• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geldim abla ya yine çok aktif olamıyorum ama düğün telaşemiz var. İki gündür evde değildim bugün artık evimdeyim. Nasılsın iyisindir İnşaAllah 🤩😊
Sağlıklı ol da kuzum... :KK68:
Hayırlı olsun düğününüz. Evde daha düzenli menülerimiz oluyor. İyiyim ben de..aynı tatlım...

inşallah kuzum sende..
hangi süreçtesin şimdi ?
Canım cuma günü yeniden kontrole gideceğim kist yok olduysa transfer için jel falan kullanmaya başlayacağım. Bir de ben de kan pıhtılaşması var transfer zamanı iğne kullanacaksın dedi doktor. Eğer kist gitmesiyle yine ertelenecek tabi

Canım cuma günü yeniden kontrole gideceğim kist yok olduysa transfer için jel falan kullanmaya başlayacağım. Bir de ben de kan pıhtılaşması var transfer zamanı iğne kullanacaksın dedi doktor. Eğer kist gitmesiyle yine ertelenecek tabi
gitmiştir gitmiştir
yeğen geliyor :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

medusares medusares kız benimde eylüle ciş kakasini ögretsene bezden kurtulayim :dua: :dua: :dua:
İnşallah onu bana siz ogreteceksiniz abla 😁

Tavsiyem şu yönde ulasacabilecegi bir alana kum kabini koy günde 3-4 kere kuma at. İleri geri kumda hareket ettir sonra öğreniyor 😜😜😜

İnşallah onu bana siz ogreteceksiniz abla 😁

Tavsiyem şu yönde ulasacabilecegi bir alana kum kabini koy günde 3-4 kere kuma at. İleri geri kumda hareket ettir sonra öğreniyor 😜😜😜
kiz tarlaya gidiyozyaaaa kumada gerek yokta niyetide yok 😁😁
Gecen kuvetine su doldurdum yikansin diye sen kakasini yap eline al annede tataaaa dedi bende dalga geciyo zannettim halbuki elindeymis suya yapmis :işsiz:

Gecen kuvetine su doldurdum yikansin diye sen kakasini yap eline al annede tataaaa dedi bende dalga geciyo zannettim halbuki elindeymis suya yapmis :işsiz:
Bir değişik olmuş
Benim büyük kızım da çiş öğretirken ilk kakasini bnm elime yapmıştı 😄😄😄
Senin kız için daha erken değil mi???
Ben 27 aylıkken falan öğrettim her ikisine de

Bir değişik olmuş
Benim büyük kızım da çiş öğretirken ilk kakasini bnm elime yapmıştı 😄😄😄
Senin kız için daha erken değil mi???
Ben 27 aylıkken falan öğrettim her ikisine de
Aslinda erken degil benim buyuk kiz 1bucuk yasinda ögrettim bidaha altina yapmadi ama kucuk olanda anliyo artik bezine yaptigini biliyo cikar demeyi biliyo demekki artık başlayabilir im 20aylik zaten 2yasinda belki ogrenmis olur

Yeme faslını kapattım
Sabah
2 kş lor
1 omlet
3 zeytin
1 poğaça

Ara
2 küçük incir

Ara
1 fincan kahve
10 dut kurusu

Akşam
1 kase çorba
4 kasık kadar çökertme kebabı

Ekmek yok

Su ölçmedim
Spor yapamayacagım yürüyüşte dün zorladı iyi değil belim çok yavaş hareket ediyorum ondan sanırım pek kilo kaybıda yok 😣

Yeme faslını kapattım
Sabah
2 kş lor
1 omlet
3 zeytin
1 poğaça

Ara
2 küçük incir

Ara
1 fincan kahve
10 dut kurusu

Akşam
1 kase çorba
4 kasık kadar çökertme kebabı

Ekmek yok

Su ölçmedim
Spor yapamayacagım yürüyüşte dün zorladı iyi değil belim çok yavaş hareket ediyorum ondan sanırım pek kilo kaybıda yok 😣
Doktora mi gitsen acaba canim cok gecmis olsun :(

Yaaaaaaaaaa çok tatliiiiiiii yerim ben onu yeriiimmmmmmmmmm ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ op benim için o fıstığı bir de totosundan ısır 🤣🤣🤣

Selam kızlar, bugün 2 ten beri menemen yapmaya uğraşıyorum yeni bitti. Sol elimden dolayı da biraz yavaş çalışınca bu saat oldu. Biraz yaptım çok şükür ama çok yoruldum, 🤦‍♀️

IMG_20200826_190143.webp

Back
X