• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok geçmiş olsun canım hiç ihmal etmemek gerekir daha önce diş hekimine gittim bununla ilgili olarak dişimle alakalı değil başka sinirlerde KBB ile ilgili olan bir durummuş açıklamıştıda unuttum kanımda iltihap çıkmadı mikrop veya bakterik değilmiş benimkisi
evrene olumlu guzel mesaj gonder yakin zamanda ertelemeden git canim psikolojik olarak rahatlarsin

İyi aksamlar Hanımlar
Sabah kahvaltısı çok geç kalktigim için yapamadım aç karnına 3 tane kuru kayısı 2 bardak su
Öğlen Yemeği:2 kaşık makarna,3 kaşık yumurtalı kabak,1 kase yoğurt
Ara:Türk kahvesi,ince bir dilim cevizli sucuk
Akşam yemeği:3 kaşık kiymali taze fasulye,büyük bir kase yumurtalı salata,2 tane küçük poğaça
3 litre su içtim
10000 adım:150 puan
Leslie 3 mil:180 puan
Leslie 1 mil:45 puan
15 dakika cardio:90 puan
Toplam:475 puan
N Nidsalii , Zipzip- Zipzip-

26 ağustos
09.00
1 yumurta
2 kk kdr peynir
5 zeytin

Domates salatalık
11.00
1 küçük ekşi yeşil elma
14.00
2 kaşık keşkek
1 küçük üçgen dilim tepsi oruğu
1 et köfte
2 kaşık ali nazik
18.30
1 adet kemikli tavuk göğsü
1 kase yoğurt
Su 3 ü geçtim
Spor 50 dk yan ve alt karın
500 iç bacak
370p
Zipzip- Zipzip- H hasbeenandgone N Nidsalii

Diş diplerim şişiyor canım yuvarlak düğme gibi oluyor elimle dokununca hissediyorum romatizmal olabilir dediğin gibi halalarımda romatizmal rahatsızlık var ☹ Umarım çok yorulmam özellerde yapmıyorlar bazı testleri yada dehşet fiyatlar var araştırma hastanesine gideceğim şimdiden gözümü korkuttular çok kalabalık diye normalde hiç sevmem hastaneleri 😔 çok merak ediyorum sonuçları
Rabbim sifa versin canim🤲 kimse sevmez hastaneleri ama mecbur olunca gidiyoruz😔

26 ağustos
09.00
1 yumurta
2 kk kdr peynir
5 zeytin

Domates salatalık
11.00
1 küçük ekşi yeşil elma
14.00
2 kaşık keşkek
1 et köfte
2 kaşık ali nazik
18.30
1 kase yoğurt
Su 3 ü geçtim
500 iç bacak
370p
Afiyet olsun Ali nazik ben de yedim bugün çok da severim
Keşkek de çok severim bayılarak yerim
Siz kendiniz mı yaptınız?

26 ağustos
09.00
1 yumurta
2 kk kdr peynir
5 zeytin

Domates salatalık
11.00
1 küçük ekşi yeşil elma
14.00
2 kaşık keşkek
1 et köfte
2 kaşık ali nazik
18.30
1 kase yoğurt
Su 3 ü geçtim
500 iç bacak
370p
Çok lezzetli şeyler yemişsin canım ama ağırlıklı olarak Karataya uygun afiyet olsun 😋 çok güzel

Diş diplerim şişiyor canım yuvarlak düğme gibi oluyor elimle dokununca hissediyorum romatizmal olabilir dediğin gibi halalarımda romatizmal rahatsızlık var ☹ Umarım çok yorulmam özellerde yapmıyorlar bazı testleri yada dehşet fiyatlar var araştırma hastanesine gideceğim şimdiden gözümü korkuttular çok kalabalık diye normalde hiç sevmem hastaneleri 😔 çok merak ediyorum sonuçları
Kuzum ya.:KK60:
Dikkat et.
Ama çok düşünüp kafayı takma.
Psikoloji herşeyden önemli.
İnşallah önemsiz şeylerdir.

Screenshot_2020-08-26-22-55-41-511_tr.gov.saglik.hayatevesigar.webp

Sizde durum nasıl kızlar :KK68:

Bi kaç gündür uğrayamadım Ama moral motivasyon kalmadı bende baya bir saldım Şu an çevre çok kötü neden birden böyle oldu bilmiyorum tanıdık çevreden çok fazla intihar haberleri aldık virüsler zaten arttı düzenide bozdum yazmak istemedim o yüzden özür dilerim Ama toparlayıp geleceğim😶 spor puanlarını tutuyorum siz sporları unutmayın Aman😊

Back
X