HoşbuldummHoşgeldin canım
Tamam CanımOptimum whey.
2 yumurta 12 gr protein ve 140 kalori ediyor. Tek başına toz 24 gr protein , 110 kalori. Kaloriden kar etmek için aklıma yatıyor. :) Gün içinde proteinli şeyler yemediğimde seçenek oluyor, etten ucuza da geliyor valla ne yalan söyleyeyim.Ama yatmadan önce yoğurt yağ yaktırıyor derler, yoğurt için biraz yer bırakılsa fena olmayabilir gerçekten. :)
Hoş geldin Yazankalem. Neler yazıyorsun? :)
Olmasın.
Ben bir anda çok fazla kilo aldım, bir yılda 75 ten 94 e çıktım. Vücudum adapte olamadı hala, en iyi ihtimalle 50 dk yı bulunca dizlerin batmaya, bacaklarım kasılmaya başlıyor.Çok da severim yürüyüşü, biraz daha kilo vereyim süresini de hızını da arttıracağım. Şimdiden zorlarsam kalıcı sakatlanırım diye korkuyorum.
Spor Her gün varsa dk dan eklerim ben sonradan söyleyebilirsin Abla sorun olmazZipzip- cnm bugün yine söyleyemedim. 51.0dım. -500.
Spor yapıyorum kaç gündür onu da yazamadım. Leslie boosted. İp aldım senden esinlenip hala kargoda. İpin bir püf noktası fln var mı. Kaç ile başlamalıyım.
Evet ya çok sicak bu aralar özellikle bugün mahvoldumHangi sehirdesin ben İstanbul bu gece sıcak hakkaten
HoşbuldumOptimum whey.
2 yumurta 12 gr protein ve 140 kalori ediyor. Tek başına toz 24 gr protein , 110 kalori. Kaloriden kar etmek için aklıma yatıyor. :) Gün içinde proteinli şeyler yemediğimde seçenek oluyor, etten ucuza da geliyor valla ne yalan söyleyeyim.Ama yatmadan önce yoğurt yağ yaktırıyor derler, yoğurt için biraz yer bırakılsa fena olmayabilir gerçekten. :)
Hoş geldin Yazankalem. Neler yazıyorsun? :)
Olmasın.
Ben bir anda çok fazla kilo aldım, bir yılda 75 ten 94 e çıktım. Vücudum adapte olamadı hala, en iyi ihtimalle 50 dk yı bulunca dizlerin batmaya, bacaklarım kasılmaya başlıyor.Çok da severim yürüyüşü, biraz daha kilo vereyim süresini de hızını da arttıracağım. Şimdiden zorlarsam kalıcı sakatlanırım diye korkuyorum.
İnşallah giyeriz hepiciniBugün bende dolaba baktım ne kadar çok.giyemedigim kıyafetim varmış onu farkettim
MuhteşemTekrar merhaba. 13000 adım la günümü tamamladım. Çok yoruldum. Herkese güzel eksilerle güne veda ediyorum. İyi geceler hanımlar.
Hoşgeldinizz geçmişe bakarken yazamadım benHoşbuldumm
Aslında diyet yaptığımı kimseye söylemiyorum eşim dahil cunku söyleyince üzerimde baskı hissediyorum mecbur kaldım diyebilirimBörek yemeseydin keşke kg vermeni yavaşlatır☹ Börülce salatası ve proteinli birşeyler süper olurdu
Challenge 10000 Adım bugün işin olduğunu anlıyorum ama yarın daha önce gördüğümüz güzel performanslarından bekliyorum
İyi gecelerBen de yatıyorum kızlar sabah erken saatte dersim var bebem 6:30 da kalkar ben yine zombiyarın ilk menümü kaçamaksız paylaşırım inşallah
Olabilir canım ama börülceye saldır illa börek yeme çok çaba sarfediyorsun emeklerin heba olmasın güzel kilolar vereceğine ben inanıyorum listelerinde sadece protein biraz az onu artırsan gerisi bak nasıl geliyorAslında diyet yaptığımı kimseye söylemiyorum eşim dahil cunku söyleyince üzerimde baskı hissediyorum mecbur kaldım diyebilirim
Sağol canım tavsiyelerin içinOlabilir canım ama börülceye saldır illa börek yeme çok çaba sarfediyorsun emeklerin heba olmasın güzel kilolar vereceğine ben inanıyorum listelerinde sadece protein biraz az onu artırsan gerisi bak nasıl geliyor
Sporu akşama sarkıtabilirim yapabilirsem tabiHoşgeldinizz geçmişe bakarken yazamadım benmotivasyonunuzu gördümde çok iyi kaybetmezsek çok güzel kilolar verilecek gibi görülüyor burda çok güzel sonuçlar alacağız Şu anlık burda spordan sorumluyum ben herkesi spor spor diye bunaltan kişi Her gün menü paylaşırken yaptığınız sporlarıda ekleyip beni etiketlerseniz grup içerisinde yapılan haftalık spor yarışmasına ekliyorum Bence spor yapın spor güzeldir Şu an kimse yok Ama yarın grupta neler yapılıyor daha açıklayıcı olur kaptanımızda gelir
ne yapacagini bilememek cocuklar uyudugunda afalliyorum yemege veriyorum kendimi aslinda anlatamiyorum duygularimi ..unutman cok iyi aman hatirlamaNe yapacağını bilememek nasıl bir şeydir ben unuttum vallaleslie walk walk walk diyor ya bende kendime çalış çalış çalış Asiye diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?