- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
kız kefirin icine çilek kavun armut muz ne istiyosan at karıştır cok guzel oluyo bende sevmiyorumKefir icemem ki
Ama aksam kardeşimi beklemicem artik erken yemek yiyeceğim
Eliptik bisiklet a101 geliyor bazen bula bilirsen uygun fiyata en son 350 falandı galiba tam hatırlamıyorum ama köşeye koyma için alma ben pek sevmedim@sportie abla eve almak için eliptik mi kondüsyon bisikleti mi? Fiyat farkı var baya eliptik çok iyi biliyorum ama bisiklette iyi sonuç vericekse çok para vermeden alınmış olur
Burdayım tatlım ya cuma günü eve birşey almak için gittim ne göreyim buzdolabımın buzluğu bozulmuş resmen herşey kurtlanmış evi kelebekler sinekler basmış acayip moralim bozuk dolap çalışmıyor herşeyi çöpe attım servis geldi anlamadı ne olduğunu yarın tekrar geleceklerKmsl Hnd canim cumadan bugüne hic gorunmemissin
Gecmis olsun canim yaa dolabın bozulmasi kotu olmus gecen sene yeni almamis miydin dolabi sanki oyle hatirliyorumBurdayım tatlım ya cuma günü eve birşey almak için gittim ne göreyim buzdolabımın buzluğu bozulmuş resmen herşey kurtlanmış evi kelebekler sinekler basmış acayip moralim bozuk dolap çalışmıyor herşeyi çöpe attım servis geldi anlamadı ne olduğunu yarın tekrar gelecekler
Annemdeyim zaten sabah tartılamadım ama diyete devam
Odemdir canim cumaya eksilerini bekliyorumKilo bildirmeyi unutmadım tabiki
Cuma 75.1
Pazartesi 76.0
Dün pazardı malum.. akşam yemeğini baya geç yedik.. ödem olduğunu düşünüyorum
Zipzip-
Sağol canım evet yeni almıştım daha 1 sene oluyor neden böyle oldu anlamadımGecmis olsun canim yaa dolabın bozulmasi kotu olmus gecen sene yeni almamis miydin dolabi sanki oyle hatirliyorum
Odemdir canim cumaya eksilerini bekliyorum
Senin için en güzeli yürüyüş onada vaktin olmuyorsa koşu bandı al evde yürü eliptik seni çabuk yorar sıkılırsın sifirda alamazsan letgoya bak bonus
Bende de wc sorunu var burada açlık otundan bahsetmişlerdi sanirim ismi yanlis olmasın faydası olduğunu soylemislerdiBen 5 gün olacak wc ye çıkamıyorumGulumse24 abla kuru erik mi fayda ediyordu bugün gidip alayım diyorum
Maşallah sana organik yaşam ne güzelTarladan geldim ama çok yoruldum
6bucuktan 12ye kadar incir topladik
Beyaz eşya şans meselesi bence şimdinin makineleri cabuk bozuluyorBurdayım tatlım ya cuma günü eve birşey almak için gittim ne göreyim buzdolabımın buzluğu bozulmuş resmen herşey kurtlanmış evi kelebekler sinekler basmış acayip moralim bozuk dolap çalışmıyor herşeyi çöpe attım servis geldi anlamadı ne olduğunu yarın tekrar gelecekler
yani bariz belli
akrep burcu valla
Kıskanç olduğunu söyler ama beni de kıskanmaz herhalde
Tatilde kilo aldığımi geri verdigimi spor yaptığımi filan biliyordu.
Ama 5.5 aydır hiç görüşmedik şaşırmadı yani
Bende üzüldüm biraz aynısın diyince
Canim sınıf benim
Iyi yapmışsın senin ufaklık 4 aylık demi
Ben de çok sevindim 1 Kilo 200 gram yani az değil...Pazartesiye güzel eksi dikkat edilirse cumaya daha güzel olur
Çok güzel eksi tebrik ederim
Haftasonundan sonra yine de eksi olmak gayet iyi cuma daha güzel sonuç olacaktır
Çok güzel maşallah
Kemikler mi çıkmış
Tabi yansır Ama çabucak da gider hiç moralini bozma
Kesinlikle öyle olacak hatta çok iyi bir Atak bekliyorum ben senden abla
Ah o kaçamaklargider gider cumaya fazlasıyla
Tebriklerr
KırıkkaleNeden kız yollarim herkese de sen nerdesin
Evet canım ya gerçekten şans ama üzüldüm yani havalar da sıcakBeyaz eşya şans meselesi bence şimdinin makineleri cabuk bozuluyor
Kardeşim yapti orda askerliğini biliyomKırıkkaleora nere dicen
evet hatta suyuda öğlen içtim şimdi yürüyüş e gidemedim ...wc bulamam dışarda diye...sudem34 demisti kuru erik fayda ediyor diye canim
yazin oluyormuş.Burdayım tatlım ya cuma günü eve birşey almak için gittim ne göreyim buzdolabımın buzluğu bozulmuş resmen herşey kurtlanmış evi kelebekler sinekler basmış acayip moralim bozuk dolap çalışmıyor herşeyi çöpe attım servis geldi anlamadı ne olduğunu yarın tekrar gelecekler
markası ne canım?Sağol canım evet yeni almıştım daha 1 sene oluyor neden böyle oldu anlamadım
göz var izan var yani...Yok cnm o seni kıskanmış belli
Bugün biraz önce okuldan bir hocam bana geldi bir şey vermeye de sen ne olmuşsun böyle hicbir şey kalmamış diyor yani bunu diyen benden yaşca çok büyük bir erkek öğretmen
Evet 4 aylık küçüğüm ben de sınıf öğretmeniyim
Bu yıl çocuklarım 4. Sınıf
Kac aydır eve uğramamistin.?Evet canım ya gerçekten şans ama üzüldüm yani havalar da sıcak
Eliptikte aynı o zaman kondisyon bisiklet alacaksinOna yerim yok gülümse ya daha önce vardı verdim buraya taşınırken.
Yürüyüş bandı dize bileklere bele çok yük bindiriyo bisiklette mesela daha az yük biniyor.
Bakalım bi düşündük ama karar vermedik
Tamam canim olur tabi kiZipzip- canım bugün bildirim yapamadım.
Yarın yapsam olur mu?
Heyecanlı bir gündü.
Sanki okula ilk baslayan çocuklar gibiydim
Erkenden kalktım sacimi iki tür düzleştirdim.
Filan
Sonra 5.5 aydan sonra insan içine çıkmak tuhaf geldi.
Kendimi sudan çıkmış balık gibi hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?