Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kirazcım çok geçmiş olsun annene ,benim pc'ler bu ara biraz problemli okuyamadım geçmişi hayırdır nesi var?

Allah acil şifa versin inşallah

Günaydın kızlar,

nazoo ne güzel bir plan bu. süper bence..uyguladığında süper olur eminim canım..azim ve başarılar diliyorum...kaydirigubbakcemile5

kirazcım annenin iyi olmasına sevindim. zamanla iyileşecek yabi. Allah şifa versin tez zamanda iyileştirsin canım. :Saruboceq::Saruboceq:

herkese günaydın kızlar opuyorumnanaktan hepimize mutlu güzel bir gün diliyorum a.s.
Şeniz

Kızlar ben ramazanda oruç tutamayacağım büyük ihtimal, devam etmem gereken bazı ilaçlar var..
İftar davetimiz olur ama evde...Bu sebeple bu davetlere yaptıklarımı yememe mücadelesini bende vereceğim..
Ramazan aslında tamamen bir detoks ayı bence oruç tutanlar için çünkü eğer abartılmazsa vücut temizlenip yenileniyor, eskiler gibi az ve öz yitebilmek işin sırrı ama uygulamak ne zor dimi iftar sofralarında? cokacimcoook

narincim menün güzel ama spagettini keşke peynirli yemeseymişsin,etle ekmek yemiş gibi olmuşsun canım,ben domates yada mantar soslu yapıyorum genelde çokta güzel oluyo
yerimseniben

kirazcım annenin bugün daha iyi olmasın asevindim tatlım opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kirazcım çok geçmiş olsun annene ,benim pc'ler bu ara biraz problemli okuyamadım geçmişi hayırdır nesi var?

Allah acil şifa versin inşallah

günaydın elifcim...özledik canım seniŞeniz

annemde dün mide fıtığından ameliyat oldu,2 saat falan sürdü ameliyatı,biraz zor olmuş ama çok şükür başarılı geçti,şimdi daha iyi canım,saol iyi dileklerin içinopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar,

kirazcım annenin iyi olmasına sevindim. zamanla iyileşecek yabi. Allah şifa versin tez zamanda iyileştirsin canım. :Saruboceq::Saruboceq:

günaydın nevroşumm...amin bitanem...rabbim sevdiklerimizi bize bağışlasın,acılarını göstermesin:Saruboceq::Saruboceq:

Bugünkü menüm
2 dilim ekmeğe peynirli tost, söğüş,çay
1 parça tavuk ızgara,salata,ayran
acıkırsam 1 elma
zeytinyağlı taze fasulye, yoğurt,salata
2 şeftali yerim..

kirazcım her ögünde süt ürünü tüketmek gerekiyor diye ayran ve yogurt yoktu bende 1 k.k kadar yagsız peynirle karıştırdım yoksa peynirli makarnayı pek sevmem zaten peynir et gurubuna mı giriyor hayatım pek bilmiyorumda ben bunları bilmiyorumkismile

kızlar ben dışarı çıkıcam, yarın görüşürüz..opuyorumnanaktan

canım peynirde et gurubuna giriyo,yağsız peynir seçmemizin sebebide ekmekle yememiz için zaten...ama peynirin yağsızsa pek sorun olmaz diye düşünüyorum

inşallah kirazcım bi sakıncası olmamıştır bu sefer kafayı fena taktım bu 72 ye sinir yaptı bana sempatiksalakcinni bu cuma yine 72 li bi rakam görürsem bu sefer kafayı yiyecegim herhalde delikafadulden

inşallah kirazcım bi sakıncası olmamıştır bu sefer kafayı fena taktım bu 72 ye sinir yaptı bana sempatiksalakcinni bu cuma yine 72 li bi rakam görürsem bu sefer kafayı yiyecegim herhalde delikafadulden

aynen bende öle 72 den kurtulmak istiyorum narincim...kilolarımız aynı zaten,,inş.bu hafta ikimizde veda edicez canım,sonrada gelsin 6 lı rakamlar:dance::dance:

inşallah bu hafta 72 lerden kurtulursun narinciğim .

