Cok geçmiş olsun canim benimde sol bobregim %17 calisiyorGeçti gitti çok şükür, 1 yıl oluyor. Teşekkür ederim
benim menumde bugun yesil fasulyeIlk defa yesil fasulye pişireceğim bakalim olacak mi
Bende ev ahalisine yaptim kendim dunden kalan yemegi yedimbenim menumde bugun yesil fasulye
afiyet olsun canimBende ev ahalisine yaptim kendim dunden kalan yemegi yedim
Sağol canım sana da geçmiş olsun. İnşallah diğeri hep çok iyi çalışır.Cok geçmiş olsun canim benimde sol bobregim %17 calisiyor
Tevafuk benimde doğuşten sol böbreği yokCok geçmiş olsun canim benimde sol bobregim %17 calisiyor
Cok sagol canim insaAllah suan %82 onu koruyabilirim umarimSağol canım sana da geçmiş olsun. İnşallah diğeri hep çok iyi çalışır.
Cok sukurki yedegimiz var demiTevafuk benimde doğuşten sol böbreği yok.
Elhamdülillah.Cok sukurki yedegimiz var demi
Sayalım derlerse eklerim sporaBugünün menüsü. Öğlen.
Az miktarda sucuklu yumurta.
1 bardak çay
1 bardak form çay
1 bardak yeşil çay
1 bardak hindiba granül kahve
16.00 da bir tabak mısır ve barbunya ile yapılan ayranlı çorba.
1 bardak siyah çay .
13.30 dan 15.30 a kadar kilim ve halı yıkadık.
Umarım bu spor yerine geçer.
Pestilim çıktı çünkü. Yğrümeye gücüm kalmadı.
Ev temizligine girer tabiki say bencedeSayalım derlerse eklerim spora
Afiyet olsun canimbenim menumde bugun yesil fasulye
Bi tanesin canım. Pazar benim evdeki temizlik günüm aktif olamadım pek
Canimmmm biraktim telefonu ciktim Eylülü gezdirdim disarda birak bolobonu elinden diyo bana
Kolay gelsin canimBi tanesin canım. Pazar benim evdeki temizlik günüm aktif olamadım pek
canım eniştem de taş düşürdü Mart Nisan gibi iki kez hemde pandemi var diye operasyon yapamadılar yurt dışında birde evde sancı çeke çeke bir iki haftada düştü.7 kilo filan verdi yemek yiyemedigi için.Yıllardır taş vardı canım biliyordum, 1 taneydi ama ete gömülüydü, doktor hep orda kalır demişti. Zayifladigim ve spor yaptığım için sanırım, yerinden çıkmış ve kanala girmiş canım. Ameliyatla alındı, o bölgeye tüp koymadiklari için komplikasyon olmuş tekrar ufak bir müdahale oldu. Çok şükür başka taşım falan yok. Hedef kiloma gelince her istediğimi yiyip dengelemeyi de yapacağım böylece tekrar kilo almayacağım inşallah canım. Bizim burdaa hava acayip soğuk olmuyor ama yağmuru fena. Sen İstanbul'da mıydın.
canım saati 30 puan hesapla.Evet sahane oldular sudemcim. Kendimi pelte gibi hissediyorum. Bütün beden iflas. Bu da spor yerine geçer mi acaba. Puan alabilir miyim
Benimki yeni format gördü.Telefonun niye bozuldu bacim yaa benimkide kafayi yedi donup duruyor format istiyor galiba ama herseyler siliniyor formatlada
Sağol canım....Yerim ben o eylülü ne güzel de cümleler kurarmış daha meme emerken....Canimmmm biraktim telefonu ciktim Eylülü gezdirdim disarda birak bolobonu elinden diyo bana
Kolay gelsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?