kızlar kalori takibi diye bir site var üye olup takip edebilirsiniz kalori hesabı yapacak arkadaşlar için bildirmek istedim..kullanmak isteyenler bir göz atabilirler..
Canım ben spora dışarıya gitmiyorum. Evde yapıyorum. Evde koşu bandımda yürüyorum. Pilates ekipmanlarını da aldım evde yapıyorum. Eşim bakıyor sağolsun ben spor yaparken bebeğe. Ben de aksatmadan hergün yapabiliyorum. yerimseniben
Canım kalori listelerim var. Baya bir kaynaktan derledim.yaklaşık değerler. Aşağı yukarı %5-10 yanılma payıyla hesaplamış oluyorum. Evde de hassas terazi var. Ölçüp tartıyorum. Sadece öğlen yemeğimi evden getirmeyip restorantta yersem çok ufak yanılma payım olabiliyor o kadar.
canım ben de twister, pilates topu, minderi, bandı ve ebru şallı cd si var. yeni aldım sayılır ama pek yapmadımlmaz: başlasam iyi olacak galiba bilmiyorumkismile ama yürüyüş zor işte... seni tebrik ederim cnm. bir de bu kalori listelerin eger bilgisayarındaysa bana mail atabilrmisin canım özelden vereyim mailimi...
kirazcım öglenleri protein alıp akşamları sebze ile besleneceğim bakalım sonucu hep beraber göreceğiz boshayallersmile
Bugün öğlen yerimde yiyiyorum yemeğimi. Dünden bu öğlenlik azıcık kabak kavurmuştum azıcık yağla. Yoğurt da getirdim şu dün dediklerimden 200 gr. Onunla birlikte ohhh misler gibi. cokacimcoook
Bugün öğlen yerimde yiyiyorum yemeğimi. Dünden bu öğlenlik azıcık kabak kavurmuştum azıcık yağla. Yoğurt da getirdim şu dün dediklerimden 200 gr. Onunla birlikte ohhh misler gibi. cokacimcoook
narinciğim bu cuma 72den kurtulursan senin daha da azimle devam edeceğine inanıyorum..az kaldı cumaya tatlım kaydirigubbakcemile5 ben bu hafta cumadan ümitli değilim regl haftam ne yazık ki :çok üzgünüm:
ohhh afiyet olsun nozzommm...benimde büyük ihtimal akşam menümde kabak olucak bol yoğurtlu,bahratlıcokacimcoookcokacimcoook
afiyet olsun . ben akşama leblebi ve süt yerim herhalde canım hiç bişey yemek istemiyor akşamları nedense . eşimde bursaya gitti bugün geç gelir . bende evde can sıkıntısından patlarım artık . en iyisi akşam ütü yapayım ben .
halsizliğin geçtimi nazcım inşallah düzelmiştir canım
afiyet olsun . ben akşama leblebi ve süt yerim herhalde canım hiç bişey yemek istemiyor akşamları nedense . eşimde bursaya gitti bugün geç gelir . bende evde can sıkıntısından patlarım artık . en iyisi akşam ütü yapayım ben .
ohhh afiyet olsun nozzommm...benimde büyük ihtimal akşam menümde kabak olucak bol yoğurtlu,bahratlıcokacimcoookcokacimcoook
evet canım bende bunun farkındayım eger 72 li bi rakam görürsem ondan sonraki ruh halimi düşünemiyorum motivasyon falan kalmaz bende herhalde
tevafuka bakın bende akşama kabak yemeği yapacaktım kaydirigubbakcemile3
sıcaklardan mı artık midenin küçülmesinden mi akşamları pek yiyemiyorsun artık nazlıcım. Ama aç kalmıyorsun ya önemli olan bu. öğün de atlamıyorsun. Bence böylesi işine gelir. Sengözlerimebaksanab sen en iyisi kendini akşam işe ver. Etrafta edilcek bişi olmaz kayınvaliden hepsini halletmiş olur. ütü yapmak iyi fikir. Eşin yokken onu da aradan çıkar bence. O varken ona daha çok vakit ayırırsın böylece. Ben de işlerimi genelde eşim ve bebeğim uyurken. Ya da onlar yokken yaparım. ölü zaman gibi geliyor o zamanlar. :asigim:
03 ağustos dünya kabak günü mü yoksaaaa. :roflol: :roflol:
kızlar benim bugün yatılı misafirlerim gelecek 3-4 gün aksatabilirim sizleri :çok üzgünüm: çünkü ben zaten tek kalıyorum bikaç gün önce annem geldi yanıma ama onunla birlikte giriyorduk kk ya çok da ilgilidir kendisi ve annem benden zayıfVe müthiş bir azim sayesinde zayıfladı..aslında ben bildim bileli annem 65-67 arası kilolarda gidip gelirdi..ama iki yıl önce hipotiroidi hastalığı sebebiyle 88 kiloya ulaştı yediklerine dikkat edip abartmadığı halde ( çünkü metabolizma yakmıyor..doktora gitti doktor da spor yapacaksın ama sakın normal insanlar gibi kolay kilo vereceğinizi düşünmeyin dedi..annem çok iradeli biri ve çok bilgili (o kadar çok araştırma yapar ve uygular ki) doktordan çıktık göreceksin bu hastalığa rağmen kilo verip bu doktora geleceğim dedi..çünkü yıllarca doğumlar hariç 70 lere bile çıkmamış biri 88 kilo idi..ve dizleri ağrıyor, fizik tedavi uzmanı da kilo vermesi gerektiğini söylüyordu..annem diyet ve pilatese başladı 3-4 ay hiç kilo veremedi üzüldü ama pes etmedi (ben olsam çoktan bırakırdım da!! ) 4 aydan sonra kilo vermeye başladı ve şuan 65 kilo alkisalkisalkis ona diyecek sözüm yok çünkü hastalığını bildiği için hala yedikleri benim diyette yediklerimden az..nasıl bir irade anlamıyorum.. O yüzden bu konular uzamanlık alanı ve kk da sizlerle birlikte iken çok iyi vakit geçiriyoruz..neyse çok uzattım kızlar bugün izmir den teyzem ve eniştem geliyor..birkaç gün misafirim olacaklar...onları çok özlemiştim zaten..bu birkaç gün içinde ben hem çalışacağım hem de geceleri ingilizce kursuna gidiyorum biliyorsunuz buarada onlarla ne zaman ilgileneceğim (ki evde pek olmadığım için annemi de çağırdım misafirlerim tek başlarına evde geçirmesinler misafirliklerinin büyük kısmını diye) ki buraya ne zaman girebileceğim bilmiyorum..haberiniz olsun istedim ama her boşlukta girmeye çalışacağım yine de...
kızlar benim bugün yatılı misafirlerim gelecek 3-4 gün aksatabilirim sizleri :çok üzgünüm: çünkü ben zaten tek kalıyorum bikaç gün önce annem geldi yanıma ama onunla birlikte giriyorduk kk ya çok da ilgilidir kendisi ve annem benden zayıfve müthiş bir azim sayesinde zayıfladı..aslında ben bildim bileli annem 65-67 arası kilolarda gidip gelirdi..ama iki yıl önce hipotiroidi hastalığı sebebiyle 88 kiloya ulaştı yediklerine dikkat edip abartmadığı halde ( çünkü metabolizma yakmıyor..doktora gitti doktor da spor yapacaksın ama sakın normal insanlar gibi kolay kilo vereceğinizi düşünmeyin dedi..annem çok iradeli biri ve çok bilgili (o kadar çok araştırma yapar ve uygular ki) doktordan çıktık göreceksin bu hastalığa rağmen kilo verip bu doktora geleceğim dedi..çünkü yıllarca doğumlar hariç 70 lere bile çıkmamış biri 88 kilo idi..ve dizleri ağrıyor, fizik tedavi uzmanı da kilo vermesi gerektiğini söylüyordu..annem diyet ve pilatese başladı 3-4 ay hiç kilo veremedi üzüldü ama pes etmedi (ben olsam çoktan bırakırdım da!! ) 4 aydan sonra kilo vermeye başladı ve şuan 65 kilo alkisalkisalkis ona diyecek sözüm yok çünkü hastalığını bildiği için hala yedikleri benim diyette yediklerimden az..nasıl bir irade anlamıyorum.. o yüzden bu konular uzamanlık alanı ve kk da sizlerle birlikte iken çok iyi vakit geçiriyoruz..neyse çok uzattım kızlar bugün İzmir den teyzem ve eniştem geliyor..birkaç gün misafirim olacaklar...onları çok özlemiştim zaten..bu birkaç gün içinde ben hem çalışacağım hem de geceleri ingilizce kursuna gidiyorum biliyorsunuz buarada onlarla ne zaman ilgileneceğim (ki evde pek olmadığım için annemi de çağırdım misafirlerim tek başlarına evde geçirmesinler misafirliklerinin büyük kısmını diye) ki buraya ne zaman girebileceğim bilmiyorum..haberiniz olsun istedim ama her boşlukta girmeye çalışacağım yine de...
03 Ağustos Dünya Kabak günü mü yoksaaaa. :roflol: :roflol:
Canım başlarsan süper olur. Sporsuz olmuyor gerçekten. Eşinden yardım iste. Bakıversin. Evde koşu bandın yoksa dışarı çıkma imkanın yoksa leslie sansone ile yürü. Onun yürüyüş programları ile evde de yürünebiliyor. Ben indirdim baktım. Gayet güzel. Eğer benim koşu bandım olmasaydı ondan yapardım muhakkak. Listelere gelince bilgisayarda kayıtlı değil canım. Çok önce hazırlamıştım ben bunları. yazıcıdan çıkarıp dosyalamıştım. Bilgisayarımda bulamadım. Demekki silmişim :1no2: Ama tarayıcıdan tarama imkanı bulursam yollarım yine. Sen bana özelden mailini at olur mu. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?