günaydın kızlar
kirazcım annenin daha iyi olmasına sevindim gelmiş geçmiş olsun tatlım
dünkü yediklerimi yazayım ben de
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
1 domates
1/2 salatalık
öğle
1 yumurta
1 kase yoğurt(yumurtayı yoğurdun içine doğradım pul biber ile renklendirdim)
ara
1 bardak sütlü nescafe
akşam
kırmızı biber közlemesinin üzerine yoğurt ve pul biber
gece
1 elma
1 erik
dün 2.5-3 saat tempolu yürüdüm,2 bardak yeşil çay ve 3lt su içtim..akşam yemeğini kursa giderken erken yediğim için gece 2 meyve yedim çok aç hissettim kendimi çünkü

02.08.2010

Kahvaltı : Evde - 07:30

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
1 dilim tam buğday ekmeği
Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : İşyerinde - 12:30

1 tabak domates çorbası
Tavuk döner (ekmeksiz)

Ara : İşyerinde - 16:00

1 havuç
1 salatalık

Akşam : Evde - 19:00

100 gr dana antrikot
1 kase yoğurt
1 kase salata

Gece : Evde - 22:00

1 şeftali

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1000

Aktiviteler :

1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

2-İzin günümdü , başka aktivitem yok. :1rolleyes:

inşallah kızlar yaa inşallah püf noktalarınız varmı bana tafsiye edebileceğiniz akşam yemeklerini bu 3 gün boyunca sırf sebze yemeyi planlıyorum ve ben akşam yemeğinden sonra arada yapmıyorum ne dersiniz buna sizce etkili olabilir mi

kirazcım sana süphem yok 72lere veda etme konusunda canım sen gayet güzel gidiyorsun maşallah diyeyim aman nazar degmesin

nazzom sanada geçmiş olsun bitanem...dikkat et kendine,vucudunu çok halsiz bırakma canım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canlarım regl oldum ben. farklı türde rahatsızlık yok çok şükür. İlk gün ağrısı çok oldu bu ay. Teşekkürlerrrrr iyi dileklerinize. Şeniz

nazoo ne güzel bir plan bu. süper bence..uyguladığında süper olur eminim canım..azim ve başarılar diliyorum...kaydirigubbakcemile5

İnşallah kusursuz bir şekilde uygulayabilirim bitanem. kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim bitanemopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan menü ve aktiviteler içinde kocaman alkışalkisalkisalkisalkisalkisalkis

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

narincim kesinlikle faydası olur,zaten akşama kadar yediklerimizi bi şeklide yakıyoruz,benimde kilo almamın en büyük sebebi gece geç saatlere kadar yediğim abur cuburlar...ayrıca yarın ve perşembe protein ağırlıklı beslenmeyi dene canım,kilon durduğunda aeben ablamın tavsiyesi bu,oda yapıyodu,eminim etkili olucaktır:lepi::lepi:

Canım ben spora dışarıya gitmiyorum. Evde yapıyorum. Evde koşu bandımda yürüyorum. Pilates ekipmanlarını da aldım evde yapıyorum. Eşim bakıyor sağolsun ben spor yaparken bebeğe. Ben de aksatmadan hergün yapabiliyorum. yerimseniben

Canım kalori listelerim var. Baya bir kaynaktan derledim.yaklaşık değerler. Aşağı yukarı %5-10 yanılma payıyla hesaplamış oluyorum. Evde de hassas terazi var. Ölçüp tartıyorum. Sadece öğlen yemeğimi evden getirmeyip restorantta yersem çok ufak yanılma payım olabiliyor o kadar.

kızlar kalori takibi diye bir site var üye olup takip edebilirsiniz kalori hesabı yapacak arkadaşlar için bildirmek istedim..kullanmak isteyenler bir göz atabilirler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…