Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

slm kızlar öncelikle bende menümü yazayım

sabah kahvaltı bir dilim peynirli ekmek(labne peyniri), çay , bal , domates salatalık, zeytin
öğlen taze fasulye bir bardak ayran
akşam çorba, pilav, fırında köfteli patates salata

Hoşgeldin canım. Sen emziriyosun tabi sıkı bir rejim yapamaman normal. Yalnız akşam yemeği çok full olmuş bitanem. Pilav fazlalık olmuş. Çorba , fırında köfteli patates ve salata sana baya bi yeterdi. Patates ve pilav aynı öğünde olmasa iyi olurdu. Ve meyvelerin nerede. Yazmıyormusun yoksa meyve tüketmiyormusun. cokacimcoook

unutmuşum canımn armut yedim 2 tane 4 -5 adette üzüm yedim gün içerisinde :)

birazdan kendi evime gideceğim abim marmarise gidiyor geçerken bırakacak dönüştede alacak eşim 12,30 da gelecek eve vardiyası o şekilde bu hafta o yüzden bende o gelmeye yakın gidiyorum hepinizi öpüyorum görüşürüz

iyi geceler kızlar pazar günleri kimsecikler olmuyor gerçekten
bugünkü yediklerim
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
1 domates
1/2 salatalık
ara
1 büyük erik
öğle
1 tabak taze fasulye yemeği
1 tabak yoğurt
ara
1 salkım üzüm
akşam
3 adet ızagara köfte
1 kase yoğurt
1 tabak salata
bugün spor yapamadım ama akşam dayanamayıp tartıldım 66.2 geldim ( inşallah sabaha gider çok endişelendim..hepinizi çok özledim bugün kimseler olmayınca iyi geceler kızlar yarın görüşürüz..yarın yine kursum var gerçi ve gitmeden önce de yapmam gereken ödevlerim biraz yopun geçecek gibi ( neyse hepinizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan

günaydınlar 6. takımın çıtırları . haftasonunu kaçamaksız atlattım yine aferin bana hemen yediklerimide yazayım.

cumartesi

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık

öğlen
2 avuç beyaz leblebi
1 kutu süt

ara
1 adet şeftali

akşam
4 adet mangalda köfte
2 adet mangalda kanat
1 adet domates

pazar

sabah
çok az sucuklu yumurta
kk kadr beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık

öğlen
1 adet şeftali
1 adet armut

akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
2 yemek kaşığı patlıcan yemeği
salata
yoğurt

cumartesi öğleden sonra denize ve pikniğe gittik . onun için akşam öğünümün yanında yoğurt yok . cumartesi akşamda geç dönünce arkadaşlarda kaldık . sabah en zararsız sucuklu yumurta vardı ondan biraz yedim ama yumurta ağırlıklı yedim ...

günaydın 6.takım fıstıkları...yepyeni bi gün yepyeni bi hafta hepimiz için çok güzel geçer inş.

benim haftasonum suda geçti,havuz,hamam keyfi yaptık,valla süperdi çok iyi geldi,4-5 saat sudan çıkmadık,buhar banyosu,kesede yaptırdık,kendimi yenilenmiş gibi hissediyorum...bayanssulusmile

haftasonu menümüde vereyim unutmadan

cumartesi

kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri,domates,salatalık,aysberk

öğle
et döner
salata,yoğurt

ara
2 nektari

akşam
1 tabak türlü (patlıcan,fasulye,tavuk)
salata,yoğurt

3 litre su,2 şişe maden suyu
1 saat tempolu yürüyüş

pazar

kahvaltı
2 yumurta,domates,peynir,biber ve zeytin ile omlet
salatalık,domates

öğle
1 tabak taze fasulye
salatalık,domates,maydonoz
yoğurt

akşam,
1 avuç leblebi,4-5 ad fıstık

3 litre su
2 saat kadar havuzda yüzmeye çalışma,(hala kollarım bacaklarım ağrıyo)

bu arada kızlar bugün annem ameliyat olucak bi akslik çıkmazsa,mide fıtığından,dualarınızı esirmeyin olurmu:Saruboceq:

bende bugünden itibaren menü vermeye başlayacagım bu sekilde insan daha bi disiplinli ve sorumluluk sahibi oluyor.bu arada aylardır ihmal ettiğim yürüyüşlerime başlamıştım haftasonuda yürüdüm ve ardından mekik çektim inşallah bu spor olayını istikrarlı bi şekilde devam ettirebilirim.insan müthiş huzurlu oluyor kendine karşı zemuszemus

Günaydın kızlar,

herkes iyidir inşallah, ben bi geçmişi okuyup geleyim..

günaydın kızlar opuyorumnanaktan

herkese merhaba hepimiz için çok güzel bir hafta olmasını diliyorum kızlarrr opuyorumnanaktan

günaydın fıstıklaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
geçmiş olsun kirazcım Allah yardımcısı olsun annenin dualarımız sizinle tabi :Saruboceq:

kirazcım annene çok geçmiş olsun Allah c.c. acil şifalar versin tatlımmm olumunekankayizsmile

amin kızlar...riskli bi ameliyat değilmiş ama yinede bıçak altına yatacak olması,narkoz alması ister istemez endişelendiriyo,sabah hastaneye giderken gözleri dolu doluydu,büyük bi aihtimal akşam 6 gibi olucak ameliyatı,hayırlısı ile bi atlatsaydık:Saruboceq:

buraya menü yazmak gerçekten frenliyo insanı narincim,sorumluluk hissediyosun,spora başlamanda çok güzel canım,emeğinin karşılığını mutlaka alıcaksın eminim:lepi:

evet narinciğiöm ben menülerimi buraya yazdıkça ne kadar yediğimi görüyorum ve kaçamak yapmıyorum ....

bende kendime küçük bir defter edindim kızlar oraya ne yedim ne yaptım not tutacagım burayada ertesi günü rapor vereceğim.böylelikle sizinde dediğiniz gibi kaçamak yapma riski daha aza iner inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…