Gelmiyelim di mi aradaEe ozletmek lazim arada ben gibi hep girince kiymetimiz olmuyor
Vallaaa baktimda kimseler yokHafta sonu takimlarda kimse yok yine
Diğer takimlarda ortalama 2-3 kisi gorunuyor bizde 9 :)))Vallaaa baktimda kimseler yok
Yaprak dökümü izliyordur
Neden kiz gormedim mesajini etiket yapmaya calisiyorum telefonum bozuk zaten sinirimde bozukZoraki oldu ama neyseee
Yaniiii biliyosunki güzelizDiğer takimlarda ortalama 2-3 kisi gorunuyor bizde 9 :)))
Yine envaii cay cesidi ile gunu kapamissin canimcimBugünün menüsü. Öğlen.
Az miktarda sucuklu yumurta.
1 bardak çay
1 bardak form çay
1 bardak yeşil çay
1 bardak hindiba granül kahve
16.00 da bir tabak mısır ve barbunya ile yapılan ayranlı çorba.
1 bardak siyah çay .
13.30 dan 15.30 a kadar kilim ve halı yıkadık.
Umarım bu spor yerine geçer.
Pestilim çıktı çünkü. Yğrümeye gücüm kalmadı.
Bu kez kararlıyım canısı.Yine envaii cay cesidi ile gunu kapamissin canimcim
Telefonun niye bozuldu bacim yaa benimkide kafayi yedi donup duruyor format istiyor galiba ama herseyler siliniyor formatladaNeden kiz gormedim mesajini etiket yapmaya calisiyorum telefonum bozuk zaten sinirimde bozukkusura bakma 15saniye bekle diyo arka arkaya yollamiyoki
InsaAllah ama yinede biraz yee daha saglikli ve kalici kilo vermek icin canim benimBu kez kararlıyım canısı.
Ellerine asglik mis gibi olmusturBugünün menüsü. Öğlen.
Az miktarda sucuklu yumurta.
1 bardak çay
1 bardak form çay
1 bardak yeşil çay
1 bardak hindiba granül kahve
16.00 da bir tabak mısır ve barbunya ile yapılan ayranlı çorba.
1 bardak siyah çay .
13.30 dan 15.30 a kadar kilim ve halı yıkadık.
Umarım bu spor yerine geçer.
Pestilim çıktı çünkü. Yğrümeye gücüm kalmadı.
Neden kiz gormedim mesajini etiket yapmaya calisiyorum telefonum bozuk zaten sinirimde bozukkusura bakma 15saniye bekle diyo arka arkaya yollamiyoki
Eylül ata ata hoparlör bozulmuş calmiyo ses gelmiyo görüntülü aramiyoTelefonun niye bozuldu bacim yaa benimkide kafayi yedi donup duruyor format istiyor galiba ama herseyler siliniyor formatlada
Geçti gitti çok şükür, 1 yıl oluyor. Teşekkür ederimRabbim şifalar versin canısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?