Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

süpersin canım tebrik ediyorum valla.. :lepi::lepi:

nazzo ayakta alkışlıyorum disiplinini arkadaşım alkisalkisalkis .istemek ve başarmak bu olsa gerek .ben hayatımın hiç bir döneminde bukadar disiplinli bukadar istikrarlı olabileceğimi hayal edemiyorum boshayallersmile

kızlar inanılmaz bir uyku hali çöktü . montiye başladığım ilk haftaki gibi bir halsizlik başladı elimi kolumu hiç kaldırasım yok .............

nazcım şuanki işyerindeki belirsizlikten dolayı psikolojik olarak bi agırlık çökmüş olabilir üzerine canım.ki havalarda zaten buna müsait aman dikkat et kendine tatlım olumunekankayizsmile

Bu kadar disiplinli olmak şart değil zaten canım istediğin kiloya inmek için. Benim yolum çok uzun olduğu ve baya da uzun süreceği için kendimi disipline etmek zorundaydım. Yoksa bu yol bitmez. 83.5 tan 52 kiloya inmeyi hedef biçtiğimde 31.5 kilo insanın gözünü korkutmuyor değildi. Ama kiloların gittiğini , vücudun şekillendiğini gördükçe daha kolay gelmeye başladı herşey. Sen de baya vermişsin maşallah. Ve çok fazla yolun kalmamış. Benim kadar disipline olmak zorunda değilsin yani. Rahat rahat verirsin inşallah. olumunekankayizsmile

nazzocum sonlara yaklaşırken epey bi gevşedim ben 2 aydır 72 -73 arası gidip geliyorum.sıkıldım artık 72 den bu hafta yürüyüşe başladım inşallah bacagımdaki siyatik tutmadıgı sürecede yürüyeceğim.ve bu hafta artık 72 rakamından kurtulmak istiyorummm delikafadulden

6 lı rakamlara indikten sonra spor ve beslenme programımı tekrar gözden geçiriyorum. Hergün 10 dk hulohop çevirip , bir gün yürüyüş , bir gün pilates yapıyordum biliyorsunuz. Ve 1200 kalori altı besleniyordum. Vücudumun biraz ödülü hakettiğine inanıyorum. Bir de sporu ileride hergün yapamayacağım. Bir yerden azaltmaya başlamak gerekli. Yoksa ileride vücut birden boşluğa düşecek. Ya da hergün yaptığım için bu duruma vücudum alışacak ve duraksama yaşayacağım. Yemek düzenini de ayarlamak gerekiyor. İleride alacağım kalori miktarını artıracağım için zorluk çekebilirim. Böylece normal düzene yavaş yavaş geçiş sağlıyor olacağım. Sizlerle yeni planımı paylaşmak istiyorum ;

Spor :

Hergün hulohopa devam.

69-60 arası haftada 6 gün spor (bir gün yürüyüş bir gün pilates) (pazartesileri izinliyim)

59-55 arası haftada 5 gün spor (pazartesi perşembe izinliyim)

54-52 arası haftada 4 gün spor (pazartesi çarşamba cuma izinliyim)

Hedefim olan 52 kiloya inince de yine tamamen bırakmak yok. Haftada 3 gün spora devam. Hem kilomu korumak hem de sağlıklı yaşam için.

Beslenme :

69-60 arası yine 1200 kalori altı

59-55 arası 1500 kalori altı

54-52 arası 1800 kalori altı

Hedefim olan 52 kiloya inince de 2100 altı olarak beslenmeye devam edeceğim.

Son düzenleme:

süpersin nazom inşallah bu şekilde devam ederde planlarına uyarsın canım . Benim şuan tek istediğim ramazandada montiyi devam ettirebilmek malum iftar davetleri falan derken insanlara laf anlatmak zor olacak . şuanda kaynanam bile 1 taneden bişey olmaz ne olacak diyor . Ozaman misafirliğe gittiğimizde düşünemiyorum .........

