Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar benim annemde 4 ay once diyete başladı. sadece yediklerine çok dikkat etti. oyle belli bir listeye bakarak yapmadı, herşeyden yedi. arada yürüyüş yaptı ve toplam 10 kilo verdi. şu an 78 kilo ve 70 kilo hedefi var. yavaş veriyor ama vermeye devam ediyor. çok azimli. 1 yıl once de aynı azimle 20 yıldır içtigi sigarayı tek günde bıraktı ve babamı da ikna etti. o da içmiyor artık.
ben hep diyete başlayıp bırakanlardandım ama annemin kilo verdigini gordukçe ben daha çok gaza geldim. 19 nisanda başladıgım ve defalarca sekteye ugrayan rejimlerime ragmen bugun tam 12 kilo vermiş durumdayım. tabi bunun son bir ayı monti ile. sayenizde buradan çok destek alıyorum ve vazgeçmiyorum. iyi ki varsınız gerçekten. allahın iznyle hepimiz bu kilolardan kurtulucaz. olumunekankayizsmile

günaydınlar 6. takımın çıtırları

dün yediklerim

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık

öğlen
1 tabak etli taze fasülye yemeği
salata
yoğurt

ara
1 şeftali
1 armut

akşam
2 avuç beyaz leblebi
1 kutu light süt

3 litreye yakın su içtim . spor yapamadım ama ütü yaptım .

kızlar reglim yaklaşıyor . onun için bu hafta canım olup olmadık şeyler istiyor . ama ben hiç birine bakmıyorum bile dolapta tatlı var . sırf onu görmeyeyim diye dolabı açmıyorum . çekmecede bisküviler var açtıkça sanki bana göz kırpıyorlar bende hemen kapatıyorum çekmeceyi bu haftayı sağ salim atlatmalıyım montiyi ilk defa kaçamaksız 1 ay yapmış olucam bu kadar emeğimin boşa gitmesine izin vermem ....

günaydın kızlar
bende vereyim dünki menümü

sabah aç karnına 2 erik

kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
1 lıght üçgen peynir
domates,salatalık,aysberk

öğle
tavuk döner
salata,yoğurt

ara
4 erik

akşam
1 tabak fırında kabak,patlıcan bol yoğurtlu
domates,salatalık

ara
2 erik
2 minik armut

3,5 litre su
1 saat yürüyüş

menün yine süper kirazım . inşallah bu haftada güzel sonuçlar alırsın canım ...........

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

nazlıcım inan bu irademizin karşılığını çıtır bi görünüm olarak alıcazyerimsenibenşimdiye kadar yediklerimize sayalım,hem ömür boyu sevdiğimiz şeylerden mahrum kalıcaz diye bişey de yok,2ayı atlatıp sonra yavaş yavaş 2. aşamaya geçeriza.s...benimde bu hafta montide 6.haftam ve hiç kaçamağımda olmadı, ihtiyaçta duymadım...inş.böylede devam ederim

günaydın elifimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benimde 4. haftam bitecek inşallah canım . ama buraya kadar gelmişim ne kadar canım bişeyler istesede nefsime yenilmiycem hazır pantolonları daraltmaya başlamışken sonunu getireceğim bu sefer ......

benimde 4. haftam bitecek inşallah canım . ama buraya kadar gelmişim ne kadar canım bişeyler istesede nefsime yenilmiycem hazır pantolonları daraltmaya başlamışken sonunu getireceğim bu sefer ......

ben sonunu getiricene eminim nazlıcım.:lepi:..hep birlikte gözücez inş.:Saruboceq:benimde canım hiç tatlı,abur cubur istemiyo,şaşırıyorum kendimeaklinialirimsmile

ben sonunu getiricene eminim nazlıcım.:lepi:..hep birlikte gözücez inş.:Saruboceq:benimde canım hiç tatlı,abur cubur istemiyo,şaşırıyorum kendimeaklinialirimsmile

benimde bu haftaya kadar hiç istemedi . regli yakın benim tamamen ondan kaynaklı ama atlatıcam inşallah . bende kendimi hiç bu kadar kararlı görmemiştim . opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

herkese günaydın kızlar opuyorumnanaktan

nazcım bende geçen hafta reglide canım tatlı istemişti montide gördüğüm tarifi yapıp içtim ve gerçektente işe yaradı.1 kupa yagsız sütü ısıttım içine 1 tatlı kaşıgı kakao koyup 2 tane tatlandırıcı attım ara ögünde tükettim tadıda gerçekten güzel oldu sende deneyebilirsin tatlım bu tarifi yerimseniben

benimde bu haftaya kadar hiç istemedi . regli yakın benim tamamen ondan kaynaklı ama atlatıcam inşallah . bende kendimi hiç bu kadar kararlı görmemiştim . opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

kızlar sizin bu kararlı ve azimli tavrınız banada örnek oluyor sayenizde bende bu hafta gayet güzel montimi uygulayabiliyorum hemen dünkü menümü yazayım

evden çıkmadan 3 minik kayısı

kahvaltı :3 dilim t.b.ekmeği-zeytin-acıka-yagsız süt-peynir-domates

öğle : ızgara tavuk-ayran-salata

ara: yok

akşam :1 elma ve kayısılardan oluşan meyve tabagı -yarım saat sonra 1 bardak yagsız süt
(dışarı çıkacaktım yemek hazırlayamayacagım için böyle yedim)

ara : 3 minik kayısı

3 lt su -yeşilçay-akşam dışarda oldugumdan yürüyüş yapamadım

meün gayet güzel narinciğim . inşallah bu hafta 72 den kurtulacaksın .

meün gayet güzel narinciğim . inşallah bu hafta 72 den kurtulacaksın .

inşallah nazcım yaa sanki 72 direnç noktamı kırınca arkası gelecek yine kilo vermeye başlayacak gibi hissediyorum kendimi 2 aydır bir aşagı bir yukarı çok sıktı beni.bu hafta inşallah hepimizin yüzü güler tatlım olumunekankayizsmile

Günaydın kızlar,

aman nazcım dikkat et kendine. bak ne güzel ilerledin. elma üstüne tarçın serp tatlı isteğini kesiyor valla.ben regl iken yapınca işe yarıyor..

narinciğim bence bu hafta 72 lere sonsuza kadar veda edeceksin menüler süper güzel..

kıslar bu cumayı bende merak ediyorum . inşallah hep güzel sonuçlar alırız...

kirazcım annen nasıl oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…