Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:lepi::lepi:nevracım kahvaltını arada yumurtalı yapmayıda dene değişiklik olur canım..ben bazen domates,peynir,yumurta zeyin le omlet yapıyorum,yanınada yeşillik,çokta tok tutuyoa.s[/B]

[[/I][/B]

canım doğru söylüyosun benim kahvaltılar hep standart bazen değiştirmem lazım ama alışınca da nerdeyse gözüm kapalı aynı şeylere gidiyor elim.. yumurtayı da ekleyecem ama tavsiyen için sağol canım...olumunekankayizsmile

canım ben de yıllardır uğraşıyorum , Allah kolaylık versin üzme kendini..tedavi dedilerse vakit geçirmeden başla ve sakın ama sakın stres yapma .. Allah büyük inancını kaybetme sakın canım...olumunekankayizsmile

nazcım ellerine kollarına sağlık canım.. 1liğimiz de süper süperrr acayip motiveyim ya....zemuszemuszemuszemuszemuszemus

aebencim özledik seni...hayırlısı ile git gel bol bol yazışalım ...kendine dikkat et canım...
Şeniz
nihayet haftalar sonra 1.lik tekrar bizim:lepi:...hepinizi ayrı ayrı kutluyorum fıstıklar..vereliniortakalkisalkisalkis.aynen devammm
hihoyyythihoyyyt

anammm ben de 13.yüm kıssslarrr valla ilk 101 girip sonra da gözümü ilk üçe diktim haberiniz ola savulun leynnnn :teytey::teytey::teytey:

bu arada kızlar bugün annem ameliyat olucak bi akslik çıkmazsa,mide fıtığından,dualarınızı esirmeyin olurmu:Saruboceq:
kirazcığım dularım annenle canım, inşllah kolaylıkla atlatırsınız bu süreci. Şimdiden geçmiş olsun ve Allah şifa versin canım...:Saruboceq:

gelelim benim haftasonuna kızlar,
haftasonu iki günde misafir vardı, yemekli-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
tahmin edeceğiniz gibi tuş olmuş haldeyim...lülülülülülü

ben ise hiç bozmadım- canım çekti- ama yemedim verecem ya bu kiloları inat değil mi verecem artık bıktım çünkü dedim ve normal yedim..

cts
2 tam buğday ekmeğe beyaz peynirli tost, söğüş,çay
4 köfte, ayran söğüş salatalık
1 elma
barbunya zeytinyağlı, salata, yoğurt
2 şeftali
pazar
kahvaltı aynı
1 parça biftek,salata,ayran
türlü (patates ve havuç vs. yok), yoğurt,salata
1 şeftali 1 armut

işte bööle...:teytey:

teşekkür ederim nevroşumopuyorumnanaktan

haftasonu misafire rağmen bozmadığın içinde kocaman alkış sana canım,alkisalkisalkisalkisalkisalkiskararlılık böle bişi işte,yolumuzdan bu sefer hiçbişi döndüremicek bizi dimi canım benimyerimseniben

aynen canım... yolumuzdan hiçbirşey döndüremiyecek...kaydirigubbakcemile5
bu arada ben 1.liğe yazacakken 101 .liğe yazmışım.. hedefim ilk sıralar ha....kaydirigubbakcemile3

bu arada biz 10 günlük mü ne bir hedef daha verdiydik dimi kirazcım, nazcım?
kıslar bunu da unutmayalım, hedefimiz var, motivasyonumuzu bozmayalım.
bakın sebze meyvenin en bol olduğu dönemdeyiz, çok sanslıyız şu an, bunu avantaja çevirmemiz lazım....vereliniortak

evet nevracım hedeflerimiz var kısa dönem hedefleri koyup bunlara ulaşmaya çalışmak daha motive edici oluyor mesala bayramda şu kadar yada bu ay sonunda bukadar kilo olucam gibi inşallah Rabbim hepimizi saglıklı bir şekilde hedef kilolarımıza ulaştırır bende artık şu 7 lerden kurtulup 6 lı rakamlara ulaşmka istiyorummm boshayallersmile

inşallah narincim inşallah... evet ufak ufak hedef koyup ona konsantre olmak daha kolay.. insanın göünde büyümüyor..
sen 7 lerden ben de 8 lerden kurtulacaz kısa dönemde inşallah canım...

kızlar az önce alışverişe gitmiştim yoğurt meyve falan almak için,peynirde aldım,pınarın üçgen lıght peyniri,yağ oranına baktım %1,5 ,daha öncede diyet yaparken bundan yiyodum ben ama yağ oranına bakmak hiç aklıma gelmemişti ..montiye uygun diye düşündüm ne dersiniz

amiiiin canım:Saruboceq:

Kızlar iyi haftalar. Hepiniz iyisiniz inşallah. Kirazım annene Allah acil şifalar versin inşallah. Ameliyatı başarılı geçer dilerim. Dualarımız sizinle. :Saruboceq: a.s.

