Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Diyet modum o kadar düştü ki toplayamadım günlerdir.

Nasıl yeniden istek heves gelicek bilmiyorum
Arada ufak tefek atıştırmalar yap canının istediğini bir lokma at ağzına. Diyetine devam et. Spora ağırlık ver onu yaptığın günler derim. Aniden tüm atıştırmalar kaçamaklar kalkınca zorlamak normal tabii ama kilo verdiğinde ki vücudunu ve kıyafetlerini hayal et. Hatta bir elbise yada pantolon koy başucuna. Bende işe yarıyor sanırım. Umarım çabuk sıyrılırsın bu moddan hızla devam edersin

Ben 5 gün olacak wc ye çıkamıyorum Gulumse24 abla kuru erik mi fayda ediyordu bugün gidip alayım diyorum
Bende pek fayda etmiyor canım ama en etkili gün kurusu diye biliyorum benim ilk zamanlar fayda etmişti bağışıklık kazanınca oda etmemeye başladı gün kurusu al bence

Evet öyle işte çıkamadığımız zaman yapmak için istiyoruz uygunda bişey olsun deyince mantıklı geliyo
Senin için en güzeli yürüyüş onada vaktin olmuyorsa koşu bandı al evde yürü eliptik seni çabuk yorar sıkılırsın sifirda alamazsan letgoya bak bonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…