Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ha ha bizde de alet çoktu da dağıttık çoğunu
buyrun benim
gözün aydın

Hoşgeldin
Canım şimdi sorum şu. Oğlan 3. Sınıfa geçti. Okul değiştirdik (özel okuldan devlet okuluna geçti). Eski okulunda telafi dersleri online yapılıyor. Şu an devlet okullarında 3. Sınıflar ne yapıyor. 31 Ağustosta bir şeyler başlayacaktı ama neydi. Müdür bize haber vereceğini söyledi ama aramadı. Nedir durum canım.

Aramıza hoşgeldin, Allah bağışlasın yavrunu.

Hosgeldin canım aramıza ben elif 31 yaşındayim bekarim ankarada yasiyorum
Günlük menu ve spor paylasimi yapiyoruz
Pazartesi cuma kilo bildirimi yapiyoruz
Haftalik spor yarismamiz var
Insallah hedefine birlikte ulasacagiz
Guzel eksi gormussun canim tebrik ederim
Ip icin gunluk 50 ile basla canim yavas yavas artirarak gidersin

Günaydın canim ❤
Günaydın herkese
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın ☀☀☀☀☀
Güzel bol eksili bir gün dilerim
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın abla ❤❤
Hayırdır neyin var geçmiş olsun geçmişe bakamadım henüz
Tesekkur ederim abla inanilmaz derecede basim agriyordu dun aksam agri kesici ictim buz koydum kendime geldim

Canım bu kelebekler zayıflama kemerleri gibi. Sadece istediğin bölgede daha rahat kullanım kolaylığı var. Vücuda elektrik veriyor, bölgedeki yağları parçalıyor sanırım.

Dun tv de gordugum tekrar dersleri yapmislar canim
Bugunde canli dersler baslayacakmis oyle dediler ama ogretmenden öğrenmek daha iyi olur
3.sinif anneleride bilir
asysss

Velisi var

Hoşgeldin

Hayır öğretmenim ondan ama evet yarın çocuğumunki de başlayacak bir de o eklenecek

Oley benim de oğlum 3. Sınıf
Canım, sudeme de sordum ama 3.siniflar şu an ne yapıyor. Online dersler başladı mı, telafi mi yapıyorlar, durum nedir.

Slm cnm benim yeğenim var 3 e gidiyor bu sene ve ebadan canlı ders başlattılar dün başladı ilk gün ve 2 ders gördüler ordan ödevde verip kontrol ediyor öğretmenleri. Eba TV de başladı ordan da telafi tabii 2.sınıf derslerine bir hatırlatma babında tekrar için başladılar 21 eylüle kadar bu şekilde devam edecekler sizin okul öğretmeni ile irtibata geç bence ebayıda kontrol et derim. Veli grubumuz var ordan haberleri alıyoruz öğretmenden ve okuldan

Canım eba TV den 10.30-11.30 arası 2.sinif telafi dersleri izleyecekler.
Canlı ders olunca da öğretmeniniz saatini size atacak.
Öğretmeninize ulaşıp watsap grubuna girmeye çalısin.
Bizde 7 Eylül den sonra canlı ders belki sizde farklıdır.

Vaayyy papatya ve Songül u geçmişim.
Bı lili bide yaren kalmış
Leyla sen bendensin zaten

Müdür bizi veli grubuna dahil edeceğini, bilgilendirme yapacağını falan söylemişti ama henüz bir şey yapmadı. Dün gece aklıma gelince burada bir sorayım dedim, bugün okula gidip soracağım.

Tamam canım teşekkür ederim, PAPATYAM sana da çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…