- 25 Temmuz 2019
- 3.833
- 10.845
- 158
Bizim buranın kokoreci meşhurdur abla yakın illerden çıkıp çıkıp geliyorlar keşke sen de gelsenAyyyyyyy![]()
![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim buranın kokoreci meşhurdur abla yakın illerden çıkıp çıkıp geliyorlar keşke sen de gelsenAyyyyyyy![]()
![]()
![]()
![]()
Yaaaa bayilirim heleki bu saatte bol aciliBizim buranın kokoreci meşhurdur abla yakın illerden çıkıp çıkıp geliyorlar keşke sen de gelsen![]()

orayi anlamadimdaAy yokkk ben almiiim mBen de sevmem ama kokoreç hariç o sakatattan sayılmaz ki tantuni gibi düşünelim![]()
Yok yok bir de Bozüyük kokoreci yiyin mis misssssAy yokkk ben almiiim m ☺, 1 kez mesaide arkadaşlar illa tadına bak dedi. onları kırmayayım diye denedim 2 gün yemek yiyemedim
Aslında şimdi tam zamanı 2 günde 2 kilo gider belki![]()
Bilecik her yere yakın ya ondan dedim ablaYaaaa bayilirim heleki bu saatte bol acili
Yakin iller derken biz yakinmiyiz sizedikiorayi anlamadimda
Bu diyet takiminda hem de cuma öncesi yapilacak sey miToplanıp Kokorece gitsek bu saatte ne güzel olur dimi![]()

Yakinmis kiz bursa nere bilecik nere 2saatlik yol.oldu geliyorum ben hemenBilecik her yere yakın ya ondan dedim ablaayyy Allah im nefsim kabardı
Edepsiz benBu diyet takiminda hem de cuma öncesi yapilacak sey mi![]()

Aslında ben küçükken annem mumbar dolması yapardı ne olduğunu öğrenene kadar yedimYok yok bir de Bozüyük kokoreci yiyin mis misssss![]()
Burası yemek bölümü degilmiydikiii yanlış mı geldik bizBu diyet takiminda hem de cuma öncesi yapilacak sey mi![]()
O zaman ben seni bekliyorum abla yemek içinYakinmis kiz bursa nere bilecik nere 2saatlik yol.oldu geliyorum ben hemen
Biliyor musun az önce seni düşünüyordum Filiz ne güzel bir kadın diyordum.
nasıl güzelim anlatsana birazBiliyor musun az önce seni düşünüyordum Filiz ne güzel bir kadın diyordum. ❤ ❤e karşı....
Hiç yemedim denk gelse kesinlikle yemek isterimAslında ben küçükken annem mumbar dolması yapardı ne olduğunu öğrenene kadar yedimöğrendikten sonra hiççç ağzıma sürmedim ☺
Dur hele araba ayarlayimO zaman ben seni bekliyorum abla yemek için![]()
O zaman yürü abla gidelim biz. Yarın gene gelirizBurası yemek bölümü degilmiydikiii yanlış mı geldik biz![]()
kokoreç yiyen ben mumbari görunce bögggg oluyomHiç yemedim denk gelse kesinlikle yemek isterim![]()

Kalbinin güzelliği yüzüne yansımış. Bana öyle geliyornasıl güzelim anlatsana biraz![]()
![]()
![]()
Bizim de araba yok yaa. Olsa kapından alırdım ayipsin yaniDur hele araba ayarlayim![]()