Benimde yoktu su son 3 aya kadar ama simdi bagimli oldum hayretler icerisindeyim bende kendimeHiç aram yok tşk ederim içmiş kadar oldum
Ben bayadır bağımlısıyım bide şekeri bırakınca diğer kahveleri içermez oldumBenimde yoktu su son 3 aya kadar ama simdi bagimli oldum hayretler icerisindeyim bende kendime
yaaaaa dedim ben sana 8 beşkala yapicaklarEee ne yapiyorsunuz bakalim daha sonuclar belli olmamis
Erken yaptilar yaa birinciyizyaaaaa dedim ben sana 8 beşkala yapicaklar
Bende sekeri biraktim kahveyide sekersiz iciyorum kasigin ucuyla tarcin katiyorumBen bayadır bağımlısıyım bide şekeri bırakınca diğer kahveleri içermez oldum
Tarçından nefret ettigimi soylemismiydimBende sekeri biraktim kahveyide sekersiz iciyorum kasigin ucuyla tarcin katiyorum
Soylemediysende söylemiş oldunTarçından nefret ettigimi soylemismiydim
Tarcinin kokusunu 5 km oteden alabilriimSoylemediysende söylemiş oldun
Gordum canim 2 gun once Allah sifa versin insallah bir an once iyilesirKazen covid olmus
Sen harika bir insansın iyi ki varsınLili 38 canım tebrik ederim mezun kilonun bile altına indin bide beni geçtin
Haftanin kazananı sensin.
Felicio balım sen nasıl iradeli sin öyle.Masallah Allahim nazardan korusun.
Koyduğun hedefin bile üstüne çıktın.Hedeflerin gitgide büyüyor.Eskiden 900 gram derdin.Cok güzel bir ivme yakaladın.Hic kaybetme bu azmini.
@PAPATYAM rakibem süpersin canım.istikrarli biçimde ilerliyorsun hep ileri.... süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?