Günaydın herkese
Günaydın
Günaydın
Güzel bol eksili bir gün dilerim
gunaydin kizlarGünaydın kizlar
Hayırdır neyin var geçmiş olsun geçmişe bakamadım henüzGünaydın canim cok sukur iyiyim sen nasilsin ❤
Gunaydinn
GünaydınGünaydınlarr
Canım şimdi sorum şu. Oğlan 3. Sınıfa geçti. Okul değiştirdik (özel okuldan devlet okuluna geçti). Eski okulunda telafi dersleri online yapılıyor. Şu an devlet okullarında 3. Sınıflar ne yapıyor. 31 Ağustosta bir şeyler başlayacaktı ama neydi. Müdür bize haber vereceğini söyledi ama aramadı. Nedir durum canım.ha ha bizde de alet çoktu da dağıttık çoğunu
buyrun benim
gözün aydın
Hoşgeldin
Aramıza hoşgeldin, Allah bağışlasın yavrunu.10 gün sonra 9 aylık olacak bebeğim. Geçen sene ben de ücretsiz izindeydim bu sene başladım . Hem okula gideceğim için (Açılırsa)daha çabuk veririm diye Ümit ediyorum verip kurtulalım artık ya . Çok sevindim grupta öğretmenler olmasına ☺
Hosgeldin canım aramıza ben elif 31 yaşındayim bekarim ankarada yasiyorumADINIZ: Yazankalem
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ:168
KİLONUZ:87
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır dahil olmadım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Doğum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kendimi daha iyi hissetmek
Guzel eksi gormussun canim tebrik ederimZipzip- cnm bugün yine söyleyemedim. 51.0dım. -500.
Spor yapıyorum kaç gündür onu da yazamadım. Leslie boosted. İp aldım senden esinlenip hala kargoda. İpin bir püf noktası fln var mı. Kaç ile başlamalıyım.
Günaydın canim ❤Gunaydinn
Günaydın canim ❤Günaydın herkese
Günaydın canim ❤Günaydın
Günaydın canim ❤Günaydın ☀☀☀☀☀
Güzel bol eksili bir gün dilerim
Günaydın canim ❤Gunaydinn
Günaydın canim ❤Günaydınlarr
Günaydın abla ❤❤Günaydınnnnn
Tesekkur ederim abla inanilmaz derecede basim agriyordu dun aksam agri kesici ictim buz koydum kendime geldimHayırdır neyin var geçmiş olsun geçmişe bakamadım henüz
Canım bu kelebekler zayıflama kemerleri gibi. Sadece istediğin bölgede daha rahat kullanım kolaylığı var. Vücuda elektrik veriyor, bölgedeki yağları parçalıyor sanırım.Ne ise yarıyor ilk defa gördüm
Hayırlı olsun o zaman
Hehehe bi tane filmde vardı kadına yapıştırıyorlardi beynini okumak için
Olsun düzeltirsin sıkma canını afiyet olsun
O Herbalife lar bana hiç inandırıcı gelmiyor ya
Dediklerinize katılıyorum
Afiyet olsunspor da süper
Afiyet olsun
Dun tv de gordugum tekrar dersleri yapmislar canimCanım şimdi sorum şu. Oğlan 3. Sınıfa geçti. Okul değiştirdik (özel okuldan devlet okuluna geçti). Eski okulunda telafi dersleri online yapılıyor. Şu an devlet okullarında 3. Sınıflar ne yapıyor. 31 Ağustosta bir şeyler başlayacaktı ama neydi. Müdür bize haber vereceğini söyledi ama aramadı. Nedir durum canım.
