• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya hayırda bu bdv konularinda her selam veren banlaniyirda vay yan bakyin vay guldun vay inandin inanmadindan ötürü hangi akla hizmet konu aciloyor yada acilan konuya yorum yapiliyor. Yada sistem banlayacak neden ilk basta hic bulasmayin demiyor🤣🤣 sena zeyno falan neden banlandilar onu bile bilmiyormuslar baksana🤣 hatta okurken aceba ban yermiyim diye dusunmedim degil birileri okudugumu goruyorsa didim🤣🤣🤣
+18 konusu konu sahibiyle dalga geçtiler diye banlandilar 3 harfliler gibi konular yasakmış bende konuştuğum için ban yemistim demek çoğu kişiyi korkutmuşum ihbar etmişler beni :KK70::KK70:

Kuzum sen üç harflileri unutmazsin Filiz de gecenki mevzu şeyini travma yaratmasa bari...:işsiz:
Benim siftahim olmadı ban konusunda olursa da şöyle aklı başında bir konudan yiyim yani...:KK76:
Gecenki konunuza baktim igrencccc bende bile travma kalmis olabilir😬

37 imiş en düşük olması gereken yanlış satıra bakmışım referans yaşa göre değişiyordur bence de benim ki düşük tabiki ☹ Dr kapsamlı gideceğim dahiliyede Behçet hastalığı için de baktırın büyük ihtimal alerji olabilir emin olalım dediler kbb ye de gideceğim haftaya erteledim Demir ilacına başladım hastane işleri beni çok yoruyor maalesef
rüyamda gıdım çıkmıştı Demir’e başladım diye bilinçaltıma bak 😂😂😂 umarım kötü etki etmez bu ilaçlar kg vermeme
Kiz gididan bende de var.
Eşim Süleyman Demirel gıdıklı der.
Ama dert etme inceldi gıdık son ölçümde 1 cm boynum küçülmüş.15-20 gün önceki ölçüm arası.
Tatlım sağlığını ihmal etme ama kafaya da takma.
Zaten orantılı besleniyorsun.
Kalori ve dengeli beslenme önceliğin.
Verdiğin kilo yağdan.
Ve sporu n var.
Demir eksikliği kadın ve çocuklar da çok sık olan bir durum.

37 imiş en düşük olması gereken yanlış satıra bakmışım referans yaşa göre değişiyordur bence de benim ki düşük tabiki ☹ Dr kapsamlı gideceğim dahiliyede Behçet hastalığı için de baktırın büyük ihtimal alerji olabilir emin olalım dediler kbb ye de gideceğim haftaya erteledim Demir ilacına başladım hastane işleri beni çok yoruyor maalesef
rüyamda gıdım çıkmıştı Demir’e başladım diye bilinçaltıma bak 😂😂😂 umarım kötü etki etmez bu ilaçlar kg vermeme
Ne icin gittinn canim ben suan 4 tane ekgida takviyesi aliyorum burini adam akkilli baslamadim ama arada aklima geldikce aliyorum. Karamurver ve spirulena da almak isteyyom birde omega du bakalim🤣🤣

Aslinda bir konu acmak istiyorum ama neme lazim basima bela olur diye vazgeciuorum🤣🤣
Ben cocuklugumdan beri toprak kokusuna dayanamam hatta evde kil bulunduruuorum donem donem şahlaniyor bu can istemesi nasil kurtulurum bilmiyorum🤷‍♀️
canım toprak yeme isteği vücuttaki bir eksiklikten kaynaklı diye biliyorum annemde hamileyken yermiş bir dr görün tahlillerini yaptır istersen

Back
X