Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bir de küçük bebeği olup da spora gidenlere hayranım. mesela NAZZOO sen bebeğini kime bırakıyorsun canım. benim annem de bana hiç yakın değil. ev alırken çok düşünmüştük ileride çocuk olunca annemlerin destegi olur, yakın olsun diye ama nasip işte denk gelmedi ( bu yuzden spor yapamıyorum. kızımla çıksam çok sıcak. akşam da eşim gelnce yemek vs derken olmuyor ya (

bir de NAZZOOcum kalori hesabını nasıl yapıyorsun beslenirken....ben de yapmak istiyorum. çok kalorili beslenmiyorum artık ama yine de yediklerimin kalorisini bilmemde fayda var..

ya da bilen arkadaşlarım yazarmısınız pleasee :))

çok garip ama bizim burdaki bimlerdeki aknaz peynirin yağ oranı 9,5 bende ondan almıyorum artık . 2,1 olandan bulamıyorum çünkü

canım okuyunca baktım dolapta vardı aknaz peynir. beslenme tablosunda yazan yer dimi? 2,5 yazıyor bendekinde. bilgin olsun.

kirazcım, şimdi okudum canım. annene acil şifalar dilerim. şimdiden çok geçmiş olsun. allahım kimseye dermansız dert vermesin inş..

kızlar, kahvaltıda yumurta ve ekmek yiyebiliyormuyuz birlikte?

bir de günde 1 öğün protein yediysek, 1 öğün sebze mi yemek lazımdı?

kızlar selam bugün hiç giremedim geçmişi de okuyamıyorum pc açıktı ama bir yandan iş yaptım bugün geldim evime kaldırım taşları sökülüp tekrar takılıyor annemlere gitmeden temizlik yapmıştım fakat 3 günde 15 günlük pislik dolmuş ev((
eşim gece yok artık işlerimi bitirip fıstığımı uyutayım gireceğim

kızlar günaydın kusura bakmayın 1 haftadır belki az daha fazladır kayıbım çünkü geçen hafta izinliydim ve istanbul dışında olmayacaktım ama ters giden şeyler yüzünden istanbul dışına çıktık ve internet olmayan biyerdeydim. ve kilo aldım ben sizden 1 hafta daha izin istiyorumki en son verdiğim kiloya göre başlamak istiyorum. şimdi çıkmam lazım dönücem

kızlar, kahvaltıda yumurta ve ekmek yiyebiliyormuyuz birlikte?

bir de günde 1 öğün protein yediysek, 1 öğün sebze mi yemek lazımdı?

canım sabah kahvaltıda ekmek ve yumurtayı aynı anda tüketemiyoruz .eğer 1 öğün protein ağırlıklı beslendiysen diğer öğün sebze tüketeceksin diye birşey demiyor monti amca öyle bir zorunluluk yok yani

günaydınlar herkese dün yediklerimi yazayım hemen

sabah
2,5 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
3 adet yeşil zeytin

öğlen
1 tabak menemen
1 kase cacık

ara
1 adet şeftali

akşam
1 adet şeftali
1 adet armut .

akşam canım hiç bir şey yemek istemedi . bende meyveyle geçiştirdim öğün atlamış olmamak için

günaydın herkese...tubacım teşekkür ederim çok şükür atlattık işimdi daha iyi annem

bende vereyim dünki menümü
kahvalt (8.00)
3 dilim tam buğday ekmeği
4 zeytin,domates,salatalık

öğle (13,00)
1 tabak nohut (etsiz)
1 tabak salata,1 kase yoğurt

ara (16,00)
5 erik

akşam(19.00)
1 tabak taze fasulye
1 tabak salata,1 kase yoğurt

ara (23,30)
4 erik,2 küçük armut

3,5 litre su,1 şişe maden suyu
1,5 saat yürüyüş

menün ve aktivitelerin herzamanki gibi süper kirazım . Annen şimdi nasıl canım . Allah tez zamanda şifa versin inşallah . Dün nedense canım çok tatlı istedi evde tatlı olmasına rağmen nefsime hakim olabildim ve yemedim . Ama 2 gündür inanılmaz halsizlik var üzerimde

dün akşam biraz kötüydü ama şimdi daha iyi nazlıcım..rabbim bütün derdi olanlara derman versin:Saruboceq::Saruboceq:

nazlıcım halsizlik havalardan olabilir,bendede sürekli bi uyku hali var,tatlıyı yemedin içinde kocaman alkış sanaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Kirazım annen daha iyiymiş çok sevindim. Çok geçmiş olsun. İnşallah daha da iyi olacak. Ben de bugün hastalandım. Baya bir karnım ağrıyor. Halsizim. İŞyerindeki internet azizlik yapıyor. Kaç zamandır anca yazmayı başarabildim. Bilgisayarımı ve vınımı getirebilseydim bunlara maruz kalmayacaktım ama bu haftalık böyle olacak ne yapalım. Menümü ekleyebilirsem hemen ekleyeyim. Öpüyorum herkesi. Şeniz

nazzom sanada geçmiş olsun bitanem...dikkat et kendine,vucudunu çok halsiz bırakma canım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

dünkü menüm :

evden çıkmadan 3 kayısı

kahvaltı :3dilim t.b.ekmeği-zeytin-peynir-yagsız süt-acıka-salatalık

öğle :1 tabak peynirli spagetti -yeşil biber-domates

ara : 4 kayısı

akşam : yarım tabak barbunya -semizotu salatası-yogurt

nazcım hepimizin ortak derdi iftar davetleri canım inşallah ramazanı monti acısından sagsaglim bitiririz zemuszemus

nazzooo geçmiş olsun canım.opuyorumnanaktan

kirazcım annenin bugün daha iyi olmasın asevindim tatlım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…