Kader ağlarını örüp sudemle beni bir arayaa getiriyor hep
Canım, sudeme de sordum ama 3.siniflar şu an ne yapıyor. Online dersler başladı mı, telafi mi yapıyorlar, durum nedir.Velisi var
Hoşgeldin
Hayır öğretmenim ondan ama evet yarın çocuğumunki de başlayacak bir de o eklenecek
Oleybenim de oğlum 3. Sınıf
Slm cnm benim yeğenim var 3 e gidiyor bu sene ve ebadan canlı ders başlattılar dün başladı ilk gün ve 2 ders gördüler ordan ödevde verip kontrol ediyor öğretmenleri. Eba TV de başladı ordan da telafi tabii 2.sınıf derslerine bir hatırlatma babında tekrar için başladılar 21 eylüle kadar bu şekilde devam edecekler sizin okul öğretmeni ile irtibata geç bence ebayıda kontrol et derim. Veli grubumuz var ordan haberleri alıyoruz öğretmenden ve okuldanCanım şimdi sorum şu. Oğlan 3. Sınıfa geçti. Okul değiştirdik (özel okuldan devlet okuluna geçti). Eski okulunda telafi dersleri online yapılıyor. Şu an devlet okullarında 3. Sınıflar ne yapıyor. 31 Ağustosta bir şeyler başlayacaktı ama neydi. Müdür bize haber vereceğini söyledi ama aramadı. Nedir durum canım.
Canım eba TV den 10.30-11.30 arası 2.sinif telafi dersleri izleyecekler.Canım şimdi sorum şu. Oğlan 3. Sınıfa geçti. Okul değiştirdik (özel okuldan devlet okuluna geçti). Eski okulunda telafi dersleri online yapılıyor. Şu an devlet okullarında 3. Sınıflar ne yapıyor. 31 Ağustosta bir şeyler başlayacaktı ama neydi. Müdür bize haber vereceğini söyledi ama aramadı. Nedir durum canım.
Vaayyy papatya ve Songül u geçmişim.İyi geceler Challenge arkadaşlarım
durumumuzu bir özetleyelim dedim ❤❤❤ Pazar- Pazartesi dahil tempolu ve adım toplam puanlamaları aşağıdadırListe puan sıralamasına göre yapıldı Rekabetimiz pazara kadar devam ediyor herkes bir üst rakibini yenmeye veya bir alt rakibi ile arayı açmaya baksın Spor hocasının dediği gibi 1 her zaman 0 dan büyüktür
@Lili 38 627p
@Felicio 555p
Diyette 550p
sudem34 533p
sonngulen 485p
PAPATYAM 484p
@missadangel 350p?
@Faunaaa 330p
@Tesnim1989 263p
@Yazagelen 225p
@Orjinalisim 195p
Bugün okula da gidip soracağız canım, teşekkür ederimDun tv de gordugum tekrar dersleri yapmislar canim
Bugunde canli dersler baslayacakmis oyle dediler ama ogretmenden öğrenmek daha iyi olur
3.sinif anneleride bilir
asysss
Günaydın canim ❤Günaayyydınnn ❤❤
Allah eylülü hayırlı eylesin hakkımızda.
En sevdiğim sonbahar ayları şükür kavuşturana.
Günaydın canim ❤Günaydın
Müdür bizi veli grubuna dahil edeceğini, bilgilendirme yapacağını falan söylemişti ama henüz bir şey yapmadı. Dün gece aklıma gelince burada bir sorayım dedim, bugün okula gidip soracağım.Slm cnm benim yeğenim var 3 e gidiyor bu sene ve ebadan canlı ders başlattılar dün başladı ilk gün ve 2 ders gördüler ordan ödevde verip kontrol ediyor öğretmenleri. Eba TV de başladı ordan da telafi tabii 2.sınıf derslerine bir hatırlatma babında tekrar için başladılar 21 eylüle kadar bu şekilde devam edecekler sizin okul öğretmeni ile irtibata geç bence ebayıda kontrol et derim. Veli grubumuz var ordan haberleri alıyoruz öğretmenden ve okuldan
Tamam canım teşekkür ederim,Canım eba TV den 10.30-11.30 arası 2.sinif telafi dersleri izleyecekler.
Canlı ders olunca da öğretmeniniz saatini size atacak.
Öğretmeninize ulaşıp watsap grubuna girmeye çalısin.
Bizde 7 Eylül den sonra canlı ders belki sizde farklıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?