Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağol canım....Yerim ben o eylülü ne güzel de cümleler kurarmış daha meme emerken....
Evet canim sorma annee bolobonla meme istiyom diyo telefon izleyipte meme keyfi yapiyo sıpa

Son düzenleme:
Temizlik dakikası 2 puan ise 2 saat sadece halı kilim yıkama ( 240 ) puan sanırım .

Afiyet olsun canim kacamak yapmisken bugun dondurma olmasa guzel olurmus
Sporun guzel

Hem milföy hemde dondurma olmamis canim

Kızın sınavini diyosun sanirim gece okulunu yazmis ilk siraya o çıkmış ben dedim yazma gunduz calisir gece okula giderim diye yazdi simdi gene gece calisiyo halbuki

Nasıl olucak öyle haklarında hayırlısı olsun ya çocukları düşünmek çok zorluyor insanı

Neler yapmadimki temizlik yaptim asure icin malzeme islattim taze fasulye yaptim dolma ici yaptim dolduracagim imm ceviz ve findik temizleyecegim simdide
Kolay gelsin çalışkan ve becerikli insan
Kafam rahatlasin da yaparim canim
Kaptanım hep ileri tarihe atıyorsunuz bu challenge Sudem ile benim aramda başladı ve büyüdü bakalım çok güzel adımlar atacağız bu hafta sizi de bekleriz
Toplam mi 12000 yoksa tempolular hariç mi
Arkadaşlar bugün yürümeye çıkamayacağım. Halı kilim yıkadık bahçede. Biz bittik.
İlk günden olmaz bırakma canısı en azından eşinle şöyle parka git biraz tur at lütfen sonra bak sonuncu olursun demedi deme
Ee ozletmek lazim arada ben gibi hep girince kiymetimiz olmuyor
Hepimiz seni çok seviyoruz be Lilim kimmiş o kıymet vermeyen

Nasıl olucak öyle haklarında hayırlısı olsun ya çocukları düşünmek çok zorluyor insanı
Sormayaaa hep öylede düsünüyoruz iste napalim kendi bilir okumak isterse okuturuz caliscam derse calissin

Bana laf söyledi lili canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…