- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
:lepi::lepi:nevracım kahvaltını arada yumurtalı yapmayıda dene değişiklik olur canım..ben bazen domates,peynir,yumurta zeyin le omlet yapıyorum,yanınada yeşillik,çokta tok tutuyoa.s[/B]
[[/I][/B]
canım doğru söylüyosun benim kahvaltılar hep standart bazen değiştirmem lazım ama alışınca da nerdeyse gözüm kapalı aynı şeylere gidiyor elim.. yumurtayı da ekleyecem ama tavsiyen için sağol canım...olumunekankayizsmile
canım ben de yıllardır uğraşıyorum , Allah kolaylık versin üzme kendini..tedavi dedilerse vakit geçirmeden başla ve sakın ama sakın stres yapma .. Allah büyük inancını kaybetme sakın canım...olumunekankayizsmilemerhaba arkadaşlar.bu hafta çok kötüydü:))bebek düşündüğümüz için doktora gittik ve bebek sahibi olamayacağımızı öğrendik...tüp bebek yapın dedi doktor...bakalım Allah yardımcımız olsun ne yapacağımızı bilmiyoruz.bu nedenle buraya da giremedim.
bu arada hedef kiloma da ulaştım tabi bu üzüntüden oldu ama(65.4 /64.8 olmuşum.
nazcım hedefe de ulaşmışım ben artık mezun olabilirim değil mi?tabi fırsat buldukça yazarım yine.benim için dua edin sizde..
** 6.TAKIM 167.ETAP **
Naz ( 59,5 / 58,9 / 0,6 / 1,01 % )
eddoras ( 69,0 geri dönmek üzere ayrıldı
eylulums ( 65,5 / 64,8 / 0,7 / 1,07 % ) mezun olmak istiyor.
kirazz_z ( 72,8 / 72,1 / 0,7 / 0,96 % )
yumukum ( 83,0 geri dönmek üzere ayrıldı
nazzoo ( 70,7 / 69,3 / 1,4 / 1,98 % )
nevra73 ( 82,0 / 81,0 / 1,0 / 1,22 % )
KHENA ( 71,8 geri dönmek üzere ayrıldı
özgekrd ( 91,5 / 90,2 / 1,3 / 1,42 % )
blackandwhite ( 66,4 / 64,8 / 1,6 / 2,41 % ) yeni üye
6.TAKIM TOPLAM KİLO( 508,4 / 501,1 / 7,3 / 1,44 % )
kiraz listemizin son hali canım . rica etsem kontrol edebilirmisin
nazcım ellerine kollarına sağlık canım.. 1liğimiz de süper süperrr acayip motiveyim ya....zemuszemuszemuszemuszemuszemus
aebencim özledik seni...hayırlısı ile git gel bol bol yazışalım ...kendine dikkat et canım...hayırlı cumalar fıstıklar ........
dün geldik ...yarında tekrar memlekete gidiyoruz 1 haftalıgına hayırlısıyla . ramazan dolasıyla hepsi üst üste geldi...
sizlerde ne var ne yok ... listeye baktım bu hafta süpersiniz 1.lik inşallah ...
nazlım şirket kapanıyormu hayallah . hayırlısı olsun diyceksin artık her şeyde bir hayır vardır mutlaka ....
Şeniz
hihoyyythihoyyytnihayet haftalar sonra 1.lik tekrar bizim:lepi:...hepinizi ayrı ayrı kutluyorum fıstıklar..vereliniortakalkisalkisalkis.aynen devammm
anammm ben de 13.yüm kıssslarrr valla ilk 101 girip sonra da gözümü ilk üçe diktim haberiniz ola savulun leynnnn :teytey::teytey::teytey:http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=14440176&postcount=26
kızlar derece listesi temmuz ayı sonuyla hazır,üst sıralarda 6.takım çıtırlarını görmek çok güzel,tebrik ediyorum hepinizi:lepi::lepi:
bu arada bende 31 temmuz 2009 da girmişim takıma vayyy bee bugün tam 1 sene olmuş,aradaki fark 3,1 gr,inş.bu rakam ağustos sonunda çok daha güzel olucaka.s
kirazcığım dularım annenle canım, inşllah kolaylıkla atlatırsınız bu süreci. Şimdiden geçmiş olsun ve Allah şifa versin canım...:Saruboceq:bu arada kızlar bugün annem ameliyat olucak bi akslik çıkmazsa,mide fıtığından,dualarınızı esirmeyin olurmu:Saruboceq:
gelelim benim haftasonuna kızlar,
haftasonu iki günde misafir vardı, yemekli-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
tahmin edeceğiniz gibi tuş olmuş haldeyim...lülülülülülü
ben ise hiç bozmadım- canım çekti- ama yemedim verecem ya bu kiloları inat değil mi verecem artık bıktım çünkü dedim ve normal yedim..
cts
2 tam buğday ekmeğe beyaz peynirli tost, söğüş,çay
4 köfte, ayran söğüş salatalık
1 elma
barbunya zeytinyağlı, salata, yoğurt
2 şeftali
pazar
kahvaltı aynı
1 parça biftek,salata,ayran
türlü (patates ve havuç vs. yok), yoğurt,salata
1 şeftali 1 armut
işte bööle...:teytey: