Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

@sportie abla eve almak için eliptik mi kondüsyon bisikleti mi? Fiyat farkı var baya eliptik çok iyi biliyorum ama bisiklette iyi sonuç vericekse çok para vermeden alınmış olur
Eliptik bisiklet a101 geliyor bazen bula bilirsen uygun fiyata en son 350 falandı galiba tam hatırlamıyorum ama köşeye koyma için alma ben pek sevmedim

Kmsl Hnd canim cumadan bugüne hic gorunmemissin
Burdayım tatlım ya cuma günü eve birşey almak için gittim ne göreyim buzdolabımın buzluğu bozulmuş resmen herşey kurtlanmış evi kelebekler sinekler basmış acayip moralim bozuk dolap çalışmıyor herşeyi çöpe attım servis geldi anlamadı ne olduğunu yarın tekrar gelecekler
Annemdeyim zaten sabah tartılamadım ama diyete devam

Gecmis olsun canim yaa dolabın bozulmasi kotu olmus gecen sene yeni almamis miydin dolabi sanki oyle hatirliyorum
Kilo bildirmeyi unutmadım tabiki
Cuma 75.1
Pazartesi 76.0

Dün pazardı malum.. akşam yemeğini baya geç yedik.. ödem olduğunu düşünüyorum

Zipzip-
Odemdir canim cumaya eksilerini bekliyorum

Gecmis olsun canim yaa dolabın bozulmasi kotu olmus gecen sene yeni almamis miydin dolabi sanki oyle hatirliyorum

Odemdir canim cumaya eksilerini bekliyorum
Sağol canım evet yeni almıştım daha 1 sene oluyor neden böyle oldu anlamadım

Senin için en güzeli yürüyüş onada vaktin olmuyorsa koşu bandı al evde yürü eliptik seni çabuk yorar sıkılırsın sifirda alamazsan letgoya bak bonus

Ona yerim yok gülümse ya daha önce vardı verdim buraya taşınırken.

Yürüyüş bandı dize bileklere bele çok yük bindiriyo bisiklette mesela daha az yük biniyor.
Bakalım bi düşündük ama karar vermedik

Beyaz eşya şans meselesi bence şimdinin makineleri cabuk bozuluyor

Yok cnm o seni kıskanmış belli
Bugün biraz önce okuldan bir hocam bana geldi bir şey vermeye de sen ne olmuşsun böyle hicbir şey kalmamış diyor yani bunu diyen benden yaşca çok büyük bir erkek öğretmen

Evet 4 aylık küçüğüm ben de sınıf öğretmeniyim
Bu yıl çocuklarım 4. Sınıf

Ben de çok sevindim 1 Kilo 200 gram yani az değil...
Biraz duraklamıştım ama iyi oldu..
Bakalım Cumaya kaç olacağım

sudem34 demisti kuru erik fayda ediyor diye canim
evet hatta suyuda öğlen içtim şimdi yürüyüş e gidemedim ...wc bulamam dışarda diye...
yazin oluyormuş.
Geçen benimki de ayarı bir düştü bir kalktı dolap boşsa fişini çekin 2 günde belki düzelir.
Hava sıcak dolap sıcak içindeki bir şey donuyormus ....ama senin problem in o olmayabilir de ...
Sağol canım evet yeni almıştım daha 1 sene oluyor neden böyle oldu anlamadım
markası ne canım?
Çok üzüldüm
göz var izan var yani...
Ben 6 yildir bu kiloyu hiç görmedim o okulda da bu kiloda hiç olmadım yani...
Benimkiler de 3 oldu
Evet canım ya gerçekten şans ama üzüldüm yani havalar da sıcak
Kac aydır eve uğramamistin.?

... şans ya....bizim de bir arkadaşin evi küflenmis komple üst kat akmış yazık...

Eliptikte aynı o zaman kondisyon bisiklet alacaksin

Tamam canim olur tabi ki
Hayirli olsun okul doneminiz de gidecek misin bundan sonra hergun okula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…