• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım toprak yeme isteği vücuttaki bir eksiklikten kaynaklı diye biliyorum annemde hamileyken yermiş bir dr görün tahlillerini yaptır istersen
Bir ayagim doktorda zaten canim kontrollerim biteli cok olmadi. Demir eksikligim var birazda d vitamini digerleri normaldi

Aslinda bir konu acmak istiyorum ama neme lazim basima bela olur diye vazgeciuorum🤣🤣
Ben cocuklugumdan beri toprak kokusuna dayanamam hatta evde kil bulunduruuorum donem donem şahlaniyor bu can istemesi nasil kurtulurum bilmiyorum🤷‍♀️
Demir eksikliginin sebep oldugunu soylerler bu konu icin ama cok eminde degilim
Bende kucukken cok fazla toprak yerdim bazen toprak kokusu duyunca yine istiyorum ama yemiyorum :))

canım toprak yeme isteği vücuttaki bir eksiklikten kaynaklı diye biliyorum annemde hamileyken yermiş bir dr görün tahlillerini yaptır istersen
Hatta bir animi anlatayim birgun pazardayim patates alıyorum ve uzerindeki topraklar beni benden aldi dayanamadim gostermeden agzima aticam guya adam demesinmi abla bu taraftaki patateslerdeki toprak daha iyi diye🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Demir eksikliginin sebep oldugunu soylerler bu konu icin ama cok eminde degilim
Bende kucukken cok fazla toprak yerdim bazen toprak kokusu duyunca yine istiyorum ama yemiyorum :))
Donem donem cosuyor suan yine atakta galiba kil yiyorum bazen gidiyor istek ama arada ugruyor

Hatta bir animi anlatayim birgun pazardayim patates alıyorum ve uzerindeki topraklar beni benden aldi dayanamadim gostermeden agzima aticam guya adam demesinmi abla bu taraftaki patateslerdeki toprak daha iyi diye🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
demek pazarcı da bu konuda deneyimliymiş 😊

Back
X