Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam Canım Fakat challenge devam hergün bir kaç dk artırsan kafi hem vücudun daha iyi alışır

Spor Her gün varsa dk dan eklerim ben sonradan söyleyebilirsin Abla sorun olmaz ip konusunda 100 ila hatta daha az ile başla bence dizlere çok yük veriyor çünkü ilk ısınma için kullanıp sonra spora ekleyebilirsin Ama Zipzip- kaptanım daha iyi bilir

Hoşbuldum Genelde burada yorum yazıyorum ama yarın itibariyle tahtaya anlattığım dersleri yazacağım

Hoşgeldinizz geçmişe bakarken yazamadım ben motivasyonunuzu gördümde çok iyi kaybetmezsek çok güzel kilolar verilecek gibi görülüyor burda çok güzel sonuçlar alacağızŞu anlık burda spordan sorumluyum ben herkesi spor spor diye bunaltan kişiHer gün menü paylaşırken yaptığınız sporlarıda ekleyip beni etiketlerseniz grup içerisinde yapılan haftalık spor yarışmasına ekliyorumBence spor yapın spor güzeldirŞu an kimse yok Ama yarın grupta neler yapılıyor daha açıklayıcı olur kaptanımızda gelir

Aslında diyet yaptığımı kimseye söylemiyorum eşim dahil cunku söyleyince üzerimde baskı hissediyorum mecbur kaldım diyebilirim

Aslında diyet yaptığımı kimseye söylemiyorum eşim dahil cunku söyleyince üzerimde baskı hissediyorum mecbur kaldım diyebilirim
Olabilir canım ama börülceye saldır illa börek yeme çok çaba sarfediyorsun emeklerin heba olmasın güzel kilolar vereceğine ben inanıyorum listelerinde sadece protein biraz az onu artırsan gerisi bak nasıl geliyor

Sporu akşama sarkıtabilirim yapabilirsem tabi küçük bebem var inanılmaz hareketli yatana kadar nefes aldırmıyor. Evde yapılabilen basit etkili sporlara talibim yarın daha da alışırım inşallah

Diyette tempolu yürüyüşün 10000 adımı 60-70 dakikada atılıyor ben senin lehine 70 olandan hesapladım
Pazar günü için 105 dk 263p
Pazartesi bugün için 119 dk 298p
Şeklinde çıkıyor
N Nidsalii
İtiraz eden varsa beni etiketleyerek düzeltir misiniz?

Ne yapacağını bilememek nasıl bir şeydir ben unuttum valla leslie walk walk walk diyor ya bende kendime çalış çalış çalış Asiye diyorum...
ne yapacagini bilememek cocuklar uyudugunda afalliyorum yemege veriyorum kendimi aslinda anlatamiyorum duygularimi ..unutman cok iyi aman hatirlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…