İnşallah canım. Senin işin de çok zor olacak bitanem. Kendi nefsine elbet hakim olacaksındır buna hiç şüphem yok. Ama sürekli baskı olacak üstünde. İnsanlar elbet hazırladıkları şeylerin tadına ufak da olsa bakmanı isteyecekler. Onlara laf anlatmaya çalışsan ayrı bir dert yesen fiyasko. Allah yardımcın olsun bitanem. Şeniz

ama kimsenin ısrarlarına aldanmayacağım ve montiyi ramazandada başarıyla ve kaçamaksız yapacağım . önemli olan benim nasıl mutlu olacağım . insanların düşüncelerini umursamayacağım . aynaya baktığımda mutlu olduğumu hayal edeceğim . bugüne kadar yemişim zaten bundan sonrada sağlıklı beslenmek niyetindeyim .

Kızlar benim mesai az sonra bitecek. Yavaş yavaş toparlanayım. Gece girebilirsem menümü yazarım. Bugün sporda izin günüm olduğundan biraz dinlenmeyi düşünüyorum. 3 gün gündüzleri gelemeyebilirim. Ben işyerine vın'ı getiriyordum. Burada siteleri açmıyor yasaklı devlet dairesi olduğu için. 3 gün vın'ı eşim götürecek. O bakımdan gündüz işi sakat. Bakalım normal şekilde açarsa gelirim. Beni merak etmeyin. Öpüyorum.. Şeniz

En güzeli canım. Sen kazanıcaksın sonunda. Seneye ramazanda istediğin kiloda rahat rahat tadarsın ikramları. :lepi:

ramazan beni de korkutuyor çok ( kilo vermek bir yana alacağım gibi geliyor..ve benim tam iftar saatlerinde ingilizce kursum olacak ingilizce hocamız dışarıda bir yere yemeğe gitseniz 1 saatimiz gider..burada tost falan idare edersiniz diyor ( 19.00-22.00 arası kursum oluyor haftaiçi ne yapacağım hiç bilemiyorum mafoldumben

sende yanında bişeyler götürürsün canım . Demokraside çareler tükenmez . Benimde eşim stand açacak bende ona yardıma giderim ve bu fesileyle çoğu iftar davetlerinden yırtmış olurum . şimdi aklıma geldi güzel fikir .

selam kızlar

ben kızımdan dolayı gece 12:30- 01:00 den önce pek yatamıyorum. hatta bazen daha bile geç oluyor.
akşam yemeğinden sonra pek acıkmıyorum. yani süt veya meyve falan yemeye ihtiyaç duymuyorum.
ancak benim sıkıntım şu. sabah kalkıyorum kızımla birlikte 10:00 gibi ortalama. gecede sürekli uyandıgım için (kızıma su, mama vs..vermek için) sabah daha erken kalkma şansım yok. kalkınca once onun altını alıyorum. kahvaltısını yaptırıyorum. bu arada bir meyve yiyorum. tabi bunlar olup bitene kadar saat 12 yi bulabiliyor. o saatte kahvaltı yapınca da ogle yemegine ihtiyac duymuyorum. bir ara yapıyorum sadece süt veya meyve ile o kadar. sonra da akşam yiyorum. eger öğlen yemeği yersem ki bunu 4 den once yapamam kahvaltıyı geç yedigim için, o zaman da akşam yemek istemiyor canım. bu durmda yani: kalkınca meyve, öğlen kahvaltı, sonra ara ve kapanış akşam yemeği yemiş oluyorum gün içinde. her zaman olmasa da genelde bu şekilde denk geliyor. sizce boyle monti olurmu? montiye uygun besleniyorum ama öğün sayısı hariç. off uzun yazdım biraz kusura bakmayın olurmuu.......

Son düzenleme:

inşallah götürebilirm tatlım..ozamana kadar neler götürülebilir, okadar zamanda neler yenebilir diye düşünmek lazım..sizden de yardım alırım artık fikir yönünden zemuszemus davetlerden yırtabilirsen senin iraden çok güçlü Nazlıcım zaten süper olur kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…