- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Evet canim 11de geldik bereket 2kisi yardima geldi sagolsunlar yoksa bitmezdiyaaa topla topla bitmiyokiiiTunaydin canim geldiniz mi tarladan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim 11de geldik bereket 2kisi yardima geldi sagolsunlar yoksa bitmezdiyaaa topla topla bitmiyokiiiTunaydin canim geldiniz mi tarladan![]()
Sicak altinda meyve toplamak cok zor Allah yardimciniz olsun canimEvet canim 11de geldik bereket 2kisi yardima geldi sagolsunlar yoksa bitmezdiyaaa topla topla bitmiyokiii![]()
Sağol canimya gerçekten çok zor sürekli bide yukari bakiyosun toplamak için başima vuruyo hemende küçükte degil ağaçlar dön Allah dönSicak altinda meyve toplamak cok zor Allah yardimciniz olsun canim
Beslenmeden kaynaklı olduğunu sanmıyorum sekiz ay iğne vurundum muhtemelen kortizonlu idiÖdem yapacak şekilde besleniyor olabilirsin.. kendini takip et neyin ödem yaptığını bulmak için dene..
EvetGüncel kilon mu 64.2 canim
Güzelmiş oldukça kaliteli görünüyor memnunsun bende bundan alayım
Onlar yok canım bayram sonunda ğöğüs altında egzama gibi birşey çıkmıştıHim gecmis olsun canim agiz kurulugun goz kurulugun falanda oluyormu canim
Hahahahaahaaoyyy yerim ben onların totolarını![]()
Canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsıniyiyim kaptanım salı günü sonucu öğrenecem
olumsuzsa 1 aylık spor yapacam tüpten önce.. göbişim çıktı![]()
![]()
![]()
![]()
inşallah kuzum sende..Canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın ❤
İki gündür bizim yan bahçede yavru bir kedi bağırıp duruyor canım. Annesi bırakıp gitti mi bilmiyorum. Gidip yemek tutup çağırıyorum gelmiyor, ev boş kapısı kilitli bahçeye giremiyorum. Yemek bırakıyorum Büyük kediler ondan önce gelip yiyor. Allah korusun ölecek diye korkuyorum, var mı bir önerin.Hahahahaahaateşekkür ederiz efenim çok şükür bu çile de bitti artik
Canım hayırlı haberlerle gel inşallah.inşallah kuzum sende..
hangi süreçtesin şimdi ?
inş canım çok saolCanım hayırlı haberlerle gel inşallah.

Tamam tabi etiketlerimMenüde sporu görünce eklemiştim hemenAma etiketlerseniz daha güzel olur artık
![]()
canimmmm naptinnninş canım çok saol![]()
İki gündür bagiriyorsa annesi terk etmiş olabilir ya da annesinin başına birşey gelmiş olabilir yoksa kolay kolay birakmaz yavrusunu. Yavru olduğu için yemeği yadirgiyor olabilir. Çarşıya falan çıkarsan ya da yakınında büyük marketlerden varsa yaş mama alabilirsin ya da az miktar yavru kedi maması. Bunlar yemeğe teşvik edecektir. İnşallah ölmez inşallah da annesi geri gelirİki gündür bizim yan bahçede yavru bir kedi bağırıp duruyor canım. Annesi bırakıp gitti mi bilmiyorum. Gidip yemek tutup çağırıyorum gelmiyor, ev boş kapısı kilitli bahçeye giremiyorum. Yemek bırakıyorum Büyük kediler ondan önce gelip yiyor. Allah korusun ölecek diye korkuyorum, var mı bir önerin.