slm kızlar öncelikle bende menümü yazayım
sabah kahvaltı bir dilim peynirli ekmek(labne peyniri), çay , bal , domates salatalık, zeytin
öğlen taze fasulye bir bardak ayran
akşam çorba, pilav, fırında köfteli patates salata
Hoşgeldin canım. Sen emziriyosun tabi sıkı bir rejim yapamaman normal. Yalnız akşam yemeği çok full olmuş bitanem. Pilav fazlalık olmuş. Çorba , fırında köfteli patates ve salata sana baya bi yeterdi. Patates ve pilav aynı öğünde olmasa iyi olurdu. Ve meyvelerin nerede. Yazmıyormusun yoksa meyve tüketmiyormusun. cokacimcoook
bu arada kızlar bugün annem ameliyat olucak bi akslik çıkmazsa,mide fıtığından,dualarınızı esirmeyin olurmu:Saruboceq:
bu arada kızlar bugün annem ameliyat olucak bi akslik çıkmazsa,mide fıtığından,dualarınızı esirmeyin olurmu:Saruboceq:
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
herkese merhaba hepimiz için çok güzel bir hafta olmasını diliyorum kızlarrr opuyorumnanaktan
geçmiş olsun kirazcım Allah yardımcısı olsun annenin dualarımız sizinle tabi :Saruboceq:
kirazcım annene çok geçmiş olsun Allah c.c. acil şifalar versin tatlımmm olumunekankayizsmile
bende bugünden itibaren menü vermeye başlayacagım bu sekilde insan daha bi disiplinli ve sorumluluk sahibi oluyor.bu arada aylardır ihmal ettiğim yürüyüşlerime başlamıştım haftasonuda yürüdüm ve ardından mekik çektim inşallah bu spor olayını istikrarlı bi şekilde devam ettirebilirim.insan müthiş huzurlu oluyor kendine karşı zemuszemus
bende bugünden itibaren menü vermeye başlayacagım bu sekilde insan daha bi disiplinli ve sorumluluk sahibi oluyor.bu arada aylardır ihmal ettiğim yürüyüşlerime başlamıştım haftasonuda yürüdüm ve ardından mekik çektim inşallah bu spor olayını istikrarlı bi şekilde devam ettirebilirim.insan müthiş huzurlu oluyor kendine karşı zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?