• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kız zeynoyu gördüm orda onu alayim getireyim dedim baktim sudal zaten tartışıyor birilerine sonra kardesim ordaymis hepimiz yedik Elhan abla bilimsel aciklamalariyla kaldi dünya çok küçük bende konu acicam yakinda :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Tatlım dün gece de bekaretle ilgili bir konunun içinde buldum kendimi. Zeynoya gitmeyelim falan derken oralara. :olamaz:Meraktan okuyorsun sonra bir şey soylemen gerekiyor ister istemez...
Filizcim kızlık zari vardı yoktu derken sabah bir baktım konuya sagimdaki solumdaki üyeler gitmiş mahpusa. o_O o_O
Kırmadan, incitmeden, küçümsemeden konuşmak bu kadar zor mu...
Bana da hakaret etti -birçok kişiye etti de-konu sahibi ... gülümsedim geçtim şikayet dahi etmedim. Bugün kendisi yok...
Ne demiş mizahsever atalarımız " işi bilicen işe gitmicen" :KK73:
Bunları yazdıktan birkaç saat sonra ceza aliyormuşum :halay::halay:

Elhan hanım merak ettim nerde ne yazdınız. ? Ben göremedim. Kaçırdım sanırım. :63: :eek: :110:
Link paylaşmak yasak olduğu için direkt veremiyorum yoksa nokta atışı yapardım canım. o_O Orijinalcim yeni evli bir kızımızın cinsellikle ilgili bir sıkıntısı vardı. :KK23:Bizim grupta değildi o yüzden göremedin.

Kizlar gunaydinnn ♥

Dünkü menümü paylaşmak istiyorum ama nereye yazacağımı unutmuşum ☹ yardımcı olur musunuz?
Anam canım yavrum hayrişim gelmiş...:KK68:
Valla ismini seviyorum şu an...:KK74:
Bana kırgınsin biliyorum . :oops:
Ben uzaktan da hayranım sana. Her zaman dualarimdasin.

Back
X