- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
süpersin canım tebrik ediyorum valla.. :lepi::lepi:Canım ben 100 kilo ile doğuma girmiştim geçen sene kasım ayında. :CüvCüv: Ben çizelgeme hayatımda gördüğüm en yüksek kiloyu yazdım. Yani doğuma giriş kilomu.
Doğumdan çıkıp 10 gün geçince 90 kiloya inmiştim. Bebekti , suydu , ödemdi derken.
Sonra yaşadığım sağlık problemlerinden dolayı rejim de yapamadım spor da yapamadım. Kendiliğinden gittiği kadar ekstra bişi yapmadan 28.05.2010 tarihine kadar 83.5 kiloya indim.
28.05.2010 benim diyete ve spora tam anlamıyla başladığım tarihtir. O tarihten bu tarihe kadar 14 kiloyu geçkin zayıfladım. 9 haftada yani 63 günde vermişim. 2 ay de işte ona.
Bu süre zarfında sporumu 1 gün hariç hiç aksatmadım. Son 1 haftadır yürüyüşün yanına pilates de aldım. Bir gün yürüyorum bir gün pilates. Yani bir gün yağ yakıp bir gün sıkılaşmak amacım.
Bütün rejimim boyunca hiç kaçamak yapmadım. Gün boyu aldığım kalorinin 1200 ü geçmemesini sağladım. Ve çok çok çok su içtim.
Bu şekilde bitanem. İnşallah sen de çok yakın zamanda sonuçları görürsün ve sağlıkla istediğin kiloya inersin. Şeniz
kızlar yarın görüşmek üzere ben çıkıyorum, bye
süpersin canım tebrik ediyorum valla.. :lepi::lepi:
nazzo ayakta alkışlıyorum disiplinini arkadaşım alkisalkisalkis .istemek ve başarmak bu olsa gerek .ben hayatımın hiç bir döneminde bukadar disiplinli bukadar istikrarlı olabileceğimi hayal edemiyorum boshayallersmile
6 lı rakamlara indikten sonra spor ve beslenme programımı tekrar gözden geçiriyorum. Hergün 10 dk hulohop çevirip , bir gün yürüyüş , bir gün pilates yapıyordum biliyorsunuz. Ve 1200 kalori altı besleniyordum. Vücudumun biraz ödülü hakettiğine inanıyorum. Bir de sporu ileride hergün yapamayacağım. Bir yerden azaltmaya başlamak gerekli. Yoksa ileride vücut birden boşluğa düşecek. Ya da hergün yaptığım için bu duruma vücudum alışacak ve duraksama yaşayacağım. Yemek düzenini de ayarlamak gerekiyor. Ileride alacağım kalori miktarını artıracağım için zorluk çekebilirim. Böylece normal düzene yavaş yavaş geçiş sağlıyor olacağım. Sizlerle yeni planımı paylaşmak istiyorum ;
[sıze=3]spor : [/sıze]
hergün hulohopa devam.
69-60 arası haftada 6 gün spor (bir gün yürüyüş bir gün pilates) (pazartesileri izinliyim)
59-55 arası haftada 5 gün spor (pazartesi perşembe izinliyim)
54-52 arası haftada 4 gün spor (pazartesi çarşamba cuma izinliyim)
hedefim olan 52 kiloya inince de yine tamamen bırakmak yok. Haftada 3 gün spora devam. Hem kilomu korumak hem de sağlıklı yaşam için.
[sıze=3]beslenme :[/sıze]
69-60 arası yine 1200 kalori altı
59-55 arası 1500 kalori altı
54-52 arası 1800 kalori altı
hedefim olan 52 kiloya inince de 2100 altı olarak beslenmeye devam edeceğim.
süpersin nazom inşallah bu şekilde devam ederde planlarına uyarsın canım . Benim şuan tek istediğim ramazandada montiyi devam ettirebilmek malum iftar davetleri falan derken insanlara laf anlatmak zor olacak . şuanda kaynanam bile 1 taneden bişey olmaz ne olacak diyor . Ozaman misafirliğe gittiğimizde düşünemiyorum .........
İnşallah canım. Senin işin de çok zor olacak bitanem. Kendi nefsine elbet hakim olacaksındır buna hiç şüphem yok. Ama sürekli baskı olacak üstünde. İnsanlar elbet hazırladıkları şeylerin tadına ufak da olsa bakmanı isteyecekler. Onlara laf anlatmaya çalışsan ayrı bir dert yesen fiyasko. Allah yardımcın olsun bitanem. Şeniz
ama kimsenin ısrarlarına aldanmayacağım ve montiyi ramazandada başarıyla ve kaçamaksız yapacağım . önemli olan benim nasıl mutlu olacağım . insanların düşüncelerini umursamayacağım . aynaya baktığımda mutlu olduğumu hayal edeceğim . bugüne kadar yemişim zaten bundan sonrada sağlıklı beslenmek niyetindeyim .
En güzeli canım. Sen kazanıcaksın sonunda. Seneye ramazanda istediğin kiloda rahat rahat tadarsın ikramları. :lepi:
ramazan beni de korkutuyor çok( kilo vermek bir yana alacağım gibi geliyor..ve benim tam iftar saatlerinde ingilizce kursum olacak ingilizce hocamız dışarıda bir yere yemeğe gitseniz 1 saatimiz gider..burada tost falan idare edersiniz diyor ( 19.00-22.00 arası kursum oluyor haftaiçi ne yapacağım hiç bilemiyorum mafoldumben
sende yanında bişeyler götürürsün canım . Demokraside çareler tükenmez . Benimde eşim stand açacak bende ona yardıma giderim ve bu fesileyle çoğu iftar davetlerinden yırtmış olurum . şimdi aklıma geldi güzel fikir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?