Canım sanki diğerlerinde yani normal beyaz peynirlerde yağ yok mu. Çok makul yağ oranı. Ben de ondan tüketiyorum. Afiyetle ye bence. :lepi: Ben bir de pınarın light yoğurdundan alıyorum. Ama 200 gr lık olanından. Öğle ve akşam ondan yiyiyorum. Bir açışta bitiyor. Sulanmıyor ve ekşimiyor iyi oluyor. Ve gayet light. 100 kalori. :lepi:

canım aknaz yiyorum ya ben aebenim demişti, kutusunu attığım için bakamadım ama hatırladığım %2.5 civarı olduğu idi yağ oranı.. dolayısı ile eğer senin baktığın 100 gr da %1.5 ise benim mantığımla olabilir ... hatta ben de yerim.. yeni bir peynirimiz daha oldu diyerek ama montiyi daha uzun süredir yapanlardan da görüş alalım, aebenim de yok ki ...CADIARZU

çok garip ama bizim burdaki bimlerdeki aknaz peynirin yağ oranı 9,5 bende ondan almıyorum artık . 2,1 olandan bulamıyorum çünkü

nazzoo müthiş kilo vermişsin tatlım nekadar sürede verdin 30 kiloyu ve nezamandır spor yapıyorsun tatlımmm bende yeni başladım yürüyüşe nezaman sonuçlarını görürüm diye çok merak ediyorum zemuszemus

çok garip ama bizim burdaki bimlerdeki aknaz peynirin yağ oranı 9,5 bende ondan almıyorum artık . 2,1 olandan bulamıyorum çünkü
nazcım canım aknazın bi normal bide lightı var. ben lightını diyorum. normal olanı mı acaba senin dediğin?

hayır hanım bende lıght olandan bahsediyorum . bizim burda kaçtane bime baktıysam yağ oranı 9,5 yazıyor canım

anaaam ya aebenim dediydi ben mi yanlış anladım acaba ya sanki bir mesajı da vardı bunla ilgili, bende normal peynirden buna geçtim bir karışıklık mı var acaba anlamadım şimdi nazcım? bime ilk yolum düştüğünde pakete bakacam evdeki paketi atalı çok oldu çünkü.. bak içime kurt düştü şimdi...bilmiyorumkismile

yağ oranı 2,1 olanda var canım ben sadece 1 defa ona denk geldim aldım ama daha sonra baktımlarımdan hepsinin yağ oranı 9,5 tu canım hatta nuronun başınada böyle bişey gelmişti

Ben bu arada menümyü de yazayım bugünkü
2 tam buğday ekmeğe peynirli ost, söğüş,çay
tavuk sote, ayran,salata
1 elma yerim belki
fasulye yemeği, yoğurt,salata
2 şeftali

yağ oranı 2,1 olanda var canım ben sadece 1 defa ona denk geldim aldım ama daha sonra baktımlarımdan hepsinin yağ oranı 9,5 tu canım hatta nuronun başınada böyle bişey gelmişti
ha anladım canım.. ben ilk etapta bakıyodum %2 küsür yazıyodu herhalde bu 2.1 dediğin, sonra her alışta arkasına bakmıyorum aynı paketin. Belki değişiklik oluyodur ama ilk market ziyaretimde detaylıca inceleyip haber veririm sengözlerimebaksanab

Canım ben 100 kilo ile doğuma girmiştim geçen sene kasım ayında. :CüvCüv: Ben çizelgeme hayatımda gördüğüm en yüksek kiloyu yazdım. Yani doğuma giriş kilomu.

Doğumdan çıkıp 10 gün geçince 90 kiloya inmiştim. Bebekti , suydu , ödemdi derken.

Sonra yaşadığım sağlık problemlerinden dolayı rejim de yapamadım spor da yapamadım. Kendiliğinden gittiği kadar ekstra bişi yapmadan 28.05.2010 tarihine kadar 83.5 kiloya indim.

28.05.2010 benim diyete ve spora tam anlamıyla başladığım tarihtir. O tarihten bu tarihe kadar 14 kiloyu geçkin zayıfladım. 9 haftada yani 63 günde vermişim. 2 ay de işte ona.

Bu süre zarfında sporumu 1 gün hariç hiç aksatmadım. Son 1 haftadır yürüyüşün yanına pilates de aldım. Bir gün yürüyorum bir gün pilates. Yani bir gün yağ yakıp bir gün sıkılaşmak amacım.

Bütün rejimim boyunca hiç kaçamak yapmadım. Gün boyu aldığım kalorinin 1200 ü geçmemesini sağladım. Ve çok çok çok su içtim.

Bu şekilde bitanem. İnşallah sen de çok yakın zamanda sonuçları görürsün ve sağlıkla istediğin kiloya inersin. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…