ❤
Odemleri atip yakinda eski kilona ulasirsin canim
Eksin cok guzel canim tebrik ederim canım ❤❤
Masallah cok guzelsin abla
Günaydın canim haftaya eksi ile baslaman guzel
Günaydın canım arada baktirmak lazim iyi yapmissin
Reglin etkisi vardir canim
canim sağol.ama şimdilik ertelemek zorunda yım.Hepinize günaydın ☀☀☀
Bugün kontrol olsun diye vitamin mineral vs baktırıyorum umarım güzel çıkar sonuçlarımsudem34 sende baktır canım
Canim sadece en yakın arkadaşım belli değil dedi....aynısın dedi.
82 den 74 e belli olur yani diyet yaptığın dönmene gerek yok kiicanim sağol.ama şimdilik ertelemek zorunda yım.
Diğer kızların hepsi tatilde hiç konuşmadıklarim çok zayıflamissin incelmissin çok belli oluyor diyet mi yaptın filan dediler
Dönüşler iyi yani
Bide kışın di ya kalın kalın boğazlı kazak giyiyorduk
Şimdi yaz bide
Evet dedim diyet yaptım
Spor yaptım sıkılaştım
Söyle etrafımda bir tur döndüm..
Yakin arkadasin kıskanıyor olabilir mi :)))canim sağol.ama şimdilik ertelemek zorunda yım.
Diğer kızların hepsi tatilde hiç konuşmadıklarim çok zayıflamissin incelmissin çok belli oluyor diyet mi yaptın filan dediler
Dönüşler iyi yani
Bide kışın di ya kalın kalın boğazlı kazak giyiyorduk
Şimdi yaz bide
Evet dedim diyet yaptım
Spor yaptım sıkılaştım
Söyle etrafımda bir tur döndüm..
Ben rapor aldım gitmedim okula gitmeyeceğim de ücretsizle devam edeceğimHala kahvaltı yapmadım acıktım da biraz
Okuldayim henüz
Maske çok bunaltti ya öksürük krizi geldi resmen icime solumaktan
yani bariz belli82 den 74 e belli olur yani diyet yaptığın dönmene gerek yok kii
Ben bile incelediğimi görüyorum aynada
akrep burcu vallaYakin arkadasin kıskanıyor olabilir mi :)))
Canim sınıf benim
Ooo kimleri görüyorum.hos geldinnnKizlar günaydın ♥
Cuma 67,7 kg
Pazartesi 67,1
Fark 600 Gr
Haftasonu annemde olduğundan dolayi menü paylaşımı yapamadım. Bu hafta aktif olarak menü ve spor paylaşımı yapmaya başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?