- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
kirazcım çok geçmiş olsun annene ,benim pc'ler bu ara biraz problemli okuyamadım geçmişi hayırdır nesi var?
Allah acil şifa versin inşallah
6 lı rakamlara indikten sonra spor ve beslenme programımı tekrar gözden geçiriyorum. Hergün 10 dk hulohop çevirip , bir gün yürüyüş , bir gün pilates yapıyordum biliyorsunuz. Ve 1200 kalori altı besleniyordum. Vücudumun biraz ödülü hakettiğine inanıyorum. Bir de sporu ileride hergün yapamayacağım. Bir yerden azaltmaya başlamak gerekli. Yoksa ileride vücut birden boşluğa düşecek. Ya da hergün yaptığım için bu duruma vücudum alışacak ve duraksama yaşayacağım. Yemek düzenini de ayarlamak gerekiyor. İleride alacağım kalori miktarını artıracağım için zorluk çekebilirim. Böylece normal düzene yavaş yavaş geçiş sağlıyor olacağım. Sizlerle yeni planımı paylaşmak istiyorum ;
Spor :
Hergün hulohopa devam.
69-60 arası haftada 6 gün spor (bir gün yürüyüş bir gün pilates) (pazartesileri izinliyim)
59-55 arası haftada 5 gün spor (pazartesi perşembe izinliyim)
54-52 arası haftada 4 gün spor (pazartesi çarşamba cuma izinliyim)
Hedefim olan 52 kiloya inince de yine tamamen bırakmak yok. Haftada 3 gün spora devam. Hem kilomu korumak hem de sağlıklı yaşam için.
Beslenme :
69-60 arası yine 1200 kalori altı
59-55 arası 1500 kalori altı
54-52 arası 1800 kalori altı
Hedefim olan 52 kiloya inince de 2100 altı olarak beslenmeye devam edeceğim.
günaydın herkese...tubacım teşekkür ederim çok şükür atlattık işimdi daha iyi annem
bende vereyim dünki menümü
kahvalt (8.00)
3 dilim tam buğday ekmeği
4 zeytin,domates,salatalık
öğle (13,00)
1 tabak nohut (etsiz)
1 tabak salata,1 kase yoğurt
ara (16,00)
5 erik
akşam(19.00)
1 tabak taze fasulye
1 tabak salata,1 kase yoğurt
ara (23,30)
4 erik,2 küçük armut
3,5 litre su,1 şişe maden suyu
1,5 saat yürüyüş
Şenizherkese günaydın kızlar opuyorumnanaktan hepimize mutlu güzel bir gün diliyorum a.s.
dünkü menüm :
evden çıkmadan 3 kayısı
kahvaltı :3dilim t.b.ekmeği-zeytin-peynir-yagsız süt-acıka-salatalık
öğle :1 tabak peynirli spagetti -yeşil biber-domates
ara : 4 kayısı
akşam : yarım tabak barbunya -semizotu salatası-yogurt
kirazcım annenin bugün daha iyi olmasın asevindim tatlım opuyorumnanaktan
kirazcım çok geçmiş olsun annene ,benim pc'ler bu ara biraz problemli okuyamadım geçmişi hayırdır nesi var?
Allah acil şifa versin inşallah
Günaydın kızlar,
kirazcım annenin iyi olmasına sevindim. zamanla iyileşecek yabi. Allah şifa versin tez zamanda iyileştirsin canım. :Saruboceq::Saruboceq:
kirazcım her ögünde süt ürünü tüketmek gerekiyor diye ayran ve yogurt yoktu bende 1 k.k kadar yagsız peynirle karıştırdım yoksa peynirli makarnayı pek sevmem zaten peynir et gurubuna mı giriyor hayatım pek bilmiyorumda ben bunları bilmiyorumkismile
inşallah kirazcım bi sakıncası olmamıştır bu sefer kafayı fena taktım bu 72 ye sinir yaptı bana sempatiksalakcinni bu cuma yine 72 li bi rakam görürsem bu sefer kafayı yiyecegim herhalde delikafadulden
inşallah kirazcım bi sakıncası olmamıştır bu sefer kafayı fena taktım bu 72 ye sinir yaptı bana sempatiksalakcinni bu cuma yine 72 li bi rakam görürsem bu sefer kafayı yiyecegim herhalde delikafadulden
nazzom sanada geçmiş olsun bitanem...dikkat et kendine,vucudunu çok halsiz bırakma canım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nazcım hepimizin ortak derdi iftar davetleri canım inşallah ramazanı monti acısından sagsaglim bitiririz zemuszemus
nazzooo geçmiş olsun canım.opuyorumnanaktan
kirazcım annenin bugün daha iyi olmasın asevindim tatlım opuyorumnanaktan
nazoo ne güzel bir plan bu. süper bence..uyguladığında süper olur eminim canım..azim ve başarılar diliyorum...kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar
kirazcım annenin daha iyi olmasına sevindim gelmiş geçmiş olsun tatlım
dünkü yediklerimi yazayım ben de
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
1 domates
1/2 salatalık
öğle
1 yumurta
1 kase yoğurt(yumurtayı yoğurdun içine doğradım pul biber ile renklendirdim)
ara
1 bardak sütlü nescafe
akşam
kırmızı biber közlemesinin üzerine yoğurt ve pul biber
gece
1 elma
1 erik
dün 2.5-3 saat tempolu yürüdüm,2 bardak yeşil çay ve 3lt su içtim..akşam yemeğini kursa giderken erken yediğim için gece 2 meyve yedim çok aç hissettim kendimi çünkü
02.08.2010
Kahvaltı : Evde - 07:30
Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
1 dilim tam buğday ekmeği
Üçgen Peynir 15 gr
Katı kaynamış yumurta
Öğlen : İşyerinde - 12:30
1 tabak domates çorbası
Tavuk döner (ekmeksiz)
Ara : İşyerinde - 16:00
1 havuç
1 salatalık
Akşam : Evde - 19:00
100 gr dana antrikot
1 kase yoğurt
1 kase salata
Gece : Evde - 22:00
1 şeftali
Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1000
Aktiviteler :
1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2
2-İzin günümdü , başka aktivitem yok. :1rolleyes:
inşallah kızlar yaa inşallah püf noktalarınız varmı bana tafsiye edebileceğiniz akşam yemeklerini bu 3 gün boyunca sırf sebze yemeyi planlıyorum ve ben akşam yemeğinden sonra arada yapmıyorum ne dersiniz buna sizce etkili olabilir mi
kirazcım sana süphem yok 72lere veda etme konusunda canım sen gayet güzel gidiyorsun maşallah diyeyim aman nazar degmesin
bir de küçük bebeği olup da spora gidenlere hayranım. mesela NAZZOO sen bebeğini kime bırakıyorsun canım. benim annem de bana hiç yakın değil. ev alırken çok düşünmüştük ileride çocuk olunca annemlerin destegi olur, yakın olsun diye ama nasip işte denk gelmedi( bu yuzden spor yapamıyorum. kızımla çıksam çok sıcak. akşam da eşim gelnce yemek vs derken olmuyor ya (
bir de NAZZOOcum kalori hesabını nasıl yapıyorsun beslenirken....ben de yapmak istiyorum. çok kalorili beslenmiyorum artık ama yine de yediklerimin kalorisini bilmemde fayda var..
ya da bilen arkadaşlarım yazarmısınız pleasee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?